הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטלבלס

• פותח/ת השרשור ELIA-E
  • פורסם בתאריך

ELIA-E

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
אני מתכוון לעשות אימוני קטלבלס (לבנות תוכנית אימונים לקטלבלס) אז איך בעיקרון האימונים בקטלבלס (בלי קשר לקרוספיט) הולכים? לעשות הכי הרבה חזרות בזמן הכי קצר?
יכול להיות שזה לא מתאים לפורום אז אם לא, אני אשמח אם תעבירו לפורום המתאים...

מראש תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קטלבל היא פשוט סוג של משקולת. האימונים יכולים שונים בהתאם למטרה. אם, כמה שיותר מהר לעשות x חזרות, או לעשות כמה שיותר חזרות ב- x זמן. קח בחשבון שתצטרך מגוון קטלבלס (משקלים שונים) לצורך בניית תוכנית אימונים שלמה סביב משקולת.

• פותח/ת השרשור
למה צריך מגוון של קטלבלס? ממה שיודע לי יש עד 50 קילו.....(אחרי אימונים של מוט ,זה יחסית משקל לא כזה כבד)

כי אם אתה רוצה לעשות תוכנית אימונים שלמה מבוססת על משקולת כדאי שיהיה לך יותר ממשקל אחד. ככה תוכל לפעמים לעשות משקל כבד יותר לפחות חזרות ולפעמים ההפך. חוץ מזה בדרך כלל תרגילים שונים דורשים משקלי עבודה שונים. המשקל שתעשה איתו Kettlebell Snatch הוא לא בהכרח אותו המשקל שתעשה איתו Kettlebell Swing.

• פותח/ת השרשור
הבנתי...יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין אימון בסגנון "פיטנס" קטלבלס לאימון בסגנון ספורט קטלבלס?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בטח סתם עניין של מיתוג, כמו "שיעור עיצוב הגוף".

איפה ראית את השמות האלה?

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית