הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם איזה רופא להיפגש?(דחוף)

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
לפני שבוע בערך הופיע לי מעין גוש כזה בחלק העליון של החניכיים(העליונות) עשיתי קצת קריאה באינטרנט וגיליתי שזה יכול להיות מאוד סרטן חלל-הפה,אני ממש ממש מפחד בנוגע לזה ואני כל היום חושב רק על זה(יכול להיות שאני פרנואיד קצת,מקווה לפחות) ואני לא יודע עם איזה רופא להיפגש כדי לבדוק את זה,אף אוזן גרון?,שיניים? אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח!.

דרך-אגב,גיליתי שזה יכול להיווצר משתייה של אלכוהול וצריכה של סיגריות,אני לא מעשן בכלל בכלל לא נגעתי בחיי אפילו לא בנרגילה ואלכוהול אני שותה פעם בשבועיים-שלוש לפני מסיבה,צריכה ברמה כזאת של אלכוהול נחשבת ל"חובב אלכוהול"?

קודם כל תירגע. יש כל מיני סוגים של שלפוחיות בפה שעוברות תוך בערך 10 ימים. אם אתה בחור צעיר וזה ליד שיני בינה יכול להיות שמדובר גם בזה. אם מדובר בשלפוחיות כאלה על החיך העליון (שאתה מגרד עם הלשון) זה יכול להיווצר גם מאלרגיה למאכלים מסוימים או מזה שנשרף לך החיך ממאכל חם.
אתה יכול ללכת לרופא אף אוזן גרון והוא יפנה אותך למישהו אחר אם צריך (ושט ולוע).

חיפוש של כל סימפטום באינטרנט מוביל לסרטן מסוג מסויים. תרגע.

ופעם הבאה תברר מי הבחורה ואיפה היא הייתה לפני שאתה מתחיל ללכך עשב...

רופא משפחה כצעד ראשון. בלי קשר נדמה לי שיש רופא פה ולסת.

• פותח/ת השרשור
אני אקבע תור לרופא-שיניים,תודה!,דרך-אגב זה נמצא בדיוק מעל אחת השיניים שעשו לי בה טיפול שורש לפני מס' שנים עקב כך ששברתי אותה פעמיים ואם אני לא טועה העצב(תקנו אותי אם אני טועה) נפגע והיא מעט כהה יותר משאר השיניים בגלל זה,יכול להיות קשר?

אני אקבע תור לרופא-שיניים,תודה!,דרך-אגב זה נמצא בדיוק מעל אחת השיניים שעשו לי בה טיפול שורש לפני מס' שנים עקב כך ששברתי אותה פעמיים ואם אני לא טועה העצב(תקנו אותי אם אני טועה) נפגע והיא מעט כהה יותר משאר השיניים בגלל זה,יכול להיות קשר?

זה בחיך בפנים? (מעל ללשון)?

• פותח/ת השרשור
זה לא נמצא בפנים החך זה מעל השיניים בחלק "החשוף" של הפה,חניכיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית