ADAMG משתמש פעיל 770 3 נק' מוניטין: 1,672 0 770 3 16/5/11 #1 בגלל שנדפק לי המחשב אז נדפקו לי עוד הרבה דברים איתו.. כשאני מסנכרן את הרשימת שירים שיש לי באייטונס האייטונס כותב שהוא מסנכרן אבל אף שיר לא עולה באייפוד כאילו הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמוע תרשימה גם באייפוד??
בגלל שנדפק לי המחשב אז נדפקו לי עוד הרבה דברים איתו.. כשאני מסנכרן את הרשימת שירים שיש לי באייטונס האייטונס כותב שהוא מסנכרן אבל אף שיר לא עולה באייפוד כאילו הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמוע תרשימה גם באייפוד??
מר לטיסימוס Übermensch 10,536 63 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 28,250 0 10,536 63 16/5/11 #2 כנראה שבחרת את האופציה "manually sync music and videos". כנס לדף הראשי שעולה באייטיונס כשהאייפוד מתחבר ותוריד את האופציה הזאת. אגב, אם זה אייפוד שהוא לא מכיר (כלומר מחשב חדש) הוא ירצה למחוק אותו לגמרי לפני שהוא יעביר לו שירים.
כנראה שבחרת את האופציה "manually sync music and videos". כנס לדף הראשי שעולה באייטיונס כשהאייפוד מתחבר ותוריד את האופציה הזאת. אגב, אם זה אייפוד שהוא לא מכיר (כלומר מחשב חדש) הוא ירצה למחוק אותו לגמרי לפני שהוא יעביר לו שירים.
ADAMG משתמש פעיל 770 3 נק' מוניטין: 1,672 0 770 3 16/5/11 פותח/ת השרשור #3 תודה אחי אבל זה לא זה.. בכל מקרה עשיתי ריסטור וזה הסתדר