הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב טסט'+וויני

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אני כמעט בחיטוב כבר כ-4 שבועות.. עד כה ירדתי כ-5 קילו.
הסייקל טסט' פרופ+ וויני 50 מ"ג.

שמתי לב כשהתחלתי לקחת וויני בשבוע ה-1 ירדתי די מהר בנוזלים בגוף ובמשקל, אך לא נראה שאיבדתי שריר.

לאחר מכן נישארתי במצב נייטרלי במשך שבוע וחצי כי נגמר לי הוויני, ורק ושבוע שעבר חזרתי לקחת ושמתי לב לירידה מהירה חזרה במשקל אך הדרגתית ושוב לא נראה שאיבדתי שריר, וגם הס"מ מראה בסה"כ ירידה קלה של פחות מ-ס"מ בהיקף יד למשל...

השאלה אם זה תקין לרדת בקצב כל כך מהר יחסית במשקל אם וויני אך לא נראה שאיבדתי שריר ?.. (5 קילו ב-3 וחצי שבועות)

בנוסף חשבתי לצרף פרוירון כדור למשך הסייקל, עקב ירידה בחשק המיני, האם זה כדי?

תודה רבה.

קישקוש. יש כבר טסט בסייקל. פרווירון לא ישפיע על החשק המיני. אתם מתעלמים לחלוטין מכל הנושא של רגישות של הרצפטורים האנרוגניים. כל מה שיקרה פה זה שהפרווירון שיש לו נטיה חזקה להיצמד ל SHBG יגרום לרמות גבוהות יותר של טסט בדם ואם אתה כבר באמצע הסייקל הרגישות של הרצפטורים כבר לא 100% אז מה שיקרה זה ירידה נוספת הרגישות של הרצפטורים ולא רק שלא תראה עוד תוצאות אלה אולי אפילו ירידה. דרך אגב ירידה בליבידו יכולה להגיע גם מהתאוששות לא אופטימלית מאזן קלורי שללי רחיף מידי. מתח וכו. זה לא הכל רק רמות טסט.

• פותח/ת השרשור
שאלה.. שמתי לב שהתחלתי לאחרונה אחרי שבועיים עם טסט' פרופ' טוליק לעלות במשקל גוף על -180-150 גרם פחממה..
כלומר יש הבדלים בבוקר במשקל גוף, ובערב נוזלים וכו' ... אך בבוקר שלמחרת אני רואה שהוספתי חצי קילו למשקל והתחטבתי... וכך בשבוע האחרון עולה ויורד.. הגיוני לעלות במסת שריר ולהתחטב בו זמנית כשאני במאזן שלילי?..

אני חייב לציין שפעם רשאונה שאני מרגיש שהטסט' אכן עובד.

שאלה.. שמתי לב שהתחלתי לאחרונה אחרי שבועיים עם טסט' פרופ' טוליק לעלות במשקל גוף על -180-150 גרם פחממה..
כלומר יש הבדלים בבוקר במשקל גוף, ובערב נוזלים וכו' ... אך בבוקר שלמחרת אני רואה שהוספתי חצי קילו למשקל והתחטבתי... וכך בשבוע האחרון עולה ויורד.. הגיוני לעלות במסת שריר ולהתחטב בו זמנית כשאני במאזן שלילי?..

אני חייב לציין שפעם רשאונה שאני מרגיש שהטסט' אכן עובד.

לא, אתה לא יכול להעלות במסת השריר כשאתה בחיטוב, גם בסייקל.

לפי דעתי אתה לא יכול להבדיל בין חומר מקורי לבין לא לפי הקופסא כי בימינו אפשר לעשות הכל ולזייף כל דבר ושזה יראה אותו הדבר.
בימינו מזייפים כסף אז דבר כזה בטוח אפשר לזייף.
כמו שכבר אמרתי האיכות נימדת אך ורק במעבדה ובתוצאות ;)

• פותח/ת השרשור

זה אפשרי..אם תוצאות לא מתווכחים... 🙄

---------- התגובה התווספה ב 16:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:57 ----------

לפי דעתי אתה לא יכול להבדיל בין חומר מקורי לבין לא לפי הקופסא כי בימינו אפשר לעשות הכל ולזייף כל דבר ושזה יראה אותו הדבר.
בימינו מזייפים כסף אז דבר כזה בטוח אפשר לזייף.
כמו שכבר אמרתי האיכות נימדת אך ורק במעבדה ובתוצאות ;)
נראלי שהתבלבלת בפוסט.

זה אפשרי כש:
1. זה סייקל ראשון שלך (או לפחות ראשון שלך עם טסט).
2. זה לא ממש משמעותי, קילו לכאן או לשם בכל הסייקל, לא משהו שתראה ויזואלית.
3. אנשים שמנים (30%~) שעושים חיטוב עם טסט כנ"ל, אפשרי בהחלט, במיוחד מתאמנים מתחילים.

• פותח/ת השרשור
אכן מסכים איתך משה.
זה אומנם לא הסייקל ה-1, אך זאת הפעם הרשאונה שאני מרגיש שהטסט' אכן עובד.

bietarist
כי אני רואה עליה קטנה בהיקפים, ובמסת שריר... לא משהו קיצוני, אבל עדין נחמד.

מה אתה רוצה הוא לא יודע להסביר לך. זה לא מה שקורה בחיטוב על חומרים מה שקורה זה שאתה מגיע לשלב שבוא המשקל נשאר זהה ויש יחידה באחוזי השומן. על פניו זה נראה כאילו הוספת שריר וירדת בשומן. מה שקורה בתכלאס זה יכולת לש השריר לאגור יותר גליקוגן = יותר מים בשריר ובדיאטה כאשר אתה על אחוז שומן נמוך זה מתבטא בעליה בהיקפים וירידה באחוזי השומן עקב המאזן הקלורי השלילי אבל אין סינתוז חלבון שריר חדש רק שימור של מאזן חקתי חיובי ושימור מסת השריר הקיימת.

אני יודע שאי אפשר להוסיף שריר בחיטוב, לא ברמות מתקדמות של מתאמנים, הוא טען שאפשר .. ואחרי זה נתן הסבר מעמיק, בגלל זה התגובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית