הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטות קיצוניות שהיו

יעלי :)

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
7
153
0
קראתי באיזה שהוא פורום על אנשים שלא יכולים לפתח משמעותית את מסת השרירים ויהיה יותר קשה בגלל הזנחת השרירים בשנים עברו..

כמישהי שעשתה המון דיאטות קיצוניות בתקופת גיל ההתבגרות ורק גרמה לפירוק של שרירים במיוחד בגילאים שבהם הגוף מתפתח..

האם יכל להיות שלמרות כל העבודה הקשה שאני יעשה אני לא יראה שינוי משמעותי או ש..אני יתפתח אבל עד איזה שהוא גבול מסויים, ולא כמו בחורה בגילי ללא בעיות תוכל להיתפתח יותר מימני?

יכל להיות דבר כזה אצלי? יש לציין שאני בת 18 ורק חודשיים בתחום, נכון אני יודעת שזה מעט אבל סתם ניכנס בי איזה שד של פחד שאולי אני לא "יגדל" מספיק..

את תגדלי כמו שהגנטיקה שלך מאפשרת.

עריכה:חוץ מזה מה אכפת לך אני לא מבין את כל השאלות שלך על העתיד.כאילו אם מישהו יגיד לך את תיגדלי אבל לא כמו שאת רוצה את תפסיקי להתאמן?לא מבין פשוט מה אכפת לך.
תתאמני חזק ותשכחי מזה מה שחשוב זה ההווה

נערך לאחרונה:
יעל, את קצת נופלת למלכודת שנופלים בה הרבה מתחילים (במיוחד האינטיליגנטים מבינהם). עובר המון זמן בין אימון לאימון ואז את קוראת המון, נכנסת לפורומים, חושבת על זה נונסטופ. יש בזה הרבה דברים חיוביים ואולי זה ימנע ממך לעשות המון טעויות. מצד שני זה גורם לך המון גם לפקפק במה שאת עושה ולהיות חסרת סבלנות ולהחליף תוכנית כל יומיים. אחד הדברים המרגיזים והמעולים (תלוי איך מסתכלים) באימון גופני הוא ששום דבר לא קורה בקבועי הזמן שאת רגילה אליהם. זה לוקח זמן והתמדה כדי לראות תוצאות. אימון גופני טוב ילמד יתן לך הרבה יותר מכח או שרירים. הוא ילמד אותך סבלנות, והתמדה ואיך להכין תוכנית עבודה ומה הערך של רישום מדויק ומעקב.

אני מצטער אם זה נשמע פלצני או מתנשא. הדבר היחיד האופרטיבי שאת יכולה לקחת מזה זה להמשיך עם מה שאת עושה אבל להיות מודעת וסבלנית ולא לזגזג.

ההפך למתאמנים כמו שאת מתארת יש פוטנציאל רב יותר לגדול (בהתחלה) מאשר אנשים בגילם, ההורמונים יתחילו להשתלול ולהתאזן ואף לעלות מעבר למצופה וצפוייה דרמה גדולה 😍

יעל, את קצת נופלת למלכודת שנופלים בה הרבה מתחילים (במיוחד האינטיליגנטים מבינהם). עובר המון זמן בין אימון לאימון ואז את קוראת המון, נכנסת לפורומים, חושבת על זה נונסטופ. יש בזה הרבה דברים חיוביים ואולי זה ימנע ממך לעשות המון טעויות. מצד שני זה גורם לך המון גם לפקפק במה שאת עושה ולהיות חסרת סבלנות ולהחליף תוכנית כל יומיים. אחד הדברים המרגיזים והמעולים (תלוי איך מסתכלים) באימון גופני הוא ששום דבר לא קורה בקבועי הזמן שאת רגילה אליהם. זה לוקח זמן והתמדה כדי לראות תוצאות. אימון גופני טוב ילמד יתן לך הרבה יותר מכח או שרירים. הוא ילמד אותך סבלנות, והתמדה ואיך להכין תוכנית עבודה ומה הערך של רישום מדויק ומעקב.

אני מצטער אם זה נשמע פלצני או מתנשא. הדבר היחיד האופרטיבי שאת יכולה לקחת מזה זה להמשיך עם מה שאת עושה אבל להיות מודעת וסבלנית ולא לזגזג.
🙌
love you

ההפך למתאמנים כמו שאת מתארת יש פוטנציאל רב יותר לגדול (בהתחלה) מאשר אנשים בגילם, ההורמונים יתחילו להשתלול ולהתאזן ואף לעלות מעבר למצופה וצפוייה דרמה גדולה 😍
חחח אני אוהב שכל מה שאתה כותב תמיד נשמע כמו מחזה של שייקספיר

• פותח/ת השרשור
חלילה,אני כ"כ רוצה להצליח "ולגדול" ואני יודעת שרק עם זמן התמדה וסבלנות יעשו את שלהם..לרגע לא חשבתי על להפסיק את התחום הזה..

אבל תמיד יש את הסקפטיות הזו שאתה תמיד רוצה לדעת עוד ועוד, לדעת אם אתה עושה נכון..
ופחד שאתה עושה טעויות..אבל בכל מקרה קראתי בפורום על מה שכתבתי וזה טיפה פיקפק בכל הרצון ובגלל זה כאן שאלתי כדי לדעת..אני מבינה את הכוונה שלך ואני מודעת לזה וזה אולי גם טיפה אופי של אי סבלנות ויותר פרפקציוניסטיות לעשות הכל מושלם!

תודה על התשובות 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית