הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית ss

avivat8

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
-66
82
0
שלום אני מתחיל SS בן 15 גובה 163 משקל 57 רציתי לדעת כמה להתקדם מאימון לאיימון בדדליפט סקוואט דחיקה ובפרס תודה!

נערך לאחרונה:
בסקוואט 5 ק"ג בכל אימון.
בדדליפט 10 ק"ג בכל אימון.
בלחיצת חזה עם מוט (ללא שיפוע) 2.5 ק"ג בכל אימון.
בלחיצת כתפיים (בעמידה עם מוט) 2.5 ק"ג בכל אימון.

אם היית קורא את שני אלה
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

היית רואה שהכל מוסבר וברור.
בהצלחה עם התוכנית

לדעתי 10 זה טיפה יותר מידי בדדליפט, קצת יותר מ5 מספיק..נגיד 7.5...
ואחרי שלושה שבועות חותכים את העלייה בחצי

• פותח/ת השרשור
תודה עזרתם לי מאוד

---------- התגובה התווספה ב 17:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:44 ----------

אמרו לי שבסקוואט ובדחיקה מעלים 5 כל אימון ואחרי שלוש שבועות חותכים ל2.5 זה לא נכון

בסקווא מעלים 5 כל אימון ואחרי שלוש שבועות חותכים ל 2.5 זה נכון
בדחיקה זה לא נכן, בדחיקה מעלים 2.5 כל אימון ואחרי שלושה שבועות חותכים בחצי

תעשה לפי מה שכתבתי, ככה זה כתוב במקורי אבל אני אכתוב במפורט אם לא הבנת.

אימון ראשון תתחיל עם מוט ריק, תעשה 5 סטים, תוסיף 5 ותחזור על הפעולה עד שמתחיל להיות לך קשה, ואני חוזר מתחיל לא עד שאתה לא יכול יותר.

ככה עם כל התרגילים - כל אימון תוסיף לפי מה שכתבתי למעלה, אתה יכול להוסיף גם פחות בדדליפט כל אימון אבל לא איזה 2.5.

אחרי מספר שבועות, שלוש זה פשוט ממוצע כי יש כאלה שיכולים להמשיך להוסיף יותר זמן, כשמתחיל להיות לך קשה תחתוך בחצי כלומר 5 דדליפט, 2.5 סקוואט ו1.25 השניים האחרים.

בקשר לסקוואט ודחיקה מי שאמר לך שמעלים בהם אותו דבר טועה, אתה תיתקע בדחיקות הרבה לפני שתתקע בסקוואט, אז עדיף שתעלה בסקוואט כל אימון יותר משתעשה בדחיקות.

• פותח/ת השרשור
???

אבל אם אחרי אימון אני מעלה 1.25 בדחיקה איך אני יעלה את זה אחי אין משקולת שהיא שחצי מ1.25 מה אני ישים אחת על הצד ועל השני לא לשים ואז אימון הבא לאזן אותם

נערך לאחרונה:
לא מה פתאום...אסור להרים בצד אחד יותר מבאחר..
לי נגיד יש מוט עם הברגה אז אני מוסיף שלוש סוגרים בכל צד וזה יוצא 1.2 קילו תוספת...

תוסיף עם סוגרים או משו אבל תלוי איזה ישלך..
ויש גם ערכת משקולות של 0.25-1.25 אבל צריך להזמין במיוחד מחו"ל..

לא מורידים כל כמה שבועות עוד חצי, קודם כל יש משקולת של 1.25, ברגע שתרגיע למצב שאתה לא יכול להעלות את זה הגעת לשיא היכולת.

למרות שלפי מה שכתבת אני שוב רואה שאתה לא מתאמץ לקרוא אפילו, ה1.25 זה מה שאתה מעלה כמה שבועות אחרי שאתה לא יכול להעלות 2.5 כל פעם.

לא מורידים כל כמה שבועות עוד חצי, קודם כל יש משקולת של 1.25, ברגע שתרגיע למצב שאתה לא יכול להעלות את זה הגעת לשיא היכולת.

למרות שלפי מה שכתבת אני שוב רואה שאתה לא מתאמץ לקרוא אפילו, ה1.25 זה מה שאתה מעלה כמה שבועות אחרי שאתה לא יכול להעלות 2.5 כל פעם.

יש משקולות של 1.25, ואם אתה שם 1.25 זה יוצא העלאה של 2.5...
והוא הבין שהוא צריך שלושה שבועות לעלות 2.5 בכל התרגילים שהם לא סקוואט ודדליפט ואז 1.25(כמובן לפי היכולות שלו) הוא רק שאל איך הוא מעלה 1.25

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית