הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לבשר משומר

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אני מחפש תחליף לנקניקיות וקבנוס שיהיה אפשר לשים בחביתה, שיהיה טעים, לא יקר מידי ועם כמה שיותר חלבון ופחות פחמימה.
אפשר לומר גם תחליף לבייקון. עדיף מוצרים שלא צריך לשמור בפריזר, מקסימום במקרר.
יש למישהו רעיון?

• פותח/ת השרשור
סלמי זה יקר יחסית. ואני מעדיף לאכול גרביים ולא לוף.

אני לא זוכר בדיוק אבל אם השבוע אני אקפוץ לקנות שם עבור כמה מוצרים העמסה - אני יעדכן אותך.

לוף צהלי
2 יחידות ממנו תמצא זרוקות בכמעט כל מנת קרב פתוחה , או שהמנה הייתה שייכת לרוסים אז לא תמצא חחחח

18\30 בערך בהתאמה ל100 גר' (אתמול פירקתי חבילה חבל שזרקתי אותה)

• פותח/ת השרשור
בואנה זה מעולה. אני קניתי סלמי שלם, 500 גרם ב20 שקל שיש בו 15 חלבון ו18 שומן.
קבנוס גם יותר טעים וגם יותר חלבון. של איזה חברה קנית?

לא משהו ידוע - זה נמצא במחלקת הבשרים שלהם בכל חור. את השם אני לא זוכר אבל לא חושב שזה משהו מפורסם.

פשוט המחיר היה מעולה - חבל שקניתי רק חבילה אחת.

קבנוס זה נהדר, טעים לאללה. הדבר היחיד שמקלקל את הכיף זה כמויות המלח שדוחפים שם (לשימור כנראה?)

אני מחפש תחליף לנקניקיות וקבנוס שיהיה אפשר לשים בחביתה, שיהיה טעים, לא יקר מידי ועם כמה שיותר חלבון ופחות פחמימה.
אפשר לומר גם תחליף לבייקון. עדיף מוצרים שלא צריך לשמור בפריזר, מקסימום במקרר.
יש למישהו רעיון?

יש לך את הבשרים הארוזים של טירת צבי או החברות שמייצרות נקניקים. אני גר בקיבוץ אז אין לנו סופר פה והמכולת יחסית קטנה, לפני שבוע נתקלתי באריזה סגורה עם השם "כמו במעדנייה" של פרוסות הודו צלויות, מעט שומן והרבה חלבון באריזה של 200 גרם.

מחר אני אקנה עוד חבילה וארשום ערכים.

לי זה היה מאוד טעים וזה מתאים לטיגון קל או לסנדוויץ

כמה עולה 200 גרם?
נקניקים פרוסים זה בדרך כלל יקר.
עד כמה שאני זוכרת, במעדניה בטיב טעם ברחובות הייתי קונה כתף בקר ופסטרמה עגל במשהו כמו 7 שקל ל100 גר', שזה אחלה בשר עם הרבה חלבון ודי מעט שומן (אם כמות שומן חשובה לך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית