הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית מסה רצינית!

• פותח/ת השרשור dbs
  • פורסם בתאריך

dbs

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
יש לי כמה שאלות:
1. מה אתם אומרים על התוכנית הזאת למסה?
2. האם אפשר לבצע פרמידה בשרירים קטנים או שלא כדאי?
3. האם החלוקה של השרירים באימון טובה?(A= חזה, יד אחורית, כתפיים.
B=גב, יד קידמית, רגליים.)

אז התוכנית הולכת ככה:
שרירים גדולים(חזה,גב) מקבלים שלושה תרגילים לכל שריר וכל תרגיל שלושה סטים של 8 חזרות 6 חזרות ואז 4 חזרות פרמידה
לדוגמא: חזה בשכיבה עם מוט 3X8-6-4

ושרירים קטנים (יד אחורית,קידמית וכתף) מקבלים שני תרגילים כל שריר וכל תרגיל שלושה סטים של 8 חזרות
לדוגמא: פולי עליון עם חבל 3X8

התוכנית מחולקת לAB שלוש או ארבע פעמים בשבוע

כנס לראות דוגמאות לתוכניות בפורטל, תיקח/תבנה אחת יותר רצינית מהשטויות עם הפרמידיה שהבאתה ואנחנו נתקן לך...
או שפשוט תקרא על ss..תוכנית בנויה כבר

• פותח/ת השרשור
כנס לראות דוגמאות לתוכניות בפורטל, תיקח/תבנה אחת יותר רצינית מהשטויות עם הפרמידיה שהבאתה ואנחנו נתקן לך...
או שפשוט תקרא על ss..תוכנית בנויה כבר
למה מה הבעיה בפרמידה? זה לא הניפוח הכי טוב?

לא..לפרמידה יש את המטרה שלה...
זה ממש לא ניפוח..ובכלל שריר לא מנפחים שריר בונים...

תקרא על תוכניות בניות בפורטל וביכלל הייתי ממליץ לך ללכת על ss ולא לבנות AB לבד

לא..לפרמידה יש את המטרה שלה...
זה ממש לא ניפוח..ובכלל שריר לא מנפחים שריר בונים...

תקרא על תוכניות בניות בפורטל וביכלל הייתי ממליץ לך ללכת על ss ולא לבנות AB לבד

שאלה.
למה פירמידה זה לא ניפוח? אי אפשר לבנות שריר בעזרת שילוב של מספר תרגילים בסיסיים ומספר מבודדים כאשר אופן העבודה זה פירמידה? בזמנו אני זוכר הגעתי לתוצעות מסויימות ככה.
תקן אותי אם אני טועה אבל ההבדל בין FBW לעבודה מבודדת למטעמן מתחיל ולמטרת ניפוח היא ביעילות וב"טבעיות" של העבודה?

נ"ב:
איזו מטרה יש לפירמידה?

פרמדיה זה בסדר גמור, אם אתה אוכל נכון אז אתה תגדל גם אם תעשה פרמידה, העיקר שלא תעשה יותר מדי חזרות, בין 6-12 זה סבבה.

כי לדעתי מתאמן שרוצה לבנות שריר לא צריך לעשות פרמידה אם זה לא חלק מתוכנית מסודרת, ויש רעיון מאחורי הפרמידה (כמו 5X5 )
והתכוונתי שזה לא ניפוח ביגלל שלא מנפחים שריר...אפשר להתרכז בהיפוטרופיה עם פרמידה... אבל אין טעם...תעשה AB רגיל

ה"ניפוח" הכי טוב זה לעלות בעומסים- במשקלי העבודה באופן שיטתי.
הפירמדה על סוגיה היא שיטה אחת מיני רבות כדי לשחק עם היחס שבין העצימות והנפח כדי להשיג מטרות מסוימות. אין הכי טוב לעליית במסת שריר, אלא הכי מתאים.

אתה מתחיל, ולכן עדיף יהיה שתעבוד אקרוס- משקל זהה בכל הסטים לטווח חזרות נמוך 5-8, כאשר אתה מנסה לעלות במשקלי העבודה באופן שיטתי כל פרק זמן קבוע, נניח מאימון לאימון. בכלל, למה שלא תעבוד בתוכנית כוח מוכנה ומוכחת בתור התחלה? זה יקדם אותך הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
ה"ניפוח" הכי טוב זה לעלות בעומסים- במשקלי העבודה באופן שיטתי.
הפירמדה על סוגיה היא שיטה אחת מיני רבות כדי לשחק עם היחס שבין העצימות והנפח כדי להשיג מטרות מסוימות. אין הכי טוב לעליית במסת שריר, אלא הכי מתאים.

אתה מתחיל, ולכן עדיף יהיה שתעבוד אקרוס- משקל זהה בכל הסטים לטווח חזרות נמוך 5-8, כאשר אתה מנסה לעלות במשקלי העבודה באופן שיטתי כל פרק זמן קבוע, נניח מאימון לאימון. בכלל, למה שלא תעבוד בתוכנית כוח מוכנה ומוכחת בתור התחלה? זה יקדם אותך הכי טוב.

תן לח דוגמא לתוכנית ניפוח טובה ומוכחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית