עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיזה סיבה אתה אומר את זה? (עזוב שאני מסכים איתך, סתם מעניין אותי לשמוע למה אתה חושב ככה)בכל מקרה לא ממליץ ללמוד java לך תלמד c++.
מאיזה סיבה אתה אומר את זה? (עזוב שאני מסכים איתך, סתם מעניין אותי לשמוע למה אתה חושב ככה)
כן, להתחיל באסמבלי על כרטיסי ניקוב ולאט להיתקדם לשימוש במחשב דיגיטלי 😃
מצטער, לא הסברתי את עצמי, אני סטודנט להנדסת מחשבים - כך שאני לא יכול לבחור איזה שפה ללמוד. אני מחפש אתר שייתן לי מה שאני לא מקבל בהרצאות (שהן סתם מצגות קצרצרות שמציגות נושאים גדולים באופן אבסטרקטי) - איזשהו מקור מסודר שמסביר איך להשתמש בזה בתכלס - ולא בתיאוריה (הAPI לא מספיק טוב בד"כ למטרה הזאת)תקרא את התיעוד של java, יש מספיק תיעוד.
אם אתה רוצה משהוא כללי פשוט תשתמש בגוגל.
בכל מקרה לא ממליץ ללמוד java לך תלמד c++.
אגב מה שביקשת זה בערך כמו ללמוד הנדסת תוכנה, זה כמות די גדולה ושונה של נושאים.
מצטער, לא הסברתי את עצמי, אני סטודנט להנדסת מחשבים - כך שאני לא יכול לבחור איזה שפה ללמוד. אני מחפש אתר שייתן לי מה שאני לא מקבל בהרצאות (שהן סתם מצגות קצרצרות שמציגות נושאים גדולים באופן אבסטרקטי) - איזשהו מקור מסודר שמסביר איך להשתמש בזה בתכלס - ולא בתיאוריה (הAPI לא מספיק טוב בד"כ למטרה הזאת)
אני מחפש איזה אתר שמסביר טוב ומביא דוגמאות לנושאים כמו: multi-threading, design patterns, מבני נתונים מורכבים, סוקטים וכו'. בינתיים ראיתי רק מקומות ברמה טובה עם שאלות ותשובות, כמו האתר stack overflow, אבל האם יש אתר שממש מסביר את הנושאים מא' עד ת'?