הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר New York pro 2011 - הניו יורק פרו 2011

• פותח/ת השרשור

Jose Raymond - חמש שבועות לפני:

3 שבועות לפני, 98 ק"ג:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Robert Burneika שלוש שבועות לפני:

פיל היית לפני שבוע:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Lionel Beyeke

Pavol Jablonick - שלושים ימים לפני התחרות:

Khalid Almohsinawi

Flex Lewis

Pavol Jablonický - שלושים ימים לפני התחרות

Rob Belisle - תשעה ימים לפני התחרות בקטגוריית ה 202 PRO:

נערך לאחרונה:
הילד הצרפתי נראה מעולה. לדעתי זה הולך לכיוון של קאי

הצרפתי הזה באמת נראה מצוין יהיה לו עתיד מבטיח לדעתי אבל סביר להניח שקאי יקח את זה.
חבל שאין ייצוג ישראלי.

למה שיהיה? יש ישראלי ברמות האלה בכלל? לא!

אולי אבל לא כרגע. ודרך אגב הקטגוריה הזאת מתבטלת מהשנה הבאה. זה עולה ל 112 וזה כבר יהיה לו יותר קשה.

האמת כן, הישראלים פה מקסימום יכולים להיות שומרי סטים בחו''ל.
אני עדיין לא יודע אם זה בגלל הגנטיקה או בגלל איכות החומרים.

חברים קצת כבוד לעמית..היחיד כמעת שיצא לחול בזמן האחרון והיחיד שמחזיק ב "פרו קארד"
הבן אדם מתמודד נגד כול הסיכויים והגנטיקה והגובה שלו..ועדיין כול הכבוד על הרצינות וההשקעה שלו
השנה הוא התקדם לא מעט ונרא את התוצאות בטורונטו פרו בקרוב מקווה שיכנס לטופ10 זה יהיה מכובד מאוד

בארץ הסיכוי להתקדם בתכום הזה הוא קלוש מאוד לדעתי!
אין לי כוח להכנס לזה ולחפור למה זה סתם משביז ומעצבן
בקשר לחומרים שיש ואפשר להסיג בארץ, לדעתי אפשר להסיג כול דבר לא חסר גם חומרים איכותיים, ועם חסר לא בעיה להביא מחול, לדעתי גם עדיף, עם יש לך מקור אמין ובעל מוניטין טוב ,הכול מתחיל ונגמר בכסף ובמחיר יקר בעיסוק בענף הזה ,מעתים שיש להם משאבים לבנות אורך חיים ספורטיבי כזה ויכולת לממן הכול שזה כולל הכול.
בקשר לגנטיקה..היחידים שאני יכול לתת מילה טובה עליהם זה, מאור זרדר, אלירן מורגן,ואדם מאשה ,הכול יחסי כמובן

נערך לאחרונה:
מה הקשר. יש את כל הכבוד להשקעה שלו זה לא אומר שהוא מסוגל להצליח בתור פרו. אתה באמת חושב שהוא יכול לעמוד מול פלקס לואיס דייויד הנרי או חוזה ריימונד. ממש לא.

• פותח/ת השרשור
כמו שאני תמיד אומר על עמית ספיר, ההשקעה שלו והכל אחלה, אבל אם לי פריסט לא הצליח גם עמית ספיר לא יצליח (וזה בגלל הגובה).
ד"א קאי גרין זכה.

ווא ווא לשים את לי פריסט ועמית ספיר באותה קטגוריה נסחפנו קצת לא משה? 😃

• פותח/ת השרשור
ווא ווא לשים את לי פריסט ועמית ספיר באותה קטגוריה נסחפנו קצת לא משה? 😃
בגלל זה אני אומר, לקחתי את הטופ שבטופ בקטגוריית הנמוכים, אם הוא לא הצליח לעולם להגיע ל TOP5, גם עמית ספיר לא יצליח ולא משנה מה הוא יזריק או יעשה.
(אלא אם מישהו יהיה נדיב מספיק לספק לו מיוסטטין, אבל גם זה בספק אם יעזור).

בגלל זה אני אומר, לקחתי את הטופ שבטופ בקטגוריית הנמוכים, אם הוא לא הצליח לעולם להגיע ל TOP5, גם עמית ספיר לא יצליח ולא משנה מה הוא יזריק או יעשה.
(אלא אם מישהו יהיה נדיב מספיק לספק לו מיוסטטין, אבל גם זה בספק אם יעזור).

לדעתי עם עמית נכנס לטופ10 זה יהיה מצויין ,אף אחד לא מדבר על טופ 5זה לא ריאלי

טופ 10 של מה? על תשכח ששנה הבאה אין יותר 202 זה עולה ל 212 ןזה נהיה כבר יותר קשה.

מה הקשר. יש את כל הכבוד להשקעה שלו זה לא אומר שהוא מסוגל להצליח בתור פרו. אתה באמת חושב שהוא יכול לעמוד מול פלקס לואיס דייויד הנרי או חוזה ריימונד. ממש לא.

כמו שאמרתי אולי לא טופ 5 אבל טופ 10 אפשרי בהחלט וזה יחשב להצלחה אצל עמית
את הרכבת הא פספס לפני כמה שנים אכשיו נותר לו לשחק על הכבוד ,ולדעתי עצם ההגעה שלו לרמות כאלה זה מספיק מכובד ויפה לישראלי, אף אחד לא מצפה ממנו ליותר מידי ולדירוגים של טופ10 במקרה הטוב

Back
למעלה תחתית