הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוצאות בדיקות דם בזמן שימוש באננטייט סיירוקס - underdose מטורף

• פותח/ת השרשור max32
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

max32

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מספר שבועות בסייקל, הטסט שלי בסייקל הוא אננטייט של סיירוקס.
אני נותן 750 מ"ג בשבוע. תמיד חשבתי שהחומר הוא בטח אנדרדוס, אבל לא ברמה כזו. :🙁

הטסט אצלי הוא 125.50 nmol/L .
125 זה לא אנדרדוס, זה כבר ברמה של זיוף מבחינתי. יכולתי להזריק שמן בישול כבר באותה מידה.

מעכשיו רק פארמה.

אל תתפוס אותי במילה אני לא כזה מבין באופן הממדים של הטסט אבל יש כל מיני יחידות מידה יכול להיות שאתה טועה
יש את הננוגרם\דציליטר (ng/dl)
ויש את הננוגרם\ליטר (nmol/L)
תראה שאתה לא טועה בערכים ושוב יכול להיות מאד שאני טועה זה סתם מחיפוש מהיר באינטרנט

אחרי כמה שבועות מהרגע שהתחלת לקחת את הטסט הלכת לעשות בדיקת דם?

אל תתפוס אותי במילה אני לא כזה מבין באופן הממדים של הטסט אבל יש כל מיני יחידות מידה יכול להיות שאתה טועה
יש את הננוגרם\דציליטר (ng/dl)
ויש את הננוגרם\ליטר (nmol/L)
תראה שאתה לא טועה בערכים ושוב יכול להיות מאד שאני טועה זה סתם מחיפוש מהיר באינטרנט

הוא רשם שהוא בדק ב nmol/L.
בכל מקרה זה תלוי מה נבדק אם זה TEST FREE או TEST TOTAL (למרות שאני מאמין שזה TOTAL כי ב FREE זו כמות מאוד גבוהה).
אם אני זוכר נכון הנורמה היא בין 2 ל 14, אם קיבלת 125 זה דיי גבוה.

מחזק. אם זה free זה גבוה מאוד אם זה טוטאל צריך לבדוק את יחידות המידה. ולראות יכול להיות שזה underdose אני לא אתפלא.

• פותח/ת השרשור
מדובר בטסט total , הנורמות הן בין 9 ל 28. עדיין לא קיבלתי את התשובה לגבי הטסט' פרי. אבל אפשר לראות שזה אנדרדוס גם לפי הטסט טוטאל. עשיתי את הבדיקות בשבוע השישי לסייקל. הנה התוצאות שיש לי כרגע עד להגעת התוצאות הנוספות:

fuz5u9.jpg

קיבלת תוצאה גבוהה בטוטאל בפי 4 וקצת מהנורמה, רק אני מבין שזה שהתוצאה יצאה תקינה למשהו שעל חומרים?
על מה הוויכוח אז?
ושוב אני לא מבין בדברים האלה אבל נראלי שפי 4 מראה שהוא על סייקל

נערך לאחרונה:
אני יכול לומר מנסיון עם סיירוקס שאני לא מבין על מה המהומה... אני עושה פרופ שלהם עכשיו עם טרן של פרמהקום והחומר לא כואב ואף עובד יפה.
אולי אני אריץ גם בדיקה של טסט שתהיה עוד בקרה.

• פותח/ת השרשור
אתם רציניים?! התוצאה הזאת נמוכה בהשוואה למה שהיא אמורה להיות! אני נותן 750 מ״ג בשבוע! הטסט לא אמור להיות על 125! הוא צריך להיות 5-6 יותר גבוה! באשר לזריקות- החומר לא כואב בכלל וזה באמת דבר חיובי אבל מה זה שווה אם הוא לא נמצא באותם ערכים שהוא אמור להיות.

נערך לאחרונה:
אני לא ממש מבין בנושא הזה
אבל הבדיקות האלה אלו בדיקות דם...
אתה מזריק לשריר, לא לכלי דם [כנראה.. אחרת לא היית חיי מספיק כדי לשאול את השאלה הזאת אחרי 6 שבועות]
אני לא חושב שיש קורלציה של 1:1 בין מה שאתה מזריק לשריר לבין מה שבדם
חוץ מזה שה 750 מ"ג זה שבועי... אני אל חושב שאפש רלצפות שתראה משהו דומה לזה גם בבדיקת דם

יכול להיות שיצאתי ממש דביל.... תקנו אותי אם אני טועה זה עמניין

אתה מזריק לשריר כדי שיהיה מעבר איטי לדם. אם זה לא עובר לדם לא עשית כלום.

אתם רציניים?! התוצאה הזאת נמוכה בהשוואה למה שהיא אמורה להיות! אני נותן 750 מ״ג בשבוע! הטסט לא אמור להיות על 125! הוא צריך להיות 5-6 יותר גבוה! באשר לזריקות- החומר לא כואב בכלל וזה באמת דבר חיובי אבל מה זה שווה אם הוא לא נמצא באותם ערכים שהוא אמור להיות.
זה דיי נמוך, נחכה לראות מה יצא לך ב TEST FREE

אז בעצם היינו אמרוים לראות תוצאה באמת דומה ל 750 בבדיקות דם?
אם כן אז זה באמת חרא

סליחה אבל לא הבנתי אותך, אתה טוען שאם מזריקים מהר לשריר, החומר לא נכנס למחזור הדם?...

---------- התגובה התווספה ב 02:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:15 ----------

אגב שמזריקים בשריר העכוז איך אפשר לדעת בוודאות שהמחט אכן חדרה את שכבת השומן ונמצאת בתוך השריר, ולא במסת שומן?.. כמובן שאני שואב אין דם, אבל יש דרך כלשהי להיות בטוחים?...

סליחה אבל לא הבנתי אותך, אתה טוען שאם מזריקים מהר לשריר, החומר לא נכנס למחזור הדם?...

---------- התגובה התווספה ב 02:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:15 ----------

אגב שמזריקים בשריר העכוז איך אפשר לדעת בוודאות שהמחט אכן חדרה את שכבת השומן ונמצאת בתוך השריר, ולא במסת שומן?.. כמובן שאני שואב אין דם, אבל יש דרך כלשהי להיות בטוחים?...
אחי אתה מזריק עם מחט של כמעט 5סמ (בהנחה שזאת 23G) כמה שומן אתה חושב שיש לך בתחת? חחח אלה עם כן אתה חבית מהלכת

אפשר לפתוח באופן רשמי עמותה לנפגעי סירוקס

אני נפגעתי. גם התנפחתי,גם התייבשתי,גם מתתי בסוף. חלאס לקדם ת שמן אפרסקים שלכם. כל החיים מתכונן עם סיירוקס.

---------- התגובה התווספה ב 17:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:51 ----------

היה סיפור במרכז שכמה חברי שם קנו מכונה שמלבישה פקיקים והתחילו לדפוק על קסורוקס ועל זבל אחר פקקים ומדבקות של סיירוקס.ובבקבוקים לרוב היה פרופ ,בהכל- בדקה- פרופ,בטרן- פרופ,ככה שהתוצאות בהתאם.
דמות מרכזית בפרשה נעצר,לקחו לו מהבית דברים 200 אלף שקל בערך והסיפור נגמר. בינתיים בסיירוקס החליפו מדבקות לחדשות עם חולוגרמה וקוד שאפשר לבדוק אותו רק פעם אחד באתר החברה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית