הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוצאות בדיקות דם בזמן שימוש באננטייט סיירוקס - underdose מטורף

• פותח/ת השרשור max32
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

max32

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מספר שבועות בסייקל, הטסט שלי בסייקל הוא אננטייט של סיירוקס.
אני נותן 750 מ"ג בשבוע. תמיד חשבתי שהחומר הוא בטח אנדרדוס, אבל לא ברמה כזו. :🙁

הטסט אצלי הוא 125.50 nmol/L .
125 זה לא אנדרדוס, זה כבר ברמה של זיוף מבחינתי. יכולתי להזריק שמן בישול כבר באותה מידה.

מעכשיו רק פארמה.

ביוגן לא נסיתי ובסיבה שלי אף אחד לא ניסה. אבל אני יודע בוודאות על מה מתכוננים בארץ כל החברי שבסוף זוכים- פארמה וסיירוקס. וכל המחפשי גבינה חינם- שיהיה בהצלחה.
נ.ב. לא חבל על הכסף,חבל על הציפיות ההרוסות.

עוד הפעם אני יגיד שאין לי שום אינטרס לא בביוגן ולא בשוםחברה אחרת..
מכבד את כול התגובות העיקר שהכול ברוח טובה,
אמרתי כבר שחברים שלי היו על ביוגן 2 חברה וכול הסייקל היה בנויי על ביוגן והיה מוצלח מאוד בלי בעיות
והחומר נקנה בהזמנה מחול!! לא דרך דילרים מקומיים,

בקשר לסירוקס זה ידועה שהחומר מיוצר בארץ ויש פה הרבה בעליי אינטרסים שילחמו על שמו הטוב של המוצר
ויחפישו אחרים
אנטון תכלס החומר של סירוקס עובד יופי? או שאתה קצת מיודד עם מקור אהה?..ואני לא מצפה לתשובה קנה הכול הריי אינטרסים נכון
עם לא ניסיתה אז למה להחפיש
הדיון הזה ספציפית על ביוגין כבר מיותר לגמריי אפשר לנעול למחוק ולהשמיד
בתחום הזה בארץ אין דין ואין אמת..זה הכול אינטרס של כסף

כן יש לי אינטרס,וכן אני ספוג בסיירוקס מכף רגל עד כף ראש. מעבר לזה אני עוכב אחרי הרבה מאוד אטלטים ואלו שמתיימרים להיות כאלה ויכול לחוות דעת על סמך זה. כמו כן אני קצת מכיר את המטבחון הזה ,אז אני מרשה לעצמי להתבטה. תאמין לי שרבים בתחום רצים לחפש פתרון אצלנו וסיפורים שאני מכיר ,אף אחד לא שמע.

כן יש לי אינטרס,וכן אני ספוג בסיירוקס מכף רגל עד כף ראש. מעבר לזה אני עוכב אחרי הרבה מאוד אטלטים ואלו שמתיימרים להיות כאלה ויכול לחוות דעת על סמך זה. כמו כן אני קצת מכיר את המטבחון הזה ,אז אני מרשה לעצמי להתבטה. תאמין לי שרבים בתחום רצים לחפש פתרון אצלנו וסיפורים שאני מכיר ,אף אחד לא שמע.[/

בכול מקרה עם אנטרסים או בלי ,אני חושב שאתה נכס לפורם הזה וטוב שחזרתה,

סיירוקס זה זבל שמיוצר בארץ כן עם הולגרמה ובלי הולגרמה זה לא משנה זה מיוצר באופן לא סטרילי זה גורם לדלקות וניפוחים ומה גם מה שרשום זה לא מה שיש בפועל . בקיצור זבל שלא הייתי מזריק בחיים .

אז איך אתה מסביר את זה שלי אין נפיחות ודלקות מהסיירוקס מיסטר ואן דאם?
לא אומר שהחומר הוא הכי איכותי
אבל בטח לא עדיף על חומרים שמיוצרים במולדובה או תורכיה
כנראה נפלת על זיוף

אנטוון נרא לך שסטאס או אתה או אותם חברים קרובים ישתמשו בסירוקס ככה סתם (הריי אתם מקבלים את החרה הזה בכמעט אין כסף) אז מה עדיף יהיה להשתמש ברפואי או באנדר איכותי יקר, ברור שיש פה ניגוד אינטרסים
ומה גם שאתה לא היחיד הריי כול קהילת הבודיבילדינג בישראל כמעט על סירוקס ,בודדים שלא!!
נכון גם ככה כול העסק הזה יקר אז למה לא לחסוך בעלויות נכון..איכות החומר שווה לאיכות התוצאות
כולם פה משחקים בקקי

אנלא בדיוק הבנתי את הנקודה,אבל אם כן - אז ככה,לי כרגע יש ברירה -סיירוקס,פארמקום ופארמה רפואי - שלושתם בעלויות מזעריות. כרגע הפייבוריט שלי זה פארמקום,יש כמה פוזיציות בסיירוקס שאני משאיר. ומתוך פארמה רפואית אני לא מוותר רק על פרופ אוקראיני. כל זה מבחירה ומנסיון.
נ.ב. שנגמרות המילים-מתחיל האלימות. אני מציע להוריד טורים לכל הצדדים ולנהל ויקוח מקצועי נתמך בעובדות

למה תמיד בכל הויכוחים של הבילדרים זה תמיד מגיע לאיומים של אלימות??

הנקודה הייתה שלא סתם אתה נגיד משתמש בסירוקס, הריי אתה מביא את החומר הזה בכמעת חינם אז כן יש לך סיבה להגיד שהוא בסדר ולעוד הרבה בילדרים בארץ מאותה סיבה, תרא איך מוכרים ודוחפים את החומר הזה בכול פינה בארץ
אז הרבה בילדרים מקבלים את החומר הזה בכמעת חינם..ומוכרים אותה ממש לא בחינם לכול מיני ילדודם שבסוףף משלמים מחיר גבוה ולא רק בכסף אלה בבריאות ולאן הם באים לבכות..לפה לפורם הזה ממש כאן

אין פה שום קשר לאלימות (לא יודע מאיפה אנטון הביא את זה ,אני בטוח שאין פה כוונה לשום אלימות)

אם דוחפים לילדים סטרואידים ושטויות למטרות רווח (טוב נו ברור) ולא אכפת למוכרים האלה שהם פוגעים בילדים אז זה ממש בושה.

סיירוקס שמיירוקס. זה מיוצר בארץ אני ניסיתי את האנטט שלהם ואת הטרן שלהם עושה את העבודה אבל כואב לאללה. יש אלטנרטיבות אחרות אנטון צודק בנוגע לפארמהקום יש להם מוצרים טובים

הכאב בא מתוצאה של איכות החומר
וכמובן גם להזריק צריך לדעת איך ולאן

• פותח/ת השרשור
עדכון: נפגשתי היום עם הספק, התנצל בפני ואמר שמה היה אצלי זה זיוף שהתפשט לאחרונה, הוא הראה לי את החדשים שקיבל ואתההבדלים בין המקוריים לזיוף (קימור חד של הבקבוקון בחלק העליון), חשבתי שאולי יש הבדל גם בהולוגרמות על הבקבוקונים, אבל גם את ההולוגרמות זייפו שם ברמה טובה. כל מקרה, אני מכיר את הבן אדם הרבה שנים ככה שאני יכול לסמוך עליו. הוא החליף לי את הויאלים באננטייט איראני (עם תקווה שהפעם הכל ילך חלק יותר.*

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית