דיון תוצאות בדיקות דם בזמן שימוש באננטייט סיירוקס - underdose מטורף

• פותח/ת השרשור max32
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

max32

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מספר שבועות בסייקל, הטסט שלי בסייקל הוא אננטייט של סיירוקס.
אני נותן 750 מ"ג בשבוע. תמיד חשבתי שהחומר הוא בטח אנדרדוס, אבל לא ברמה כזו. :🙁

הטסט אצלי הוא 125.50 nmol/L .
125 זה לא אנדרדוס, זה כבר ברמה של זיוף מבחינתי. יכולתי להזריק שמן בישול כבר באותה מידה.

מעכשיו רק פארמה.

גם אני יכול להעיד על עצמי שפרופ של סיירוקס עובד.
בלי קשר לאחרונה היו פה דיבורים על כך שיש או אין זיופים של חומרים אנדרגראונד.
אני גם מבין שלעולם לא נדע מכיוון שתמיד הספק יכול לומר זה זיוף מצד שני יכול להיות שזה כסת"ח על רמה נמוכה של ליין של חומרים.
בכל מקרה נשמח לקבל תמונות של ה"זיוף" וה"מקורי".

לא הבנתי אז זה הזיוף או המקורי לטענתך?
אמרת שהסבירו לך על איך לזהות זיוף או מקורי לפי מה שאתה אומר ע״י בן אדם שאתה סומך עליו...
מוזר

לא הבנתי אז זה הזיוף או המקורי לטענתך?
אמרת שהסבירו לך על איך לזהות זיוף או מקורי לפי מה שאתה אומר ע״י בן אדם שאתה סומך עליו...
מוזר
אפשר לזהות רק עם המדבקה שרושמים את הקוד באתר של סיירוקס שלא קיים... בקיצור סתם בלוף...יש כמה חברה אמינים שעובדים עם המקור ורק ככה אפשר לדעת...לגבי זיופים יש בחור אחד שמזייף זה מה שאני יודע בוודאות ....ולגבי המדבקה שלא יעבדו עליכם כי לא בעייה לקחת זיוף ולהדביק עליו תמדבקה ...אני שוב יגיד את זה אבל הרבה חברה אצלי שלקחו סיירוקס החומר עבד עליהם ...אבל כולם עברו לנובה או לטייגר והחומר עובד בכמה רמות יותר טוב מסיירוקס גם מבחינת האיכות של השמן ...אין כאבים בזריקות...וכמובן תוצאות מרשימות

כול הקטע של הזיוף נשמע מוזר..ועוד הפעם למה שמישהוא ירצה לזייף סירוקס למה?
נשמע כאילו הוא עושה קסתח כדי שלא תתאכזב והוא מצידו יצא אחלה גבר אתך ועם מי שמספק לו סירוקס הריי בסופו של יום יש לו אינטרס למכור סירוקס..הכול מכדאיות כלכלית ורווח גבווה שגוזרים על סירוקס בארץ

עדכון: נפגשתי היום עם הספק, התנצל בפני ואמר שמה היה אצלי זה זיוף שהתפשט לאחרונה, הוא הראה לי את החדשים שקיבל ואתההבדלים בין המקוריים לזיוף (קימור חד של הבקבוקון בחלק העליון), חשבתי שאולי יש הבדל גם בהולוגרמות על הבקבוקונים, אבל גם את ההולוגרמות זייפו שם ברמה טובה. כל מקרה, אני מכיר את הבן אדם הרבה שנים ככה שאני יכול לסמוך עליו. הוא החליף לי את הויאלים באננטייט איראני (עם תקווה שהפעם הכל ילך חלק יותר.*
הבקבוק זה אותו בקבוק פשוט מי שמזייף את הסיירוקס הוא מוהל אותו בבנזיל אלכוהול זה הכל...וחוץ מזה איזה חרטה שכונתית מחר אני יכול להדפיס מדבקה של חברה שהמצאתי ולהגיד זה חומר חדש וטוב ולהדביק את זה על סיירוקס..בקיצור אין יותר בלוף מזה

תן תשם של הבנאדם שמזייף.

---------- התגובה התווספה ב 10:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:02 ----------

טייגר סתם יקר בלי סיבה
נובהפארם לא ניסיתי אני אשיג בקבוק שלהם ואחווה דעה

• פותח/ת השרשור
נשמע כאילו הוא עושה קסתח כדי שלא תתאכזב והוא מצידו יצא אחלה גבר אתך ועם מי שמספק לו סירוקס הריי בסופו של יום יש לו אינטרס למכור סירוקס..הכול מכדאיות כלכלית ורווח גבווה שגוזרים על סירוקס בארץ

הבקבוק זה אותו בקבוק פשוט מי שמזייף את הסיירוקס הוא מוהל אותו בבנזיל אלכוהול זה הכל...וחוץ מזה איזה חרטה שכונתית מחר אני יכול להדפיס מדבקה של חברה שהמצאתי ולהגיד זה חומר חדש וטוב ולהדביק את זה על סיירוקס..בקיצור אין יותר בלוף מזה

מסכים אתכם במאה אחוז. אבל אלו דברים שקורים הרבה בשוק הזה...זה שוק שחור.
היום אלו זיופים של סיירוקס ומחר של חברה אחרת...אני רק עוד אחד מבין רבים שנפל בפח.
מעתה אשתדל להיות זהיר יותר ואנסה לוודא עד כמה שניתן אם החומרים מקוריים...למרות שאני די סקפטי לגבי האפשרות לדעת תמיד את אמינות החומר רק ע"י תמונות, בסופו של דבר זיופים טובים ומדויקים תמיד יהיו.

תן תשם של הבנאדם שמזייף.

---------- התגובה התווספה ב 10:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:02 ----------

טייגר סתם יקר בלי סיבה
נובהפארם לא ניסיתי אני אשיג בקבוק שלהם ואחווה דעה
להגיד את השם של הבנאדם כאן זה לא המקום הנכון אני יכול לרמוז לך שהוא רוסי והוא לא מתל אביב/רמת גן (מקווה שעזרתי)
לגבי טייגר צודק .יקר אבל חומרים איכותיים הדיאנבול שלהם מעולה מנסיון
נובהפארם חומרים חזקים ביותר וברמה גבוהה (גם לא הכי זול )

---------- התגובה התווספה ב 14:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:19 ----------

למה שיזייפו סיירוקס?
אז ככה מספיק שימהלו תחומר מ100% ל80% בכמויות גדולות זה משמעותי ומה שגם החומר יעבוד .ככה זה גבר שעולים בייצור בשביל לגזור קופון "ושכולם ירויחו" מתחילים לרדת באיכות לטובת הכמות ...ועכשיו סתם שאלה:
אם אתה לא מתחרה מן הסתם שאתה לא תעשה הרבה סייקלים וסטאקים מטורפים לא עדיף להוסיף כמה שקלים ולהיו ת על בטוח מכל הבחינות?ככה תחסוך לעצמך המון כאב ראש וספקות..

אפשר לזהות רק עם המדבקה שרושמים את הקוד באתר של סיירוקס שלא קיים... בקיצור סתם בלוף...יש כמה חברה אמינים שעובדים עם המקור ורק ככה אפשר לדעת...לגבי זיופים יש בחור אחד שמזייף זה מה שאני יודע בוודאות ....ולגבי המדבקה שלא יעבדו עליכם כי לא בעייה לקחת זיוף ולהדביק עליו תמדבקה ...אני שוב יגיד את זה אבל הרבה חברה אצלי שלקחו סיירוקס החומר עבד עליהם ...אבל כולם עברו לנובה או לטייגר והחומר עובד בכמה רמות יותר טוב מסיירוקס גם מבחינת האיכות של השמן ...אין כאבים בזריקות...וכמובן תוצאות מרשימות

איפה התוצאות מרשימות???? LOL??? תמונות של אדימניה כבר ראינו,יש עוד מישהו "מרשים"?😆😆😆😆

• פותח/ת השרשור
אז ככה מספיק שימהלו תחומר מ100% ל80% בכמויות גדולות זה משמעותי ומה שגם החומר יעבוד .ככה זה גבר שעולים בייצור בשביל לגזור קופון "ושכולם ירויחו" מתחילים לרדת באיכות לטובת הכמות ...ועכשיו סתם שאלה:
אם אתה לא מתחרה מן הסתם שאתה לא תעשה הרבה סייקלים וסטאקים מטורפים לא עדיף להוסיף כמה שקלים ולהיו ת על בטוח מכל הבחינות?ככה תחסוך לעצמך המון כאב ראש וספקות..
אבל איך אתה יכול להיות בטוח שהחומר אמיתי? הפעם היחידה שיכולתי להיות בטוח שהחומר אמיתי במאה אחוז הייתה שהצלחתי בעזרת חבר לקנות סוסטנון מבית מרקחת. בכל שאר המצבים אתה לעולם לא יכול להיות בטוח לגבי האותנטיות של החומר.

הסיפור הוא כזה. לאותו דמות מהמרכז יש מכונה שמחליפה פקקים. אז על בקבוקים של פרום שעולה גרוש וחצי של קסורוקס דופדים פקקים צבוניים ומדבקות סרוקות של סיירוקס. מדבקות מנייר לא מצופה למינדה. מדבקות ישנות כן מצופות. זה מבריק יותר. מדבקות חדשות עם הולגרמה אי אפשר לסרוק בגלל המספר איחודי והולוגרמה. מה שבתמונה נראה אוטנתי לחלוטין,תבדוק עם המדבקה מבריקה-מצופה.
לשאלה למה לזייף את סיירוקס. כי כל הטופ המיתחרים ברארץ הם על סיירוקס ומביאים תוצאות- והתוצאות מדברות הרבה יותר ממאמרים מתורגמים מפיו שחיף שאיתר אותם. אז לוקחים חומר שהוא לא סיירוקס ומחליפים לו פקק ומדבקה לסייירוקס. כמו שאייפון תאילנדי בהדלקה מראה סאמסונג.

אם כל הכבוד לך אנטון אתה צריך להבין שאנשים מתחילים להבין שבאותו הכסף אפשר להביא חברות טובות בהרבה מאשר החברה של חבר שלך ס... ואתה צריך לתת חוות דעת ניטראלית אני לא אומר שקסיירוקס לא עובד הוא כן עובד אבל כמו שאמור מה זאת אומרת בטסט שלהם אם רשום ריכוז של 250 אין את הכמות אלא יש פחות .
אני אישיתי עשיתי 2 סייקלים של קסיירוקס הם עבדו אבל אחריי שעששיתי סייקל של נובה פארם הבנתי קסיירוקס זה זבל אוליי אפשר למכור את זה לבעליי חיים

• פותח/ת השרשור
בעקבות הדיון הזה, אולי זו ההזדמנות לפתוח פוסט נעוץ שבו ניתן יהיה לשים תמונות של חומרים מקוריים מול מזויפים עם הערות ליד כל חומר באשר למה לשים לב על מנת לזהות את החומר.
אפשר גם לתת בפוסט אופציה לאנשים שישימו תמונות של חומרים שיש להם על מנת שאחרים יביעו חוות דעת על האותנטיות של החומר.

אם כל הכבוד לך אנטון אתה צריך להבין שאנשים מתחילים להבין שבאותו הכסף אפשר להביא חברות טובות בהרבה מאשר החברה של חבר שלך ס... ואתה צריך לתת חוות דעת ניטראלית אני לא אומר שקסיירוקס לא עובד הוא כן עובד אבל כמו שאמור מה זאת אומרת בטסט שלהם אם רשום ריכוז של 250 אין את הכמות אלא יש פחות .
אני אישיתי עשיתי 2 סייקלים של קסיירוקס הם עבדו אבל אחריי שעששיתי סייקל של נובה פארם הבנתי קסיירוקס זה זבל אוליי אפשר למכור את זה לבעליי חיים

מסכים אתך לחלוטין

תמונות של העבודה ,חבר. תמונות 👑
אני אישית עשיתי 2 סייקלים ראשוניןם מאד מאכזבים(לפי תנמונות) אבל השלישי היה בן ז#נה,כי הוא השלישי ואז התחלתי להראות כמו בן אדם.
קסיירוקס זבל. סיירוקס רולזזזז:s85:

איזה פוסט מגוכך של דילרים אינטרסנטים...

צריך "ביצים" (או טיפשות?) לדעתי לקנות חומרים מדילרים בארץ.

איזה פוסט מגוכך של דילרים אינטרסנטים...

צריך "ביצים" (או טיפשות?) לדעתי לקנות חומרים מדילרים בארץ.

פחחח זה גם אותי הצחיק

רואים ש KALINA נוטף שיווק נטו 🤡 לא נראה אמין כל הקטע 😛

חשבתי אולי פעם לנסות ולראות איך אני מגיב עם סטרואידים אבל מאיך שהם מדברים פה נראה לי עדיף לא לגעת בדברים האלה.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית