הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוצאות בדיקות דם בזמן שימוש באננטייט סיירוקס - underdose מטורף

• פותח/ת השרשור max32
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

max32

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מספר שבועות בסייקל, הטסט שלי בסייקל הוא אננטייט של סיירוקס.
אני נותן 750 מ"ג בשבוע. תמיד חשבתי שהחומר הוא בטח אנדרדוס, אבל לא ברמה כזו. :🙁

הטסט אצלי הוא 125.50 nmol/L .
125 זה לא אנדרדוס, זה כבר ברמה של זיוף מבחינתי. יכולתי להזריק שמן בישול כבר באותה מידה.

מעכשיו רק פארמה.

פחחח זה גם אותי הצחיק

רואים ש KALINA נוטף שיווק נטו 🤡 לא נראה אמין כל הקטע 😛

חשבתי אולי פעם לנסות ולראות איך אני מגיב עם סטרואידים אבל מאיך שהם מדברים פה נראה לי עדיף לא לגעת בדברים האלה.

שנגמרות המילים מתחיל הטריקים?
🤩 שים לב- לפתע כל התוצאות המדהימות מהבראנדים החזקים - הופכים למיטוס אורבני. אכן התקבצו פה קבוצה של אינטרסנטים שמבלבלים לנוער את המח,אני לא חלק מזה. לי יש עובדות ;susss

פחחח זה גם אותי הצחיק

רואים ש KALINA נוטף שיווק נטו 🤡 לא נראה אמין כל הקטע 😛

חשבתי אולי פעם לנסות ולראות איך אני מגיב עם סטרואידים אבל מאיך שהם מדברים פה נראה לי עדיף לא לגעת בדברים האלה.

אנטון לא משווק שום דבר ובטח לא דילר בגלוי אני בספק עד גיחוך עם בסמוי מחוץ לפורם
הוא כולה מחזק ונותן פידבק לחומר שחברים שלו למקצוע מיצרים ומשווקים
שזה נפוץ מאוד בחול בכול פורם אפשרי

ולא נרא לי בכלל שיש פה "דילרים אזוב שטויות
כול הויכוחים האלה זה אולי חדש לפורם אבל בחול זה מאוד נפוץ ואף הייתי אומר מענין
צריך לקחת הכול בפרופורציות בידיעה שכול התחום הזה בארץ מאוד אפור ורק מתחיל להתפתח
וחלק לא קטן בפיתוח של התחום הזה בארץ אני זוקף לא מעט לענשים כמו אנטון וסטאס ועוד יש לא מעט חברה רציניים שדוחפים את התחום הזה קדימה

אני אישית לא בא להאשים פה את אף אחד וממש לא את אנטון וכו..
אני מהתחום הזה יצאתי אולי זמנית ואולי לתמיד..קשה מאוד עם משכורת של 5וחצי להחזיק חיים שלמים ולעסוק בפיתוח גוף..(לא רוצה לחפור על זה זה ארוך רגיש וכואב הכול מאהבה לעיסוק הזה)
אבל עם זאת אני מאוד מעורב וממשיך לתמוך ולעבוד עם חברים ולעזור בכול דבר אפשרי
ותמיד מעניין אותי לחפור ולהתוכח על כול הנושאים האלה

כחו הכול בהבנה ובפרופורציות ולפעמים אפשר גם לפרגן בכללי

איפה התוצאות מרשימות???? LOL??? תמונות של אדימניה כבר ראינו,יש עוד מישהו "מרשים"?😆😆😆😆
תרגיע אחי אתה לא ראית תמונות ולא נעליים כי אני לא העלתי תמונות בשנתיים האחרונות אז אני מציע שתוריד את הטון שלך אתה רוצה לקחת סיירוקס קח סיירוקס מצידי תזריק שמן זית זה מעניין לי את התחת אני לא מדבר עליך אתה על תדבר עלי שמעת!

איפה התוצאות מרשימות???? LOL??? תמונות של אדימניה כבר ראינו,יש עוד מישהו "מרשים"?😆😆😆😆
זה שאריק ביקש ממני להחזיר אותך והחזרתי, זה עדיין לא מביא לך את האפשרות לדבר ככה על מנהלים שלי או על הפורום בכלל. אם אתה לא רוצה שוב לראות את הדלת והפעם לא לחזור לעולם, תתחיל להרגע.

כמה דפוק צריך להיות (סליחה על ההתבטאות) כדי לקנות חומר שאתה הולך להזריק/לבלוע מבן אדם שאין לך מושג מאיפה הוא משיג את החומר ובאיזה אמבטיה היא נוצרה.
אתה לא יודע איפה אפשר לקנות חומר מקורי (רפואי שנימצא תחת פיקוח ונקי מכל החומרים שמזיקים לגוף והמינון הוא מ"ג למ"ג) אז אל תיקנה פשוט, בתחום הזה אתה צריך להיות בטוח ב100% שהחומר שרשום על הקופסא הוא באמת חומר שנימצא בו.
במקרה הטוב אולי אתה תזריק שמן ובמקרה רע אתה תזריק חומר אנדארטואז שבדרך איתו יש כל מיני זיהומים.

מישהו כאן קיבל זיהום או משהו חמור מחומר כלשהוא שהוא הזריק ? אנדרגראונד או פארמה?
מבחינת כאבים בזריקה אני לא ממש מרגיש הבדל בין פארמה לאנדרגראונד ...
אפילו ביוגן שניסיתי לא כאב רק היה מלווה בסחרחורות איומות...
פעם אחת שמעתי על מישהו שהזריק לוריד ומצא עצמו בקומה
ופעם יצא לי לפגוש מישהו שחטף זיהום מוויני לא בדיוק ברור מאיזו חברה...

מקווה שאנשים יסיקו מסקנות מהדיון הזה ולא יגעו בסיירוקס. רק מלקרוא בדיון העלה כל כך הרבה ספקות שאני לא הייתי נוגע בחרא הזה!

נערך לאחרונה:
אני רוצה להסיק מסקנות מכל הדיון הזה:
1. אם יש כאן אנשים שבאמת חוו תופעות לא נעימות מהסיירוקס בבקשה שיגיבו אני מעוניין לשמוע
2. מהנסיון שלי סיירוקס עובד בסדר. לא חוויתי שום בעיות איתו. ניסיתי חברות כמו שרינג פארמהקום בלקן טייגר ביוגן.
3. עדי מפגין ידע רב ואני מאוד אוהב ומחכה לתגובות שלו על פוסטים אבל עם כל הכבוד אנחנו עוסקים בפיתוח גוף והמראה הוא חשוב ...אז אני אשמח שאנשים פה בכללי יעלו יותר תמונות.
4. חסרה לי התגובה של back man אז קדימה.
5. אנחנו מנסים בסהכ לשתף במידע שיש לנו על חומריםמכאלה ואחרים זה מאוד עוזר ואפקטיבי.
אם מישהו פה יודע בוודאות שמישהו מזוהה עם חברה כזו או אחרת נשמח לגילוי נאות.

תקיימו דיון בכבוד המידע פה מאוד חשוב לכולנו.

כמה דפוק צריך להיות (סליחה על ההתבטאות) כדי לקנות חומר שאתה הולך להזריק/לבלוע מבן אדם שאין לך מושג מאיפה הוא משיג את החומר ובאיזה אמבטיה היא נוצרה.
אתה לא יודע איפה אפשר לקנות חומר מקורי (רפואי שנימצא תחת פיקוח ונקי מכל החומרים שמזיקים לגוף והמינון הוא מ"ג למ"ג) אז אל תיקנה פשוט, בתחום הזה אתה צריך להיות בטוח ב100% שהחומר שרשום על הקופסא הוא באמת חומר שנימצא בו.
במקרה הטוב אולי אתה תזריק שמן ובמקרה רע אתה תזריק חומר אנדארטואז שבדרך איתו יש כל מיני זיהומים.[/QUOTE

שטויות..לא חסר אנדרגראונד ברמה גבוה שלא נופל מרפואי

במקרה הטוב אולי אתה תזריק שמן ובמקרה רע אתה תזריק חומר אנדארטואז שבדרך איתו יש כל מיני זיהומים.[/QUOTE

שטויות..לא חסר אנדרגראונד ברמה גבוה שלא נופל מרפואי

עצם העובדה שאתה בודק את זה על הגוף שלך זה מה שמעצבן אותי אם אתה לא יכול להשיג חומר מקורי אז פשוט אל תתעסק בזה.
וזה שאתה אומר שיש חומרים אנדרגראונד שהם טובים אתה אומר את זה כי עשיתה בדיקת מעבדה בטח וראיתה שיש שמה את המינון הרצוי וזה חומר רפאי נכון?
תעשה לי טובה אם אתה רואה שזה נותן לך תוצאות זה לא בהכרח אומר שזה חומר מקורי זה פשוט אומר שיש שמה נגיד 250 מ"ג טסט ואיתו עוד כמה חומרים שמסוכנים לבן אדם.

עצם העובדה שאתה בודק את זה על הגוף שלך זה מה שמעצבן אותי אם אתה לא יכול להשיג חומר מקורי אז פשוט אל תתעסק בזה.
וזה שאתה אומר שיש חומרים אנדרגראונד שהם טובים אתה אומר את זה כי עשיתה בדיקת מעבדה בטח וראיתה שיש שמה את המינון הרצוי וזה חומר רפאי נכון?
תעשה לי טובה אם אתה רואה שזה נותן לך תוצאות זה לא בהכרח אומר שזה חומר מקורי זה פשוט אומר שיש שמה נגיד 250 מ"ג טסט ואיתו עוד כמה חומרים שמסוכנים לבן אדם.

עם אתה מפחד מזה אז אל תתעסק בזה!! אחינו אזוב אותנו בשקט ההבדל בין רפואי לבין אנדרגראונד הוא דיי זניח ואף לאיתים גם לא קיים במעבדות טובות
לענשים בארץ לא צומח כסף בגינה

לגבי התגובות של קלינה....יש בנאדם שנסע על סובארו כל החיים ..נכון האוטו נוסע אולי הוא לא הכי בטיחותי אבל הוא יגיע למטרה ואפילו בפחות דלק אבל אם הוא יעבור ל BMW ההבדלים הם שמיים וארץ ..אז מה שיש לי להגיד לך זה ככה ..כל המתאמנים\חברים שלי לקחו סיירוקס חלקם בילדרים חלקם ליפטרים ואתה מכיר הרבה מהם וכן היו תוצאות מסיירוקס אבל לעומת נובה\טייגר\פארמה ההבדלים היו שמיים וארץ ללא עוררין ..ברור שיש לך ועוד הרבה בילדרים אינטרס ובצדק לגבי סיירקס ואני מכבד את זה כי גם אני הייתי עושה אותו הדבר ...אבל לגבי הויכוח שנוצר בפוסט הזה עדיף לומר תאמת מאשר לעמוד על שלך בנינו אני כאחד שלקח סיירוקס שנינו יודעים שהחומר לא "הכי טוב בעולם" אבל עובד סבבה ...ומה שיש לי להגיד לכל המגיבים פה אם אתם יכולים לעמוד כלכלית בחברות שציינתי הנ"ל לכו על זה ואם אתם קצרים בכסף לכו על סיירוקס וגם תגיעו לתוצאות השאלה מה הסיכון שכרוך בזה ...הבריאות שלכם נמצאת אצל אדם שיש לו אינטרס נטו לבצע כסף בלי להתחשב בבריאות שלכם זה בטוח

---------- התגובה התווספה ב 21:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:59 ----------

1. אם יש כאן אנשים שבאמת חוו תופעות לא נעימות מהסיירוקס בבקשה שיגיבו אני מעוניין לשמוע
2. מהנסיון שלי סיירוקס עובד בסדר. לא חוויתי שום בעיות איתו. ניסיתי חברות כמו שרינג פארמהקום בלקן טייגר ביוגן.
3. עדי מפגין ידע רב ואני מאוד אוהב ומחכה לתגובות שלו על פוסטים אבל עם כל הכבוד אנחנו עוסקים בפיתוח גוף והמראה הוא חשוב ...אז אני אשמח שאנשים פה בכללי יעלו יותר תמונות.
5. אנחנו מנסים בסהכ לשתף במידע שיש לנו על חומריםמכאלה ואחרים זה מאוד עוזר ואפקטיבי.

למה לך לשמוע תגובות מאנשים פשוט אל תגע בסיירוקס אתה שומע ספקנות על החומר תתרחק וסגור עניין
ועצתי לי לך קח נובה פארם זה החומר שכיום עובד הכי טוב ואיכותי בכל הפרמטרים הם משתמשים גם בשמנים איכותיים שמשתמשים בהם ברפואה והחומר לא כואב בכלל

• פותח/ת השרשור
טוב תעשו מה בראש לכם

קצת אירוני המצב כאשר בודקים את מה שכתוב בחתימה שלך לעומת הגישה להימנע מחומרים. 🙄

בכל מקרה, אני את הלקח שלי באמת למדתי. מקווה שהפוסט הזה יעזור גם לאחרים, אפילו בעתיד כאשר מישהו יעשה חיפוש בפורום ויתקל בפוסט הזה...כי לשם זה נועד הפוסט בסופו של דבר.
אני נפגעתי מזיוף, אולי אחרים יצליחו להימנע מזה בעזרת הדיון הזה.

תמיד היה לי סוג של חלום לקבל את האומץ ולנסות לראות תגובה של הגוף לסטרואידים.
התגובות פה של KALINA בעיקר והקטע שגם הוא נראה קצת משוחד, ואחרים נותנים תחושה שהכל פה מסוכן ויש מלא זיופים מרחיק אותי מהשימוש בהם כי מפחיד מה שקורה לפי מה שכתבו פה עם הסטרואידים.
כנראה שבאמת עדיף לא לגעת בדברים האלה.

קצת אירוני המצב כאשר בודקים את מה שכתוב בחתימה שלך לעומת הגישה להימנע מחומרים. 🙄

בכל מקרה, אני את הלקח שלי באמת למדתי. מקווה שהפוסט הזה יעזור גם לאחרים, אפילו בעתיד כאשר מישהו יעשה חיפוש בפורום ויתקל בפוסט הזה...כי לשם זה נועד הפוסט בסופו של דבר.
אני נפגעתי מזיוף, אולי אחרים יצליחו להימנע מזה בעזרת הדיון הזה.

אני בעד חומרים רפואיים שניקנים בבית מרקחת ונגד חומרים שניקנים אצל אנשים שה' יודע איפה הוא משיג אותם

• פותח/ת השרשור
אני בעד חומרים רפואיים שניקנים בבית מרקחת ונגד חומרים שניקנים אצל אנשים שה' יודע איפה הוא משיג אותם
פה הבעיה חבוב.
מעטים האנשים שיש להם גישה לקניית חומרים מבית מרקחת...או לפחות לא רבים כמו שהיו פעם.
ככה שהרבה אלטרנטיבות אין.

אני ניסתי סיירוקס, אנטט ופרופ'.. שנהים היו חסרי תועלת.. יש סידרה חזקה ויש סידרה חלשה.. הכל תלוי על איזה ויאל נפלת.. בדרך כלל אני מאמין שהדילרים יודעים מה טוב ומה לא..

אני ניסתי סיירוקס, אנטט ופרופ'.. שנהים היו חסרי תועלת.. יש סידרה חזקה ויש סידרה חלשה.. הכל תלוי על איזה ויאל נפלת.. בדרך כלל אני מאמין שהדילרים יודעים מה טוב ומה לא..
יותר נכון עם איזה דילרים אתה מתעסק לא קשור על איזה ויאל נפלת
יש דילרים שהם מתעסקים עם הבנאדם שמביא תסיירוקס ויש כאלה שלא 😉

אני לא מכיר אנשים שמשיגים את החומרים שלהם מבית מרקחת , מה שכן אני מסכים איתך צריך לדעת ממי קונים ולשאול אנשים אחרים לגבי ההתנסות שלהם עם הבנאדם.... זה המינימום של המינימום , בתכלס זה עסק שחור ובכל עסק כזה תמיד יהיו זיופים לא משנה מה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית