הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברוך דיין האמת

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירת אוזניות הSENNHEISER שלי (אוזניות כפתור כאלו עם "שרוול" בד שנכנס לאוזן, מבודדות רעשים מעולות).
הם החזיקו לי שנה וחצי, האם זה זמן הגיוני לאוזניות? כי אני רוצה לקנות אותו דבר בדיוק, ולכן מתלבט... יש למישהו בהזדמנות זו המלצה למשהו אחר ? (*איביי זה אחלה אתר*).

תודה מראש

Sennheiser CX500 נחשבות אוזניות טובות מאוד ביחס למחיר, אפשר להשיג אותן בחנות KSP יש כמעט בכל עיר.

• פותח/ת השרשור
בדקתי באתר KSP, כל האוזניות שהבאתי עולות בין פי 3 לפי4 מהמחיר המוצע באיביי..
אם לא תבוא איזו הארה ממישהו פה אני כנראה אלך על השני ברשימה (מתוך השלוש).

רק מבחינת נוחות - הייתי קונה את אלה עם החוט ולא עם הפלסטיק הקשיח (כלומר השני ברשימה).
לדעתי אוזניות עם פלסטיק קשיח פחות נוחות.
מבחינת איכות הסאונד אני לא יכולה לומר.

הן יותר טובות מהאוזניות המקוריות של IPOD?
באופן משמעותי?

מי שקונה אוזניות בארץ, הוא:
א. פרייאר
ב. פרייאר
ג. פרייאר

אם אתה מחפש אוזניות In-ear אני קניתי לא מזמן לאיפון Klipsch, איכות סאונד אחרת לגמרי מסנייהזר וליגה אחרת לגמרי. יש להם אוזניות בלי שלט(מה שיש לי):
http://www.amazon.com/Klipsch-IMAGE...1_fkmr0_3?ie=UTF8&qid=1306096344&sr=8-3-fkmr0

אלו האוזניות הכי טובות Under $200 שאפשר למצוא בארה"ב, האיכות סאונד, הבאס, והתדרים הנמוכים פשוט ליגה אחרת מכל אוזניות שהיו לי לפני כן (והיו לי המון).
אפשר למצוא עליהם מבצעים בד"כ, את שלי קניתי ב $60 (אלו עם השלט עולות 100 דולר, בניגוד ללא שלט שעולים 80 דולר).
אני רואה עם משלוח ושלט הם לוקחים 70 דולר לישראל סה"כ
http://cgi.ebay.com/NEW-Sealed-Box-...er_MP3_Player_Accessories&hash=item4159f188e5

למה לקנות אוזיות ביותר מ30 שקל? הכל אותו חרא וכמה כבר אתה משתמש בזה...

למה לקנות אוזיות ביותר מ30 שקל? הכל אותו חרא וכמה כבר אתה משתמש בזה...
ברגע שתכניס לאוזן אוזניות "אמיתיות" ולא ב 30 שקל, אתה תבין את ההבדל.
ואני לדוגמה הולך דיי הרבה בקמפוס מכיתה לכיתה, אז בין לבין אני שומע מוזיקה או כשאני מתאמן (אם אני מתאמן).

שמן אם אתה מזמין אוזניות תגיד לי אולי תביא לי גם

עשיתי הזמנה לפני כמה ימים של אוזניות beats by dr dre hd solo וגם את הדגם של האינ-איר, שניהם זיופים סינים אבל הביקורות באינטרנט די טובות ממה שבדקתי אז חשבתי למה לא לנסות. אני אעדכן כשהן יגיעו אם מישהו מתעניין...

עשיתי הזמנה לפני כמה ימים של אוזניות beats by dr dre hd solo וגם את הדגם של האינ-איר, שניהם זיופים סינים אבל הביקורות באינטרנט די טובות ממה שבדקתי אז חשבתי למה לא לנסות. אני אעדכן כשהן יגיעו אם מישהו מתעניין...

שמעתי את כול האוזניות של DR. DRE, כולם חרטה בארטה..חיברתי אותם למגבר של YAMAHA והסאונד אשכרה התפוצץ בווליום גבוה!! לחשוב שבארץ הדבר הזה עולה 1800 שקל:O החברה הכי טובה בעולם (ושלא יעבדו עליכם) לאוזניות היא GRADO. מדובר בחברה שמייצרת אוזניות שעולות באזור ה1000-10000 שקל.
אני לא מבין איך באמת אנשים מסוגלים לשלם 300-500 דולר על אוזניות שעולות כ"כ הרבה רק בגלל ש DR. DRE או ג'יימס לברון חתמו על העטיפה שלהם..
בכול מקרה, יש את AKG שאני יכול לומר מהניסיון שלי עם האוזניות שלהם שהיא מייצרת אוזניות איכותיות מאוד.

• פותח/ת השרשור
תודה על הפירוט משה, אבל חבל לי להשקיע באוזניות 200 שקל, כשיש לי סנהייזר ב100~, ואני מעדיף גם את ההתאמה שעשו להם לספורט (אנטי מים\זיעה וכו'). מקסימום ילכו אני אקנה עוד זוג, ואז יעלה לי זהה.
חשבתי בהתחלה ללכת על הזוג הזה:
http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-MX75...i_Headphones&hash=item27ba9a88c1#ht_955wt_932

אבל רק עכשיו אני קולט שאין לזה את השרוולון הזה שנכנס לאוזן ודוג לאקוסטיקה הטובה...

אולי כן מה שהמלצת? 😲

רן:
דבר איתי

עריכה:
משה, אלו אותם אוזניות כמו שהתכוונת?
http://cgi.ebay.com/Klipsch-Image-S...ccessories&hash=item2eb556a59a#ht_3578wt_1096

כי אלה כבר 50 דולר, רק הבעיה שהמוכר מהונקגונג, ואלוהים יודע מה יש שם באמת...

אלה טיפה יותר יקרים, אבל הן שונות, הן גם טובות?
http://cgi.ebay.com/Klipsch-Image-S...Accessories&hash=item35b2327752#ht_7132wt_720
(מוכר מארהב)

נערך לאחרונה:
כל מה שהבאת לי זה זיופים. כל מוכר שלא מביא שנה אחריות = זיוף.
ל Klipsch S4 אין קופסה כחולה.
בקשר לאוזניות, אני גם רכשתי לאחרונה את זה לאימונים.
שומעים נחמד, אבל לא משהו שווה משלוח לארץ, אבל קניתי כי זה נגד מים ואני לא סובל in ear באימונים אלא קשת עורפית.

לא זה לא גנוב, אפשר גם לראות לפי הקופסה שזה לא אותה קופסה כמו המקור.
בנוסף, מי שמביא 30 יום אחריות 95% שזה זיוף והוא לא מוכר את זה כ authorized seller. כל אלו שמביאים לך שנה אחריות (בד"כ ההפרש יהיה 20-30% במחיר) סביר להניח שיהיו authorized sellers

נפלתי כבר על זיופים זה לא חדש, אם אתה מקבל את המוצר מאסיה תהיה כמעט בטוח שאתה לא מקבל מקור וחבל כי איכות הסאונד שונה וסביר להניח שזה יהרס יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
לא זה לא גנוב, אפשר גם לראות לפי הקופסה שזה לא אותה קופסה כמו המקור.
בנוסף, מי שמביא 30 יום אחריות 95% שזה זיוף והוא לא מוכר את זה כ authorized seller. כל אלו שמביאים לך שנה אחריות (בד"כ ההפרש יהיה 20-30% במחיר) סביר להניח שיהיו authorized sellers

נפלתי כבר על זיופים זה לא חדש, אם אתה מקבל את המוצר מאסיה תהיה כמעט בטוח שאתה לא מקבל מקור וחבל כי איכות הסאונד שונה וסביר להניח שזה יהרס יותר מהר.

אקיצר אתה אומר בלי authorized seller \ אחריות לשנה והלאה, אין מה לקנות.
נתת לי עכשיו עבודה ;).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית