ערוץ 10 והכתבה שהייתה - האמת בפנים.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
הראיון פה הוא לא לעודד נקמה, או למצוץ כספים.

הבאתי פה סקופ חד משמעי שמוכיח שערוץ 10 הוא שקרי.

אני לא מתכוון לקחת שום צד בעניין, זה גם לא מעניין אותי יותר מדי, אבל בתור אדם בוגר אתה בטח לא מתייחס להתכתבות הזו עם ילד בן 15 כ"הוכחה" שערוץ 10 הוא שקרי כשבאותה מידה אפשר להגיד שגם הילד משקר, בטח אחרי שאמר שהוא משתמש בחומרים אסורים בטלויזיה והתייעץ עם עורך דין בעניין.

• פותח/ת השרשור
אני לא מתכוון לקחת שום צד בעניין, זה גם לא מעניין אותי יותר מדי, אבל בתור אדם בוגר אתה בטח לא מתייחס להתכתבות הזו עם ילד בן 15 כ"הוכחה" שערוץ 10 הוא שקרי כשבאותה מידה אפשר להגיד שגם הילד משקר, בטח אחרי שאמר שהוא משתמש בחומרים אסורים בטלויזיה והתייעץ עם עורך דין בעניין.

ידידי,

בשבילי זה מספיק, בשבילי מספיק שהם הסירו מהאתר הרשמי שלהם את הכתבה - יש סיבה לכך. לא ככה סתם משמיטים כתבה שעבדו עליה די קשה.

אם יש לך מעט התמצאות בעולם הפיתוח, אתה יכול לדעת חד משמעית שהילד בן ה-15.5 (ויסלח לי במידה והוא קורא את תגובתי ואתייחס בבוטות) הוא שחיף עור ועצמות, שחוץ מאבקת חלבון לא לוקח כלום.

אז חביבי, עשה לי טובה ותיהיה מעט יותר ראליסטי.

ידידי,

בשבילי זה מספיק, בשבילי מספיק שהם הסירו מהאתר הרשמי שלהם את הכתבה - יש סיבה לכך. לא ככה סתם משמיטים כתבה שעבדו עליה די קשה.

אם יש לך מעט התמצאות בעולם הפיתוח, אתה יכול לדעת חד משמעית שהילד בן ה-15.5 (ויסלח לי במידה והוא קורא את תגובתי ואתייחס בבוטות) הוא שחיף עור ועצמות, שחוץ מאבקת חלבון לא לוקח כלום.

אז חביבי, עשה לי טובה ותיהיה מעט יותר ראליסטי.

תראה, הוא מעלה כמה ההאשמות, מספיק שאחת מהן תהיה נכונה בשביל שתהיה להם סיבה להסיר את הכתבה, אבל זה לא אומר שהן כולן נכונות. עכשיו, כמו שאמרתי, אני לא לוקח צד - אני לא אומר שהוא נוגע/נגע בחומרים, ואני גם לא אומר שלא (אולי הוא התחיל שבוע לפני הראיון?). אני רק אומר שאתה מסיק מסקנות על סמך התכתבות קצרה עם ילד בן 15 שמנהל תביעה נגד גוף תקשורתי גדול... למטבע יש 2 צדדים חבר.

• פותח/ת השרשור
תראה, הוא מעלה כמה ההאשמות, מספיק שאחת מהן תהיה נכונה בשביל שתהיה להם סיבה להסיר את הכתבה, אבל זה לא אומר שהן כולן נכונות. עכשיו, כמו שאמרתי, אני לא לוקח צד - אני לא אומר שהוא נוגע/נגע בחומרים, ואני גם לא אומר שלא (אולי הוא התחיל שבוע לפני הראיון?). אני רק אומר שאתה מסיק מסקנות על סמך התכתבות קצרה עם ילד בן 15 שמנהל תביעה נגד גוף תקשורתי גדול... למטבע יש 2 צדדים חבר.

הייתי קצת יותר מעורב בעיניין הכתבה כך שאני מכיר את הכוחות וההרכבים, הזמן יניב תוצאות. יש לי, לך ושאר הגולשים להמתין בסובלנות.

זה רק אני אוו שבשבוע שלפני הכתבה גם אתם קיבלתם הודעות בקשר לקלן אוו אפדרין ? אני חושב שזה לא מיקרי ואלה כתבי ערוץ 10

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 45 · צפיות: 319
ניסו בכוח לקשר את הפורום הזה גם לסחר בחומרים .... למה לעזאזל הם לוקחים משהו טוב שאנשים נהנים ממנו ומנסים להרוס אותו בכל הכוח בשביל רייטינג חשיפה תקשורתית אוו ואטאוור !!!!?

• פותח/ת השרשור
ניסו בכוח לקשר את הפורום הזה גם לסחר בחומרים .... למה לעזאזל הם לוקחים משהו טוב שאנשים נהנים ממנו ומנסים להרוס אותו בכל הכוח בשביל רייטינג חשיפה תקשורתית אוו ואטאוור !!!!?

כל עוד אני פה הנסיונות שלהם ימשיכו להכשל.

עכשיו אני באמת מבין למה הפיקוח והנושא בכלל של חומרים קניה ומכירה ,הזמנה של תוספים ,פרסום וקידום של בעלי אינטרסיים פרטיים מוגבל בפורום ותחת פיקוח, חבל שאנשים מנסים לפגוע בדבר טוב,שעוזר ומקדם את הספורט ונותן מקום לאנשים- חובבים ,ספורטאים, מתאמנים מתקדמים בגילאים ומינים שונים ומשמש מקור ידע ועזר לכולנו....

ולאנשי ערוץ עשר וחבריהם אין לכם מה לחפש פה !

אני בטוח שהכתבה בזויה לכן אין לי טעם לבזבז את הזמן שלי בלראות אותה.
לגביי הילד בן 15 אני הייתי מגיב אותו דבר , כלומר - לא הייתי מאמין לו והייתי חושב שהוא יכול לשקר באותה מידה שהוא אומר את האמת סתם מהפחד ש"תפסו אותו" או משהו כזה , אבל עצם העובדה שהסתובבו פה כתבים במטרה ברורה "להפיל" בכוח את אחד מחבריי הפורום לסחר בסטרואידים וגם הכתבה שבה לא הראו חצאי אמת אלא שקרים ב100 אחוז. אז הסיפור עם הילד כנראה אמת לאמיתה.
אבל תשמעו אנחנו חיים בעולם שאין מצב שיעשו כתבה ויכתבו משהו "טוב" על תחום הכושר כי זה פשוט לא מעניין , עדיף תמיד להראות דברים רעים וצהובים ככה שזה לא מפתיע אותי, לא מקומם אותי וזה עבר לי מעל הראש. לדעתי גם ההתעסקות פה בפורום בכתבה הזאת עברה כל גבול, שיזדיינו תתעסקו בלהתאמן ולהתקדם.

מעניין אם יש עוד הרבה שחושבים שתקפידה של העתונות והתקשורת זה לגלות, לפקח ולעזור לחברה - הם עסוקים בהפרד ומשול. נושאים לא מעוטיים,סיכסוך,דרמה. פוגעים בכל קבוצות האוכלוסיה פרט לעשירים: ולמרות זאת אנשים עדיין ממשיכים לראות טלויזיה. מידע שיקרי ומסולף זה המעט שהתקשורת נותנת היום. למה לא לדבר על כמה מיותר כיסא הנשיא וצביעות הפוליטקאים. לגלות שחיתויות בין משרד הבריאות לחברת שראל או טבע: עדיף להתרכז במיעוט שעושה מה שהוא אוהב מבלי לפגוע בסיבבתו(כי הנזק מסמים קלים כולל חומרים אנאבוליים הוא נזק זניח יחסית לנזק הנגרם מ: 1. הפלרת מי השתיה. 2. הנדסה גנטית 3. מזון מהיר ומעובד בלי פיקוח על סוכר,שומן,מלח וחומרי טעם וריח. בלי טלויזיה 6 שנים ומבסוט כל שניה.
BB לא יכנס למיינסטרים, בדיוק כמו הרבה תחביבים ו"קבוצות" אחרות: אין ממש כסף בתחום ולכן ההשקעה המרבית רק תבוא מהאנשים הפשוטים. וזאת רק דעתי האישית.

• פותח/ת השרשור
מעניין אם יש עוד הרבה שחושבים שתקפידה של העתונות והתקשורת זה לגלות, לפקח ולעזור לחברה - הם עסוקים בהפרד ומשול. נושאים לא מעוטיים,סיכסוך,דרמה. פוגעים בכל קבוצות האוכלוסיה פרט לעשירים: ולמרות זאת אנשים עדיין ממשיכים לראות טלויזיה. מידע שיקרי ומסולף זה המעט שהתקשורת נותנת היום. למה לא לדבר על כמה מיותר כיסא הנשיא וצביעות הפוליטקאים. לגלות שחיתויות בין משרד הבריאות לחברת שראל או טבע: עדיף להתרכז במיעוט שעושה מה שהוא אוהב מבלי לפגוע בסיבבתו(כי הנזק מסמים קלים כולל חומרים אנאבוליים הוא נזק זניח יחסית לנזק הנגרם מ: 1. הפלרת מי השתיה. 2. הנדסה גנטית 3. מזון מהיר ומעובד בלי פיקוח על סוכר,שומן,מלח וחומרי טעם וריח. בלי טלויזיה 6 שנים ומבסוט כל שניה.
BB לא יכנס למיינסטרים, בדיוק כמו הרבה תחביבים ו"קבוצות" אחרות: אין ממש כסף בתחום ולכן ההשקעה המרבית רק תבוא מהאנשים הפשוטים. וזאת רק דעתי האישית.

תגובה איכותית ונפלאה!

אני חושב שהכל קשור לדמוניזציה של סטרואידים וה-אין תרבות ספורט בישראל.

אני אומנם פחות קיצוני מ-LEON אבל אני לא רואה חדשות. חושב שזה פשוט מיותר.

יום יום לבנות את החיים שלך נטו מידיעות חדשותיות כאלו הן פשוט חוסר אחריות שלך לעצמך. אף אחד לא צריך את זה, וזה גם פשוט אנרגיה רעה.

טוב אחי! אז כשהם נמצאים בחלב ובבשר בכמויות אפסיות הם גורמים לסרטן(הם גם לא נספגים כמעט משם לדם). אבל כשמזריקים מהם כמויות עצומות פתאום הנזק שלהם זניח. לגבי שאר ההודעות שלך אני לא אתווכח כי בנושאי תזונה אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה חופר.

אני באמת לא יודע מה ההשפעות ארוכות הטווח של שימוש בסטרואידים כמו שלוקחים אותם היום ואף אחד אחר כאן באמת לא יודע ,אולי אחרי שהפסקת עם הסייקל לא נגרם יותר נזק ואולי יש השפעות ארוכות טווח. אבל אני כן יודע שחומרים שלוקחים אורלית רעילים מאוד לכבד ושלפני כמה שנים התפרסמו החו"ל בדיקות מעבדה על חומרי הUG ,אלה שאנשים מכינים במעבדות מאולתרות בבית שלהם ומצאו בהם מתכות כבדות שכנראה לא השתלם למי שהפיק את החומר לספוח (החומרים שמשתמשים בהם לסנן מתכות כבדות יקרים מאוד). זה הרבה יותר מסוכן מכל דבר שנמצא במזון שלנו...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית