הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברוך דיין האמת

צודק, אני הכרתי רק את הקופסה השחורה (והאפורה לגירסת ה S4i).
בכל מקרה לא הייתי קונה ממישהו עם 30 יום אחריות, זה כנראה זיוף. אין סיבה למכור עם 30 יום אחריות כאשר המפעל עצמו מביא שנה אחריות על המוצר ללא כל תלות בחנות.

כמעט לכל מוצר אתה תמצא את המקבילה המזויפת שלו מסין - והזיופים הם ברמה מאוד גבוהה. אל תשפוט לפי אריזה/מדבקה/דף אחריות גם את זה הם מזייפים. אגב, יש גם מוצרים שמבחינת איכות לא נופלים מהמוצר המקורי ולפעמים אפילו מיוצרים באותו מפעל בדיוק אבל נמכרים עם שינויים קלים לצד שלישי כדי להרוויח עוד כסף...

• פותח/ת השרשור
נראות סבבה, אבל יחסית עם טווח מוגבל (מ-18 עד 20,000. ה-cx400 לשם השוואה מ-17 עד 22,000). מעניין.

בינתיים ננעלתי על הדגם הזה, כשיש שני מוכרים, אחד עם אחריות לשנתיים (מארהב), ועוד אחד שלא מפרט אחריות (אוסטרליה) ונשלחה לו הודעה בנושא.
ההבדל במחיר ביניהם הוא 20~ דולר...

http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-CX68...ortable_Audio_Accessories&hash=item2561a09366

http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-...ultDomain_0&hash=item4aab398faf#ht_1446wt_932

גירסת ה i זה ביזבוז כסף, זה סה"כ עם מיקרופון.
ועודד אתה חמור, לפני שהזמנת היית צריך לשלוח הודעה למוכר שירשום על החבילה שזה עולה פחות מ $50.

בתור אחד שאף פעם לא בזבז יותר מ50 שקל על אוזניות, אבל מתכנן בעתיד לקנות משהו נורמלי, מעניין אותי כמה זמן האוזניות שורדות אצלכם? כי אצלי בדרך כלל אחרי חודשיים החיבור נהרס ואני צריך לאלתר איזשהו קשר אקזוטי סביב הפלאפון כדי שאני אשמע משהו...

אם המוכר כותב לי שאין אחריות לשנתיים כי זה מוצר OEM, זה אומר שזה יוצר במפעל המקורי? OEM - original equipment manufacturer?
או שזה כנראה זיוף?

יש מצב שאני עדיין יכול?
אולי, תשלח לו הודעה דרך ההודעות של EBAY

אם המוכר כותב לי שאין אחריות לשנתיים כי זה מוצר OEM, זה אומר שזה יוצר במפעל המקורי? OEM - original equipment manufacturer?
או שזה כנראה זיוף?

OEM זה לא בהכרח זיוף אבל קל יותר למכור זיופים ללא קופסה שדומה למקור.

בתור אחד שאף פעם לא בזבז יותר מ50 שקל על אוזניות, אבל מתכנן בעתיד לקנות משהו נורמלי, מעניין אותי כמה זמן האוזניות שורדות אצלכם? כי אצלי בדרך כלל אחרי חודשיים החיבור נהרס ואני צריך לאלתר איזשהו קשר אקזוטי סביב הפלאפון כדי שאני אשמע משהו...

אני מחליף אוזניות פעם בשנה בערך. אבל אני לא משתמש בהן הרבה, רק למוזיקה וצפיית סרטים (משהו כמו שלוש שעות ביום נגיד).

אני מחליף אוזניות פעם בשנה בערך. אבל אני לא משתמש בהן הרבה, רק למוזיקה וצפיית סרטים (משהו כמו שלוש שעות ביום נגיד).
אתה מסתובב איתן במשך היום? או שהן נשארות אצלך בבית ורק כשאתה במחשב אתה משתמש בהן?

אתה מסתובב איתן במשך היום? או שהן נשארות אצלך בבית ורק כשאתה במחשב אתה משתמש בהן?

אני מסתובב איתן במשך היום. באימונים אני לא שומע מוזיקה כי זה מעצבן אותי, השימוש העיקרי הוא ברכבות ובסרטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית