הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר

mister701

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
1
24
0
איזו חברה מייצרת VAR טוב היום?

SCIROXX מייצרת את האנאבר הגרוע ביותר שניסיתי ,אתה בתכלס מקבל כוח אבל עושה אותך שפוך וזומבי כמו אדם אחר ,לא לגעת!!!

אני עדיין שואל מי מייצר היום ANAVAR איכותי כמו האולד סקול של בריטיש?

בכלל מסקרן - אם אני לא טועה עדי הזכיר שהוא יעיל בהורדת השומן באיזור הבטן. ומעניין לדעת איך זה קורה

👋
בכלל מסקרן - אם אני לא טועה עדי הזכיר שהוא יעיל בהורדת השומן באיזור הבטן. ומעניין לדעת איך זה קורה
שומן תוך בטני. והסיבה היא שהוא נצמד ביעילות לרצפטורים האנדרוגנים בתאי השומן התוך בטני

• פותח/ת השרשור
adimenia
יש לך מושג או הסבר כלשהו למה הרגשתי ממש זוועה על הסיירוקס אנאבר?
הרגשתי אחרי כמה ימים של שימוש 30 MG ED פשוט כמו איש חולה, זומבי ,לחה עמוקה ,ראייה כפולה בעיניים, תופעות ממש לא מוכרות לי מ VAR .
אולי הייתי צריך לתת לו קצת יותר זמן תו קיק אין ?הייתי חייב להפסיק לקחת אותו ואני מבואס רצח זה מה שהזמנתי וקיבלתי ,לך תשיג כרגע משהו טוב יותר~~~

התופעות האילו מוכרות לך ,?
תגובתך חשובה, תודה!

adimenia
יש לך מושג או הסבר כלשהו למה הרגשתי ממש זוועה על הסיירוקס אנאבר?
הרגשתי אחרי כמה ימים של שימוש 30 MG ED פשוט כמו איש חולה, זומבי ,לחה עמוקה ,ראייה כפולה בעיניים, תופעות ממש לא מוכרות לי מ VAR .
אולי הייתי צריך לתת לו קצת יותר זמן תו קיק אין ?הייתי חייב להפסיק לקחת אותו ואני מבואס רצח זה מה שהזמנתי וקיבלתי ,לך תשיג כרגע משהו טוב יותר~~~

התופעות האילו מוכרות לך ,?
תגובתך חשובה, תודה!

בלי קשר לסיירוקס או לא, 30מ"ג ed אנבאר לא אמור להיות מורגש בשום צורה.

---------- התגובה התווספה ב 16:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:03 ----------

אפשר קצת הרחבה עליו? למי זה יעיל להשתמש? מה המחיר? אופן השימוש?
תודה.
אנאבר-סטרואיד אוראלי, יעיל יותר למטרות כח, מחיר יקר יחסית לשאר האוראלים,שימוש בין 60-100 מ"ג ביום אמור לעשות את העבודה.
היתרון שלו הוא שהרעילות שלו לכבד יחסית לחומרים אוראלים אחרים היא מינורית. זמן שימוש הוא עד 8 שבועות.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לחדש לך שגם ב 30 מילגרם ליום עם טסט התוצאות מאוד מרשימות ,שריפת שומן וחיטוב עם עלייה סבירה במסה. אני מ2005 משתמש בסייקל הזה עם תוצאות מאוד מרשימות.

אני עדיין שואל אם מישהו הרגיש את התיאור שלי מהאנאבר של סיירוקס ?

• פותח/ת השרשור
מידע לגמרי לא מספק ,אני מודע לזה שרבים לא משתמשים באנאבר אבל זה פוסט למי שכן.
עדי ,אשמח לשמוע מה אתה חושב על זה

בגלל זה אני תמיד אומר שאם כבר לקנות אנאבר זה רק מבית מרחקת (וכן זה אפשרי פשוט צריך להתאמץ יותר )
גם אם זה פי 2-3 יותר יקר אבל זה שווה את זה והמינון שנימצא שמה זה מ"ג למ"ג ואין סטיות ואנדרדואס

חברים יקרים.
אנבאר הוא חומר בעל יחס אנבולי בינוני לעומת אנדרוגניות נמוכה. הוא נגזרת של DHT מה אבל הוא alpha-5-reduced מה שאומר שהוא לא מסוגל לעבור אינטראקציה עם אנזים reductece ולהפוך לגרסא יותר אנדרוגנית של טסט dihydroststoterone (בדומה לוינסטרול) הוא כל כך רעיל לכבד ושימוש באנבאר יביא לעליה מתונה בכח ועליה נמוכה במסת שריר. השימוש הוא בעקר בסייקלים לחיטוב מפני שהוא לא עובר ארומטזציה ולא הופך לאסטרוגן. יש לו יכולת "לשרוף" שומן בעיקר תוך בטני (זה לא יקרה ללא דיאטה מסודרת). המינון המקובל הוא בין 50-100 מג ביום על מנת לראות תוצאות ממשיות מאנבאר החומר הוא חומר יקר. ואם אתם שואלים את דעתי העלות מול תועלת ממש לא מצדיקה את המחיר שלו.

לגבי האיזכור פה שאנבאר גרם לו להיות חולה. אני לא מכיר תופעה כזאת אבל נאמר שזה היה UG אז לך תדע מה באמת לקחת וסביר להניח שזה בכלל לא היה אנבאר. אם מישהו רוצה סייקל חיטוב יש בחירות שיותר טובות מבחינת עלות מול תועלת (וינסטרול פרימו מסטרון טרן).

איזו חברה מייצרת VAR טוב היום?

SCIROXX מייצרת את האנאבר הגרוע ביותר שניסיתי ,אתה בתכלס מקבל כוח אבל עושה אותך שפוך וזומבי כמו אדם אחר ,לא לגעת!!!

אני עדיין שואל מי מייצר היום ANAVAR איכותי כמו האולד סקול של בריטיש?

אני משתמש באנאבר של סיירוקס במינון של 80 מ"ג ליום כבר שבוע רביעי ואין לי שום בעיה איתו, עלייה יפה בכוח ואין שום תופעות לוואי

• פותח/ת השרשור
אני משתמש באנאבר של סיירוקס במינון של 80 מ"ג ליום כבר שבוע רביעי ואין לי שום בעיה איתו, עלייה יפה בכוח ואין שום תופעות לוואי

לא יודע ,כנראה שנפלתי על זיוף
קטנטנים כתומים עם S/X

ידוע לכם עם יש זיופים בשוק? בעסה ;maeq

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית