הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ butt wink ? סקוואט HB וLB

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349
אני נפצתי בגב התחתון לא מזמן עקב תכניקה לא טובה בזמן משקל גבוה ואני עושה HB
עכשיו בזמן הפציע אני לא מושגל לעשותת דללליפט או סקוואט בלי שיכאב ככה החלטתי להעשות הפסקה להתאמן כמו ליצן לעבוד על הגב התחתון קצת לעשות מתיחות וללמוד סקוואט LB וגילתי שזה לא קל בכלל
בעיקר גילתי שיש לי butt wink מטורף בזמן שאני מיתשב אחורה ושובר מקביל
הבנתי שbutt wink זה משהו טבעי ולא טוב במשקלים גבוהים זה מה שגורם לפציאות
השאלה שלי אם LB הbutt wink זה לא טוב
אז למה בHB הbutt wink זה בסדר ? ..כי אני דיי בטוח שבגלל הקטע הזה נפצתי בגב התחתון
ולא שעליתי אם גב עקום וחזה למטה בזמן חזרה אחרונה של סט כבד שזה קורה לכולם

נערך לאחרונה:
גם לי הbut wink גרם לכאבים בגב תחתון.
תשפר את הגמישות של ההאמסטרינגס בצורה משמעותית. תעשה מתיחות רציניות כל אימון. לי זה פתר את הבעיה
ועד אז אתה יכול לרדת עד שמתחיל הbut wink ולעלות.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה עכשיו בעיקר גווד מורנינג האמסטרינג ממש תפוס מיום שבת
אבל בHB איי אפשר למנוע את זה כמעט אבל התנועה שונה מLB כך שזה אומר שזה לא נוראה שיש באט וויק בHB כמו בLB ?

זה מה שאני עושה עכשיו בעיקר גווד מורנינג האמסטרינג ממש תפוס מיום שבת
אבל בHB איי אפשר למנוע את זה כמעט אבל התנועה שונה מLB כך שזה אומר שזה לא נוראה שיש באט וויק בHB כמו בLB ?

קיריל תעבור כבר ללאו בר

אז למה בHB הbutt wink זה בסדר ? ..כי אני דיי בטוח שבגלל הקטע הזה נפצתי בגב התחתון
ולא שעליתי אם גב עקום וחזה למטה בזמן חזרה אחרונה של סט כבד שזה קורה לכולם

מי אמר שבHB זה טוב? כבר דיברתי איתך על זה!
גם בHB זה לא אמור לקרות.

אם יש לך גמישות טובה בהסמטרינג, אתה תוכל לרדת נמוך יותר מבלי שהגב יתעגל, אם יש לך חרא גמישות אז לא תוכל וזה יתעגל קודם.
הבעיה שלך בסקוואט שאתה פשוט נופל למטה כמו משקולנים ואז אתה מאבד את כל המתח ואתה נופל כל כך נמוך שהאגן שלך מתעגל ואתה לא שולט בזה.
אתה צריך לרדת מספיק בשביל לקבל מתיחה בהסמטרינג ואז לעלות, זהו, וזה לא משנה אם זה LB או HB, ההבדל היחיד מבחינתך הוא שבLB זה קורה כמה סנטימטרים קודם ובHB, בגלל המיקום של המוט זה קורה כמה סנטימטרים אחרי זה הכל.

תעשה מתיחות להמסטרינג, ותלמד לא ליפול בירידה בסקוואט, תבין איפה ההמסטרינג מקבל מתיחה וזה אמור יהיה להסתדר

• פותח/ת השרשור
אני בעיקרון נופל בסקוואט רק בחזרה אחרונה שאני מרגיש שאני עומד להתפרק ואין כוח אז אני משתמש במקפצה הזאת הזאת שנותן לי פוש אחרון אתה יכול לראות בסירטונים בלוג http://www.youtube.com/user/darkklinXX#p/a/u/0/s9djQWpg5Zw שאני לא נופל כמו שאתה מתאר
טוב נראה מחר אני כבר 4 ימים מותח ההמסטרינג ועדיין מרגיש אותם במנוחה אבל הכאבים בגב עברו העיקר !!

נערך לאחרונה:
אני בעיקרון נופל בסקוואט רק בחזרה אחרונה שאני מרגיש שאני עומד להתפרק ואין כוח אז אני משתמש במקפצה הזאת הזאת שנותן לי פוש אחרון אתה יכול לראות בסירטונים בלוג http://www.youtube.com/user/darkklinXX#p/a/u/0/s9djQWpg5Zw שאני לא נופל כמו שאתה מתאר
טוב נראה מחר אני כבר 4 ימים מותח ההמסטרינג ועדיין מרגיש אותם במנוחה אבל הכאבים בגב עברו העיקר !!

המקפצה הזאת זה לא הבאונס של ההמסטרינג, זה באונס שמתקבל מהשוקיים.. כמו משקולנים, לפי מה שאני יודע, ותקנו אותי אם אני טועה, זו שיטה לא מומלצת למי שלא משקולן. אתה צריך להתרגל שהגב התחתון יהיה מוקשת וברגע שאתה מרגיש מתח בהמסטרינג לעלות למעלה.
אם תוך כדי תשפר גמישות אתה תוכל לרדת יותר נמוך מבלי שיהיה לך באטווינק

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יתקן אותך כי אף אחד פה לא יודע ברור או סתם מניאקים שאין להם כוח להגיב
בו תראה את מיכל קולסקי מלמד סקוואט זה ברוסית וחופר אבל תראה בדקה 9:30 הם מראים איך לעשות סקוואטHB בעיקרון ותראה אזה בוט ווינק יש להם

מיכל שהוא מראה הוא מראה איך הוא מקבל באונס מהבטן שלו XD
אבל לא לוקח אותו כדוגמה כי הוא הכל.. איש חזק PL משקולן
א

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כן אני יודע שזה מיכל קוקלייב חח כתבתי קולקסי ...
ולי זה נראה כן תראה איך לשניהם הגב מתקבץ בירידה
בסירטון אם לא אומרים על זה כלום סעמק

ברור שקשה לו לשמור על הגב במצב הנכון. בשבילו 70 קילו זה אפילו לא מוט ריק. אני מבטיח לך שב-300 קילו הגב שלו לא נראה ככה.

כמו שאלכס כתב, עם מוט ריק, או משקל קל מאוד, הטכניקה עלולה להשתנות, כי בשביל להגיע לגובה הנדרש הוא צריך להרפות והגב מתעגל, לעומת זאת עם משקל על הגב, המשקל מושך אותך למטה, ואז אתה יכול להישאר מכווץ.. בקיצור, כשאתה מסתכל תסתכל על משקלי עבודה שלהם ולא על מוט ריק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית