הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אפדרין

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
קראתי את המאמרים שיש על החומר ובכול זאת יש לי כמה שאלות:

א. ראיתי אנשים שאומרים שההשפעה שלו לגביי שריפת שומן היא זניחה..עם כן מה כול כך יעיל בחומר? המרץ והדיכוי רעב?
ב. ההשפעות שהחומר כביכול נותן- מרץ, דיכוי רעב נעלמות לאחר שימוש בפרק זמן מסויים?
ג. יהיה סבבה להתחיל עם השבוע הראשון כול יום כדור אחד (25 מ"ג, 200 מ"ג קפאין), שבוע שני- כול יום שני כדורים (50 מ"ג, 200 מ"ג קפאין ביחד עם כול כדור) ושבוע שלישי כול יום שלושה כדורים (75 מ"ג, 200 מ"ג קפאין ביחד עם כול כדור) ולהמשיך עם המינון הזה עד שאני מסיים את השימוש?
ד. ראיתי אנשים שטוענים שהחומר לא נותן כ"כ מרץ אלא מכניס אותך יותר למצב של סטרס, מה אתם אומרים?
ה. ממליצים על הפסקה מהחומר אחרי פרק זמן מסויים של שימוש רציף?

תודה לעוזרים 😃

א. יש השפעה של כ-5% על הח"ח וזה מביא מרץ, מה שמביא אותך לזוז יותר = לשרוף קלוריות.
ב. כן אבל זה אינדבידואלי
ג. אפשרי
ד. משתנה מאדם לאדם
ה. לא, אבל אתה תרצה להפסיק לבד בגלל בעיות שינה, הזיעה וכו'.

• פותח/ת השרשור
א. יש השפעה של כ-5% על הח"ח וזה מביא מרץ, מה שמביא אותך לזוז יותר = לשרוף קלוריות.
ב. כן אבל זה אינדבידואלי
ג. אפשרי
ד. משתנה מאדם לאדם
ה. לא, אבל אתה תרצה להפסיק לבד בגלל בעיות שינה, הזיעה וכו'.

ג. עדיף פשוט להקשיב לגוף ולראות איך הוא מגיב?
ה. זה קיץ, ככה שאני עומד להזיע כך או כך..לגביי הבעיות שינה, כבר יש לי אותם בלי להשתמש בכלום 😈

ג. עדיף פשוט להקשיב לגוף ולראות איך הוא מגיב?
ה. זה קיץ, ככה שאני עומד להזיע כך או כך..לגביי הבעיות שינה, כבר יש לי אותם בלי להשתמש בכלום 😈
ה. זה לא משהו שהייתי שמח לגביו

רגע לא הבנתי, אם כן היתרון שלו זה שריפת קלוריות, זה משנה אם לקחתי אפדרין או הורדתי X קלוריות מהתפריט?

• פותח/ת השרשור
ועכשיו כדי שאני אדע שלא מרמים אותי..4 שקל לכדור, מחיר טוב?

---------- התגובה התווספה ב 21:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:06 ----------

צריך תשובה..S:

להגיע ל75 מ"ג אפדרין זה מילא
אבל עם אם כל צריכה של 25 מ"ג אפדרין אתה צורך גם 200 קפאין אתה מגיע ל 600 מ"ג קפאין כל יום רק מכדורים (תוסיף לזה קולה/קפה...)

אני הייתי ממליץ לך עם חלק מהמנות לקחת חצי כדור קפאין

• פותח/ת השרשור
להגיע ל75 מ"ג אפדרין זה מילא
אבל עם אם כל צריכה של 25 מ"ג אפדרין אתה צורך גם 200 קפאין אתה מגיע ל 600 מ"ג קפאין כל יום רק מכדורים (תוסיף לזה קולה/קפה...)

אני הייתי ממליץ לך עם חלק מהמנות לקחת חצי כדור קפאין

רוב השתייה שלי מגיע ממים (90% בערך), בערך 4-5 ליטר מים ביום..
אני לא שותה קפה בכלל..אולי קצת קולה.
ואני אשאל שוב לגביי המחיר, יש מצב לתשובה?

ואם אין לי בעיה של שליטה בתאבון או מרץ, האפדרין לא יתן לי אף יתרון?
תשמע אם אין לך בעיה אז אתה לא צריך להשתמש בזה לא משתמשים בזה סתם אם אתה יכול לפקח על עצמך אז אל תיקח. אפדרין סך הכל בא לעזור לך הוא לא יעשה במקומך את העבודה אתה צריך לשמור על תזונה נכונה ואימונים

• פותח/ת השרשור
אני אקפיץ במקום לפתוח אחד חדש..
לקחתי היום לפני האימון (פעם שניה), בפעם הראשונה הרגשתי מרץ והייתי קפיצי כזה.
אבל היום, לא היה מרץ מי יודע מה..מה שכן הייתי מאוד מאוד מאוד (מאוד) רגוע! בצורה שבחיים שלי לא הייתי. חשבתי שהחומר אמור להמריץ, חלק אפילו אמרו שזה אמור להכניס אותי לסטרס מסויים, קצת חרדה וכו'..
מה אומרת התגובה הזאת של הגוף לחומר?
ועוד שאלה ששאלתי ולא ענו לי- אם זמן מחצית החיים של החומר בגוף הוא 3-4 שעות אבל עדיין נישאר חצי המחומר, אז למה לא לקחת אחרי 7-8 שעות כשכול החומר כבר יוצא מהגוף?

זה לא משנה מתי תקח את זה, הכוונה לקחת כל 3-4 שעות מינון של 25-30 מ"ג. אם תקח כל 8 שעות, לא תישן.
בקשר להשפעה על הגוף, כמו שנאמר כבר אלפי פעמים, כל אחד מגיב לזה אחרת בדומה לקפאין.
אחד ילך לישון, אחד ירצה להתאבד, ואחד ירוץ 5 שעות.
בנוסף, מותגים שונים של אפדרין משפיעים אחרת, כל מותג של אפדרין שלקחתי עד הלום הרגשתי אותו מעט אחרת, אם אתה לא מרוצה אתה יכול לנסות סוגים אחרים של אפדרין ממותגים אחרים.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה מתי תקח את זה, הכוונה לקחת כל 3-4 שעות מינון של 25-30 מ"ג. אם תקח כל 8 שעות, לא תישן.
בקשר להשפעה על הגוף, כמו שנאמר כבר אלפי פעמים, כל אחד מגיב לזה אחרת בדומה לקפאין.
אחד ילך לישון, אחד ירצה להתאבד, ואחד ירוץ 5 שעות.
בנוסף, מותגים שונים של אפדרין משפיעים אחרת, כל מותג של אפדרין שלקחתי עד הלום הרגשתי אותו מעט אחרת, אם אתה לא מרוצה אתה יכול לנסות סוגים אחרים של אפדרין ממותגים אחרים.

אז הסיבה היחידה לא לקחת אחרי 7-8 שעות היא בגלל שיש את הסיכון שלא להירדם?
איזה סוגים קיימים היום?
ממה שאני יודע יש רק:
*ATOM (אנגלי)
*הודי (פארמה)
*אנגלי (דומה לטורקי)
כול השאר כבר לא מייצרים, או זה לפחות מה שאומרים..
איך ההודי השפיע עלייך? והאם לקחת 3 כדורים (30 מ"ג כול אחד) לא יעבור את גדר הנורמה? אולי לחלק שני כדורים ועוד חצי כדור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית