הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
קראתי את המאמרים שיש על החומר ובכול זאת יש לי כמה שאלות:

א. ראיתי אנשים שאומרים שההשפעה שלו לגביי שריפת שומן היא זניחה..עם כן מה כול כך יעיל בחומר? המרץ והדיכוי רעב?
ב. ההשפעות שהחומר כביכול נותן- מרץ, דיכוי רעב נעלמות לאחר שימוש בפרק זמן מסויים?
ג. יהיה סבבה להתחיל עם השבוע הראשון כול יום כדור אחד (25 מ"ג, 200 מ"ג קפאין), שבוע שני- כול יום שני כדורים (50 מ"ג, 200 מ"ג קפאין ביחד עם כול כדור) ושבוע שלישי כול יום שלושה כדורים (75 מ"ג, 200 מ"ג קפאין ביחד עם כול כדור) ולהמשיך עם המינון הזה עד שאני מסיים את השימוש?
ד. ראיתי אנשים שטוענים שהחומר לא נותן כ"כ מרץ אלא מכניס אותך יותר למצב של סטרס, מה אתם אומרים?
ה. ממליצים על הפסקה מהחומר אחרי פרק זמן מסויים של שימוש רציף?

תודה לעוזרים 😃

כל אפדרין שלקחתי עד היום הרגשתי מרץ וזיעה, חלקם פחות חלקם יותר. יש הרבה יותר סוגים של אפדרין בשוק, פשוט בישראל לא מכירים. השתמשתי לא מזמן ב KAIZEN זה אפדרין רפואי מגיע מקנדה (8 מ"ג לכדור), חוקי שם וחוקי בארה"ב.
העיקרון הוא לקחת את האפדרין כל 3-4 שעות כדי להגיע למינון המומלץ היומי שזה עד 75 מ"ג אפדרין. לא מומלץ לקחת יותר מ 30 מ"ג אפדרין בתיזמונים של 3-4 שעות.
לא ממליץ לחתוך את הכדורים כי החומר לא מרוכז שווה בשווה בתצורה הפיזית של הכדור, לכן לא בטוח שאם תחתוך תקבל 15 מ"ג.

אתה גם מבזבז את הזמן והכסף שלך, אם אתה רוצה משהו ממריץ תקח ג'ק או משהו בסיגנון, אפדרין במסה זה ביזבוז של כסף.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את זה..וגם הסברתי לך שאני לוקח עכשיו רק בשביל לראות איך זה מרגיש על הגוף. (כולה 3 כדורים ל3 אימונים).
יש הבדל בהרגשה כשאתה לוקח בחיטוב או לוקח במסה?
אוקיי לקחת את הKAIZEN, איך הוא הרגיש? המטרה זה לקחת 3 כדורים כול 4 שעות?
מינון מומלץ 75 מ"ג, סבבה. עד כמה זה קריטי סטייה של 15 מ"ג יותר?

מרגיש אותו דבר כמו כל השאר.
אם סטייה של 15 מ"ג זה קריטי, לא יודע, זה פשוט לא מומלץ, למה ללכת נגד הזרם? תקח 60 מ"ג זה אותו דבר כמו לקחת 75 מ"ג, לא יעשה שום שינוי.

ובגדול כן, יש הבדל בין לקחת את זה במאזן קלורי שלילי כשאתה חצי מת, לעומת לקחת את זה במאזן קלורי חיובי כשאתה רווי בפחמימות, אבל שוב זה אינדבידואלי. אתה מנסה לחפש תשובות על שאלות שאי אפשר לענות עליהן, זה לא שחור ולבן, במיוחד בכל הנושא של הורמונים ורצפטורים.

• פותח/ת השרשור
מקפיץ.
יכול להיות שהאפדרין ההודי הוא אפדרין מסוג PSEUDOEPHEDRINE?
זאת אומרת שזה הסוג ה''רפואי'', מהסוג שיש בתרופות נגד שיעול? אם כן, מן הסתם שהוא הרבה פחות חזק מהארסן למשל שהמטרה שלו היא לשמש כשורף שומן..
מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
איך אתה יכול להיות בטוח? דיברתי אם אחד שמבין בחומר (מתחרה), והוא אמר לי שהיום בקושי יש אפדרין נורמאלי בארץ ובחול אחרי שסגרו את המפעל בטורקיה..
הוא אמר שלמשל הארסן יהיה תמיד יותר חזק מהאפדרין הרגיל מכיוון שמה שיש לי זה האפדרין שנימצא בתרופות (רפואי) ככה שמין הסתם ניסו לצמצם את התופעות לוואי שלו וההשפעה החזקה שלו (שריפת שומן?). יש לציין שאין לו שום אינטרס להטעות אותי..הוא ידע גם בדיוק על איזה כדור אני מדבר (איך הוא נראה, כמה חומר יש בוא וכו').
הוא גם אמר שהאפדרין המיצרי יכול להשתוות בחוזקה שלו לארסן..
לא שאני מזלזל בידע שלך משה, אבל אני רוצה להעצים את הידע שלי בתחום הזה כמה שיותר..מה אתה אומר משה?

אין כזה דבר אפדרין מסוג פסודואפדרין, אלו שני חומרים שונים, ואפדרין חזק יותר.
פשוט תזמין מחו"ל של 4EVER FIT או משהו מוכר אחר. בקנדה זה דיי נפוץ.

איך אתה יכול להיות בטוח? דיברתי אם אחד שמבין בחומר (מתחרה), והוא אמר לי שהיום בקושי יש אפדרין נורמאלי בארץ ובחול אחרי שסגרו את המפעל בטורקיה..
הוא אמר שלמשל הארסן יהיה תמיד יותר חזק מהאפדרין הרגיל מכיוון שמה שיש לי זה האפדרין שנימצא בתרופות (רפואי) ככה שמין הסתם ניסו לצמצם את התופעות לוואי שלו וההשפעה החזקה שלו (שריפת שומן?). יש לציין שאין לו שום אינטרס להטעות אותי..הוא ידע גם בדיוק על איזה כדור אני מדבר (איך הוא נראה, כמה חומר יש בוא וכו').
הוא גם אמר שהאפדרין המיצרי יכול להשתוות בחוזקה שלו לארסן..
לא שאני מזלזל בידע שלך משה, אבל אני רוצה להעצים את הידע שלי בתחום הזה כמה שיותר..מה אתה אומר משה?
איך אני יכול להיות בטוח? אתה מוזמן לקחת פסאדואפדרין במינונן של 25 מ"ג (אקמול צינון) ולראות מה ההשפעות וההבדלים. וזה שאחד מתחרה לא הופך אותו למבין בחומרים, ההפך רוב הבילדרים ואלו ש"מתחרים" לא מבינים שום דבר.
אפדרין הודי כמו ששמו הוא, מהודו ולא מטורקיה. טורקיה לא היחידה שמייצרת אפדרין, יש המון מפעלים בצפון אמריקה, אסיה ואירופה שמייצרות אפדרין, בין היתר חברות Underground.
ארסן אפדרין רפואי בדיוק כמו Bronkaid ו Vaspro, אלו סוגים של אפדרין שתומכים בבעיות נשימה והם לא מכילים רק אפדרין אלא עוד תוצר שנקרא guaifenesin שההשפעות שלו לא ידעועות לטווח הארוך, יש כמה מחקרים שמראים שהוא יכול לגרום לאבנים בכליות ועוד דברים אחרים (חפש עליו בפורום דיברתי עליו הרבה פעמים). לגבי חוזק האפדרין, ככל שיש יותר אפדרין HCL מרוכז בטבליה הוא יותר "חזק", זה שאתה מרגיש אותו אחרת לא אומר שהוא פועל יותר טוב בגוף, הרגשה זה עניין סלקטיבי, מה שזה עושה "באמת" אתה לא תרגיש. אני לא יודע אם האפדרין ההודי הוא רפואי או לא, אני רק יודע שהוא 99% HCL נקי והוא מופיע בכל מיני פורומים בחו"ל.
פסאדואפדרין לא מופיע בד"כ בתור חומר בודד ומתלווים אליו עוד מספר חומרים בד"כ (שוב תסתכל על אקמול צינון לדוגמה).
אני עדיין לא מבין מה אתה מנסה להשיג באפדרין בתקופה של עלייה במסת השריר, אתה סתם לוקח שטויות שאתה לא צריך. אם אתה רוצה מרץ או דברים בסיגנון, תקנה ג'אק או משהו כזה.

אני לא יודע מה הולך בארץ בימים אלו, מה זמין, מה לא, מה מזוייף וכו'.
אני השתמשתי עד לאחרונה (לא משתמש יותר, קשה לשלב את זה עם לימודים אינטנסיבים) ב KAIZEN זה אפדרין רפואי, מגיע מקנדה בטבליות של 8 מ"ג.

אני לא יודע מה הולך בארץ בימים אלו, מה זמין, מה לא, מה מזוייף וכו'.
אני השתמשתי עד לאחרונה (לא משתמש יותר, קשה לשלב את זה עם לימודים אינטנסיבים) ב KAIZEN זה אפדרין רפואי, מגיע מקנדה בטבליות של 8 מ"ג.

לא אני יותר בקטע של להזמין אני לא רוצה לקנות כאן בארץ.
KAIZEN זה בא בתוך בקבוקים כאלה שבתוך כל בקבוק 300 כדורים?

לא יודע, אני קיבלתי אותם בתוך עטיפת אטומות, כל עטיפה 50 כדורים. מה שטוב שיש להם תקן USP ככה שאתה יודע בדיוק כמה ומה יש שם.

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול להיות בטוח? אתה מוזמן לקחת פסאדואפדרין במינונן של 25 מ"ג (אקמול צינון) ולראות מה ההשפעות וההבדלים. וזה שאחד מתחרה לא הופך אותו למבין בחומרים, ההפך רוב הבילדרים ואלו ש"מתחרים" לא מבינים שום דבר.
אפדרין הודי כמו ששמו הוא, מהודו ולא מטורקיה. טורקיה לא היחידה שמייצרת אפדרין, יש המון מפעלים בצפון אמריקה, אסיה ואירופה שמייצרות אפדרין, בין היתר חברות Underground.
ארסן אפדרין רפואי בדיוק כמו Bronkaid ו Vaspro, אלו סוגים של אפדרין שתומכים בבעיות נשימה והם לא מכילים רק אפדרין אלא עוד תוצר שנקרא guaifenesin שההשפעות שלו לא ידעועות לטווח הארוך, יש כמה מחקרים שמראים שהוא יכול לגרום לאבנים בכליות ועוד דברים אחרים (חפש עליו בפורום דיברתי עליו הרבה פעמים). לגבי חוזק האפדרין, ככל שיש יותר אפדרין HCL מרוכז בטבליה הוא יותר "חזק", זה שאתה מרגיש אותו אחרת לא אומר שהוא פועל יותר טוב בגוף, הרגשה זה עניין סלקטיבי, מה שזה עושה "באמת" אתה לא תרגיש. אני לא יודע אם האפדרין ההודי הוא רפואי או לא, אני רק יודע שהוא 99% HCL נקי והוא מופיע בכל מיני פורומים בחו"ל.
פסאדואפדרין לא מופיע בד"כ בתור חומר בודד ומתלווים אליו עוד מספר חומרים בד"כ (שוב תסתכל על אקמול צינון לדוגמה).
אני עדיין לא מבין מה אתה מנסה להשיג באפדרין בתקופה של עלייה במסת השריר, אתה סתם לוקח שטויות שאתה לא צריך. אם אתה רוצה מרץ או דברים בסיגנון, תקנה ג'אק או משהו כזה.

הוא לא בילדר, הוא פאוורליפטר, מאוד מוכר אפילו הייתי אומר..
יש לו הרבה ידע על חומרים כאלה ואחרים. אני לא בא להשמיץ או משהו, לא אותך ולא אותו, פשוט תמיד נחמד לקבל חוות דעת שניה זה הכול.
ועוד הפעם, לקחתי פעמיים כדי לראות איך הגוף מגיב לחומר בפעם הראשונה וזהו. יום ראשון אני מקווה להתחיל את חיטוב ולקחת קבוע 2-3 פעמים ביום (נראה איך הגוף יקבל פעמיים או שלוש ביממה אחת).
מה שמביא אותי לעוד כמה שאלות על קלן.. (לפתוח נושא חדש או לשאול כבר פה?)
אפדרין וקלן שניהם עובדים על רצפטורי בטא, ככה שאין שום טעם לעשות סייקל של שבועיים קלן ושבועיים אפדרין, נכון?
אז מה אם שבועיים אפדרין ושבועיים קלן, אפשרי?
עד כמה מומלץ לשלב ketotifen על מנת לעבוד עם החומר למשך חודש וחצי-חודשיים?
או שהסייקל שבועיים אמור כבר לעשות את שלו..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית