הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

method5

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
120
12
0
שלום לכולם, בגלל שיש לי קצת בעיות עם הסקוואטים והדדליפטים (כאבים בגב התחתון, אני יעלה עוד כמה ימים בהזדמנות סרטון שתבדקו אם הטכניקה שלי בסדר), החלטתי לעבוד עם תוכנית אחרת בלי התרגילים האלו, לפחות עד שהכאבים יעברו.

אז התוכנית :
A:
לג פרס 3*6
בנץ' פרס 3*5
מתח 3*כשל
כפיפת גו במכונה ייעודית 1*10 ?
ואני לא יודע אם להכניס פה עוד תרגיל ליד קדמית, היד אחורית עובדת מספיק בלחיצות..
B :
לג פרס 3*6
פרס 3*5
*פה אני לא יודע מה לשים, חשבתי על מתח עוד פעם, כי האפשרות השנייה היא בנט אובר
רואו, ועוד פעם הגב התחתון..
כפיפת גו במכונה ייעודית 1*10
וגם פה לא יודע אם צריך תרגיל ליד קדמית..

השתדלתי לבנות עם כמה שפחות עומס, שאני יוכל להעלות משקלים...כדאי לי לשלב אולי קצת דברים שיעזרו לגב התחתון ? וגם קצת מתיחות להאמסטרינגס כי אני חושב שהבעיות באות לי מחוסר גמישות בהאמסטרינג.

שלום לכולם, בגלל שיש לי קצת בעיות עם הסקוואטים והדדליפטים (כאבים בגב התחתון, אני יעלה עוד כמה ימים בהזדמנות סרטון שתבדקו אם הטכניקה שלי בסדר), החלטתי לעבוד עם תוכנית אחרת בלי התרגילים האלו, לפחות עד שהכאבים יעברו.

אז התוכנית :
A:
לג פרס 3*6
בנץ' פרס 3*5
מתח 3*כשל
כפיפת גו במכונה ייעודית 1*10 ?
ואני לא יודע אם להכניס פה עוד תרגיל ליד קדמית, היד אחורית עובדת מספיק בלחיצות..
B :
לג פרס 3*6
פרס 3*5
*פה אני לא יודע מה לשים, חשבתי על מתח עוד פעם, כי האפשרות השנייה היא בנט אובר
רואו, ועוד פעם הגב התחתון..
כפיפת גו במכונה ייעודית 1*10
וגם פה לא יודע אם צריך תרגיל ליד קדמית..

השתדלתי לבנות עם כמה שפחות עומס, שאני יוכל להעלות משקלים...כדאי לי לשלב אולי קצת דברים שיעזרו לגב התחתון ? וגם קצת מתיחות להאמסטרינגס כי אני חושב שהבעיות באות לי מחוסר גמישות בהאמסטרינג.

דבר ראשון מתיחות זה תמיד טוב ככה שלדעתי שווה לעשות..

התכנית שלך כעיקרון בנויה בצורה נכונה של תחליף סקווט-לחיצה-משיכה שזה כבר יותר טוב מרוב התכניות קרקס שרואים פה חדשות לבקרים ועל זה מגיע לך ח"ח.

לדעתי אפשרי בהחלט לשים מתח שוב באימון B, אני הייתי מוסיף גם 2-3 סטים של בטן, אבל זהירות לא להגזים עם זה, לא צריך לעשות 50 סטים כמו שמדריכים במכון אוהבים לתת.

תעלה משקלים באפון פרוגרסיבי ותרוץ עם התכנית, לדעתי לפי מה שאתה מתאר זה בהחלט המקסימום שאתה יכול לעשות כרגע.

בהצלחה!!😈

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון מתיחות זה תמיד טוב ככה שלדעתי שווה לעשות..

התכנית שלך כעיקרון בנויה בצורה נכונה של תחליף סקווט-לחיצה-משיכה שזה כבר יותר טוב מרוב התכניות קרקס שרואים פה חדשות לבקרים ועל זה מגיע לך ח"ח.

לדעתי אפשרי בהחלט לשים מתח שוב באימון B, אני הייתי מוסיף גם 2-3 סטים של בטן, אבל זהירות לא להגזים עם זה, לא צריך לעשות 50 סטים כמו שמדריכים במכון אוהבים לתת.

תעלה משקלים באפון פרוגרסיבי ותרוץ עם התכנית, לדעתי לפי מה שאתה מתאר זה בהחלט המקסימום שאתה יכול לעשות כרגע.

בהצלחה!!😈

תודה על התגובה, כפיפות הגו במכונה לא עובדים מספיק על הבטן ?
אתה יכול להמליץ לי על מתיחות טובות לגב התחתון ולהאמסטרינגס ? אני רוצה לתת עוד הזדמנות לסקוואט ולדדליפט כי ממש חבל לי לוותר עליהם.. בעיקרון התכנית הזאת היא רק חלופה ל-SS עד שאני יוכל לבצע את התרגילים האלו כמו שצריך..

תודה על התגובה, כפיפות הגו במכונה לא עובדים מספיק על הבטן ?
אתה יכול להמליץ לי על מתיחות טובות לגב התחתון ולהאמסטרינגס ? אני רוצה לתת עוד הזדמנות לסקוואט ולדדליפט כי ממש חבל לי לוותר עליהם.. בעיקרון התכנית הזאת היא רק חלופה ל-SS עד שאני יוכל לבצע את התרגילים האלו כמו שצריך..

צודק טעות שלי, חשבתי שראיתי בטעות פעמיים פשיטות גו, אם אתה עושה באמת כפיפות אגן כמובן שזאת העבודה לבטן ואין צורך בתוספת. (שים לב רק בתרגיל לבטן שאתה עולה עד 30 מעלות-ניתוק שכפות ולא עד למעלה כמו שעושים בצבא..)

עריכה: עכשיו אני רואה שכתבת פעמיים כפיפות גו, כלומר עבודה על הבטן גם ב A וגם ב B. תחליף אחת מהם לפשיטות אגן, ככה שיהיה לך באימון אחד עבודה על זוקפי עמ"ש ובשני עבודה על הבטן.

לגבי המתיחות אין טעם להסביר במילים, תחפש באינטרנט לא חסרים אתרים שגם מראים לך איך עושים את זה ולא רק מסבירים במילים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית