הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש את הסרט שמנצ'יק להורדה

חיפשתי את זה גם, בסופו של דבר התייאשתי והזמנתי אותו (ואללה חוסמים אנשים שגולשים מחו"ל).

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזו הורדה מלאה של הסרט, הורדתי וזה סיים את ההורדה, והקובץ רק 74KB ..כשאני פותח אותו אחרי 14 דקות זה חוזר לההתחלה.

אתה יכול להעלות את כל הסרט?

תודה !! 🙌

---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:06 ----------

אתה בטוח שזו הורדה מלאה של הסרט, הורדתי וזה סיים את ההורדה, והקובץ רק 74KB ..כשאני פותח אותו אחרי 14 דקות זה חוזר לההתחלה.

אתה יכול להעלות את כל הסרט?

זה כמעט 400 מגה היה
מוזר
אני אבדוק את העניין

---------- התגובה התווספה ב 17:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:46 ----------

אתה לוחץ על הלינק וזה נותן לך מלא מירורים?

• פותח/ת השרשור
אני מנסה עכשיו משרת אחר..
אולי השרת שהורדתי ממנו לא טוב, יש שם כמה

• פותח/ת השרשור
בקובץ הזה שעכשיו אני מוריד היה רשום 350 אבל אם אני לא טועה גם בקובץ הקודם היה רשום וזה הפסיק באמצע, אולי בעיה אצלי..
תודה בכל מקרה

תגידו הקטע שהוא מדבר על האינסולין שהוא משפיע על ההשמנה זה לא שטויות?
הרי כבר טחנו את הנושא 10000 פעם ואומרים שתמיד מה שמשנה זה מאזן שלילי\חיובי
יש הגיון עם האינסולין? הוא טען שגם אם אתה במאזן שלילי האינסולין יכול להשפיע על הירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
תגידו הקטע שהוא מדבר על האינסולין שהוא משפיע על ההשמנה זה לא שטויות?
הרי כבר טחנו את הנושא 10000 פעם ואומרים שתמיד מה שמשנה זה מאזן שלילי\חיובי
יש הגיון עם האינסולין? הוא טען שגם אם אתה במאזן שלילי האינסולין יכול להשפיע על הירידה במשקל

כשאתה במאזן קלורי שלילי זה תלוי על איזה אחוז אתה, באחוזי שומן נמוכים(נאמר 10 ומטה), אינסולין גבוה לאורך זמן כן יפגע בחיטוב ובסיכוי להגיע לאחוזי שומן נמוכים, אם זה על אחוזי שומן גבוהים יותר אין בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית