הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי האבקות?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
מה אתם אומרים על האבקות האלו:
1.isopure zerocarb
2.iso 100 dymatize
3.muscle milk/monster milk
4.MyoFusion gaspari

ולמה את הMISCLE MILK/MONSTER MILK לוקחים לפני האימון זה אבקת חלבון אבל למה אני לא הבנתי?

בכל זאת מה עדיף אני עכשיו על אופטימום סבבה של אבקה אבל אני רוצה לגוון
תודה לעוזרים!
🤩

בקשר למספר 3 - בזבוז כסף
יקר נורא, אין הרבה מנות. סוג של גיינר לייט ממה שזכור לי.

1. איזופיור הוא מוצר מעולה ובאיכות גבוהה אבל המחיר שלו מאוד יקר. הטעם שלו קצת פרווה אבל הוא מצוין למי שרגיש ללקטוז. מתערבב מהר וכמו שצריך.
2. לא ניסיתי את המוצר הספציפי הזה שלהם אבל דימטייז נחשבת חברה טובה. החלבון הרגיל שלהם מצוין לדעתי.
3. מאסל מילק - ללא ספק אבקת החלבון הכי טעימה שיצא לי לטעום אי פעם. וטעמתי נראה לי את כל או רוב הטעמים שלהם. מדהים... זה לא דומה לשום דבר אחר מבחינת מרקם וטעם. קח בחשבון שיש שם גם לא מעט פחמימות.
4. גועל נפש של מוצר. אני יודע שגספרי נחשבים טובים אבל התאכזבתי מאוד מהם. טעם לוואי מאוד ניכר ולא מתערבב בכלל כמו שצריך. ניסיתי בננה ונראה לי גם תות.

מסכים, אני כבר יושב שנה וחצי על 2 דליים 5LBS של גאספרי שקניתי במבצע פה בארה"ב, הזמנתי שוקולד ובננה. הבננה אכזבה, השוקולד טוב יחסית. בכל מקרה ה % חלבון שם נמוך (65%) ולא משתלם לקנות אותו.
מאסל מילק לא התלהבתי, ניסיתי משהו כמו 5-6 טעמים ואחרי שראיתי את הבדיקות מעבדה של הרעלנים, זרקתי את 2 הקופסאות האחרונות שהיו לי (2 LBS כל אחת, לא אהבתי את הטעמים במילא).
את האייזולוטים למינהם לא ניסיתי, כי זה ביזבוז כסף אם אתה לא רגיש ללקטוז או מתכונן לתחרות.

בכל מקרה יש לך כאן בפורום 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב, יוצא לך חלבון ב 270 ש"ח, גם אם תזמין מחו"ל או שיצא לך אותו מחיר או שאפילו תשלם יותר.
http://www.lbs.co.il/interactive.php

לא מכיר/לא טעמתי אף אחת מהן, אבל בהתייחס לmuscle milk שמעתי לא פעם אנשים שמדברים באותו קול של 5HT ומעידים שיש לה טעם יוצא דופן, למרות שהבנתי שיש בה פחמימות והיא לא מבוססת רק על ממתיקים כמו רוב האבקות בשוק.

מה אתם אומרים על האבקות האלו:
1.isopure zerocarb
2.iso 100 dymatize
3.muscle milk/monster milk
4.MyoFusion gaspari

ולמה את הMISCLE MILK/MONSTER MILK לוקחים לפני האימון זה אבקת חלבון אבל למה אני לא הבנתי?

בכל זאת מה עדיף אני עכשיו על אופטימום סבבה של אבקה אבל אני רוצה לגוון
תודה לעוזרים!
🤩
iso100 אחת הטעימות, ומיופיוז'ן אחת המגעילות יש טעם לוואי נוראי לבננה ברמה שרוצים להקיא.

לא מכיר/לא טעמתי אף אחת מהן, אבל בהתייחס לmuscle milk שמעתי לא פעם אנשים שמדברים באותו קול של 5HT ומעידים שיש לה טעם יוצא דופן, למרות שהבנתי שיש בה פחמימות והיא לא מבוססת רק על ממתיקים כמו רוב האבקות בשוק.

כן, יש בה לא מעט סוכר מה שכנראה גם תורם לטעם הטוב. חוצמזה יש לה מן מרקם "חלבי" וסמיך כזה, גם כשאתה עושה אותה על בסיס מים. יוצא ממש כמו מילקשייק ואין את ההרגשה של הטעם המלאכותי או טעמי לוואי שיש באבקות אחרות. לי אישית לא כל כך הפריע שיש בה פחמימות... כל עוד אני לא בחיטוב רציני זה לא מפריע לי והטעם שווה את זה.

משה, על איזה רעלנים דיברת? אגב, נסה להכין מהגספרי עוגות או עוגיות... אני זרקתי איזה 3/4 מיכל לפח והצטערתי על זה אחרי שראיתי את היצירתיות של אלירן בפוסט של העוגה שהוא הכין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית