הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על הNITRO CORE24?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
של חברת אופטימום חלבון טוב?
פשוט אני רוצה לקנות חלבון לפני השינה ואני מתלבט מה כדאי שתי החברות הן אופטימום
1.NITRO CORE 24 של אופטימום
2.CASEIN של אופטימום
ומה העתרונות של כל אחד מהן.
תודה לעוזרים!
;susss

• פותח/ת השרשור
למה אין בזה שום עתרון בזמן שאתה ישן הגוף שלך נמצא במצב קאטבולי פשוט יש חלבון כמה קזאין שהפרוק שלו איטי לכן צורכים אותו לפני השינה אני פשוט לא יודע מה כדאי לקנות אחת משתהם?

כבר מזמן הוכיחו שאין ממש הבדל בין המי גבינה והקזאין מבחינות מהירות הספיגה, הקזאין גם נספג די מהר ככה שאין צורך לצרוך אותו בנפרד, חלבון מי גבינה רגיל יספיק לך.

לבקשתו שום דבר לא מתאים. הוא לא ביקש לבזבז כסף.
אמרתי מה שאני יודע. אז לדעתך טעיתי, בוא תתקן אותי ותעזור פה למי שלא יודע במקום לכתוב איזה הודעה מעצבנת ולתת מוניטין שלילי כי זה עושה לך טוב על הלב 😵

אתה טיפש או עיוור?
עזרתי לו עוד לפני שענית. כתבתי שיקנה חלבון רגיל וזול כי כל השאר חרטא.
ותפסיק לכתוב שטויות- לא תקבל מוניטין שלילי. וזאת לא דעתי, זאת דעת המחקרים שנעשו בנושא.

קראתי לא מעט על הנושא והכל זה גימיק של מכירות. חבל על הכסף לקנות את הקזאין והשאר כי אין על מי גבינה הכי זול וטוב.

למה אין בזה שום עתרון בזמן שאתה ישן הגוף שלך נמצא במצב קאטבולי פשוט יש חלבון כמה קזאין שהפרוק שלו איטי לכן צורכים אותו לפני השינה אני פשוט לא יודע מה כדאי לקנות אחת משתהם?
אתה לא מאבד שריר כשאתה ישן, אתה במצב קאטבולי ואנאבולי במשך כל היום, השאלה מה המאזן הסופי. זה שאתה צם 8 או 10 או 30 שעות, עדיין לא אומר שהמאזן יהיה שלילי.
אי לכך, מה שאתה רוצה לקנות זה ביזבוז של כסף.

אני לא מבין למה אנשים קונים אבקת חלבון כשמה כן הוא- אבקת חלבון ולא אבקת חרטא שמכילה 50% חלבון כמו הNITRO CORE הזאת, ובנוסף לזה היא עוד עולה 100 ש"ח יותר מחלבון סטנדרטי ומכילה גם פחות מנות.
אחי, תקנה את החלבון של ISS. זול וגם אמין.

תודה.

אם אני מבין נכון, לייל לא פוסל לחלוטין את ההבדלים בין החלבונים, הוא רק אומר שהם קטנים ממה שחשבו. בפסקה שמדברת על שילוב חלבונים עם פחמימות ושומנים הוא אומר שההבדלים בעיקרם נעלמים, אבל הוא מוסיף: "אומנם מי הגבינה עדיין הביא את חומצות האמינו לדם טיפה יותר מהר, לקזאין עדיין היה יתרון במובן של שמירה על רמות הלאוצין". כלומר ההבדל קטן אבל עדיין קיים.

בהמשך, בטבלה, הוא מראה שלחלבון מי גבינה יש רמת ספיגה גבוהה יותר פר שעה, ואחריה הוא רושם "מלבד מי גבינה, ש-40 גרם ממנו יתעכלו (בהערכה גסה) ב4 שעות, לכל שאר סוגי החלבון ייקח הרבה יותר מ-3 השעות הקסומות".

אם אני מבין נכון, ההבדלים הרבה פחות גדולים ממה שחשבו, אבל עדיין קיימים. אשמח לתיקונים.

תודה.

אם אני מבין נכון, לייל לא פוסל לחלוטין את ההבדלים בין החלבונים, הוא רק אומר שהם קטנים ממה שחשבו. בפסקה שמדברת על שילוב חלבונים עם פחמימות ושומנים הוא אומר שההבדלים בעיקרם נעלמים, אבל הוא מוסיף: "אומנם מי הגבינה עדיין הביא את חומצות האמינו לדם טיפה יותר מהר, לקזאין עדיין היה יתרון במובן של שמירה על רמות הלאוצין". כלומר ההבדל קטן אבל עדיין קיים.

בהמשך, בטבלה, הוא מראה שלחלבון מי גבינה יש רמת ספיגה גבוהה יותר פר שעה, ואחריה הוא רושם "מלבד מי גבינה, ש-40 גרם ממנו יתעכלו (בהערכה גסה) ב4 שעות, לכל שאר סוגי החלבון ייקח הרבה יותר מ-3 השעות הקסומות".

אם אני מבין נכון, ההבדלים הרבה פחות גדולים ממה שחשבו, אבל עדיין קיימים. אשמח לתיקונים.
ההבדלים קיימים אם אתה בצום, אם אתה לא בצום, חומצות אמינו עדיין יהיו זמינים בדם בתום האימון/בזמן נתון.
אם אתה עושה אימון בצום, מי גבינה עם ספיגה "מהירה" וסוכר ענבים יהיו אידאלים.

אוקיי, אז זה מסביר למה לא משנה כמה מהר תאכל מיד אחרי אימון, כי אנחנו לא מתאמנים בצום (לפחות רובנו). אבל זה לא מסביר למה לקזאין אין יתרון במובן של רמות חלבון לאורך זמן, כלומר לאכילה לפני שינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית