עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי מה שאני יודע. אז לדעתך טעיתי, בוא תתקן אותי ותעזור פה למי שלא יודע במקום לכתוב איזה הודעה מעצבנת ולתת מוניטין שלילי כי זה עושה לך טוב על הלב 😵לבקשתו שום דבר לא מתאים. הוא לא ביקש לבזבז כסף.
אתה יכול להסביר? חשבתי שיש הבדל בין קזאין למי גבינה מבחינת מהירות ספיגה ובעיקר מהירות היציאה מהדם. אין שום הבדל ביניהם?אין לזה שום עתרון.
תקנה חלבון רגיל וזול.
http://www.kilogram.co.il/1543/מהם-מקורות-טובים-לחלבון/אתה יכול להסביר? חשבתי שיש הבדל בין קזאין למי גבינה מבחינת מהירות ספיגה ובעיקר מהירות היציאה מהדם. אין שום הבדל ביניהם?
אתה לא מאבד שריר כשאתה ישן, אתה במצב קאטבולי ואנאבולי במשך כל היום, השאלה מה המאזן הסופי. זה שאתה צם 8 או 10 או 30 שעות, עדיין לא אומר שהמאזן יהיה שלילי.למה אין בזה שום עתרון בזמן שאתה ישן הגוף שלך נמצא במצב קאטבולי פשוט יש חלבון כמה קזאין שהפרוק שלו איטי לכן צורכים אותו לפני השינה אני פשוט לא יודע מה כדאי לקנות אחת משתהם?
ההבדלים קיימים אם אתה בצום, אם אתה לא בצום, חומצות אמינו עדיין יהיו זמינים בדם בתום האימון/בזמן נתון.תודה.
אם אני מבין נכון, לייל לא פוסל לחלוטין את ההבדלים בין החלבונים, הוא רק אומר שהם קטנים ממה שחשבו. בפסקה שמדברת על שילוב חלבונים עם פחמימות ושומנים הוא אומר שההבדלים בעיקרם נעלמים, אבל הוא מוסיף: "אומנם מי הגבינה עדיין הביא את חומצות האמינו לדם טיפה יותר מהר, לקזאין עדיין היה יתרון במובן של שמירה על רמות הלאוצין". כלומר ההבדל קטן אבל עדיין קיים.
בהמשך, בטבלה, הוא מראה שלחלבון מי גבינה יש רמת ספיגה גבוהה יותר פר שעה, ואחריה הוא רושם "מלבד מי גבינה, ש-40 גרם ממנו יתעכלו (בהערכה גסה) ב4 שעות, לכל שאר סוגי החלבון ייקח הרבה יותר מ-3 השעות הקסומות".
אם אני מבין נכון, ההבדלים הרבה פחות גדולים ממה שחשבו, אבל עדיין קיימים. אשמח לתיקונים.