ייעוץ שאלה: מעוניין להתחיל סייקל מסה ראשון

• פותח/ת השרשור bmww
  • פורסם בתאריך

bmww

משתמש מתחיל
31
4
נק' מוניטין:
4
31
4
אני בן 21 גובה 1.83 משקל 100 קילו מתאמן כבר שנה כול יום אימונים עצימים

השאלה שלי מה יותר מומלץ טסט+ודיבול או סוסטנון + דיבול

ואם צריך HCG ? או שזה מיותר לחומרים האלו ;susss

• פותח/ת השרשור
קראתי את זה כבר 4 פעמים

מבין אולי לא אבל יודע מה אני מבקש זה בטוח

תפריטי תזונה קטלנים ואימונים רציניים אני רק רוצה לגדול עשיתי הכול לפי הספר והפכתי את כול האינטרנט לפני שהעלתי את השאלה עכשיו הגיע הרגע תכלס לעבור לשלב הבא תן תשובה פשוטה אחי אנחנו לא דוקטורים

אם היית קורא את הקישור שהבאתי לך היית גם עונה לעצמך לשאלה. רשום במדריך לקחת טסט אנטט בלי דיבול וממש לא סוסטנון.
ולפני שאתה נוגע בחומרים תלמד להתאמן (ואולי גם לאכול), אני לא חושב שאתה יודע בכלל מה זה אימון עצים, ובטח שלא מתאמנים כל יום.

• פותח/ת השרשור
למה לא לקחת דיבול בודיבילדר עם שם המליץ לי להתחלה אתה אומר רק טסט ?

אני אוכל בין 6 - ל 8 ארוחות ביום חלבונים ופחממות תפריט שעשה לי מישהו מקצועי

ואני מתאמן עם אנשים שמתחרים אז כול פעם אני משפר את האימון

בקיצור מרוב אינפורמציה הלכתי לאיבוד כולם "מומחים" גדולים וכול אחד אומר משהו אחר

הלכת לאיבוד כי אין לך באמת ידע. אם היה לך ידע, לא היית תלוי באנשים.. כל אחד יגיד לך משהו אחר במיוחד מפתחי גוף.. וזה שאתה אוכל בין 6-ל-8 ארוחות לא אומר שאתה יודע לאכול או שאתה אוכל מספיק.
אתה צריך להתאים תפריט תזונה על פי המשקל שלך, שיהיה מספיק שומן,חלבון,פחממות. מולטי ויטמין חובה בסייקל..
מה המשקל שלך,אחוז שומן,וותק אימונים?..

ומשה ענה לך, במאמר רשום שטסט' לבד מתאים לסייקל 1.. ולא סוסטנון..
אני הייתי ממליץ לך לעשות דיבול לבד למשך 6 שבועות 30 מ"ג ליום(בניגוד לשאר משתמשי הפורום). זה יתן לך עליה מכובדת, לאחר מכן תריץ PCT קצר עם כלומיד .. ואז תכנס לסייקל של טסט' אתה תעלה ככה יותר...

בדרך כלל בסייקל 1 לא משנה כמה החומרים חזקים אתה לא תעלה יותר מ-X משקל לכן לא צריך להישתגע.

המלצה אישית אל תתקרב לחומרים בנתיים, אתה לא יודע מה כן ומה לא יש לך מלא ללמוד..

למה לא לקחת דיבול בודיבילדר עם שם המליץ לי להתחלה אתה אומר רק טסט ?

אני אוכל בין 6 - ל 8 ארוחות ביום חלבונים ופחממות תפריט שעשה לי מישהו מקצועי

ואני מתאמן עם אנשים שמתחרים אז כול פעם אני משפר את האימון

בקיצור מרוב אינפורמציה הלכתי לאיבוד כולם "מומחים" גדולים וכול אחד אומר משהו אחר
ואם היית ממשיך לקרוא את המאמר, היית גם קורא לגבי "באדיבילידרים עם שם".
אתה לא קראת את המאמר, אני לא מבין למה נראה לך שנאכיל אותך בכפית.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה רבה לכם בטוח שיש לי עוד מלא ללמוד אבל מי שלא קופץ למים לא ילמד לשחות אז לקחתי תעצות לצומת ליבי :]

אני מת על הפוסטים האלה
ואגב בנדה למה אתה ממליץ דיבול לבד? זה יעלה אותו בעיקר במים שירדו אחרי הסייקל

טוב תודה רבה לכם בטוח שיש לי עוד מלא ללמוד אבל מי שלא קופץ למים לא ילמד לשחות אז לקחתי תעצות לצומת ליבי :]
רק הבעיה שאתה קופץ למים עמוקים מידי שיכולה לא להיות חזרה מהם.
אתה מתעסק עם המערכת ההורמונאלית שלך, סביר להניח שזו המערכת הכי רגישה ואולי הכי חשובה בגוף, אתה רוצה להזריק טסט כל החיים שלך? אתה רוצה לקבל ג'ינו? אתה רוצה לאבד את היכולת שלך להביא ילדים לעולם? וזו רק ההתחלה.

הבן אדם שוקל 100 קילו מתאמן רציני אבל מקבל הרבה דיסאינפורמציה עדיף שנכוון אותו
לכן תקשיב לי. תקרא את כל המאמרים הרלוונטיים באתר לגבי סטרואידים ואימונים עצימים.
אני ממליץ לך על ss או 5*5 לינארית אם אתה חא מצליח להתקדם מאימון לאימון
תקרא טוב מאמר על pct , כוריגון במהלך הסייקל ותחזור אלינו עם שאלות נוספות וסייקל ראשון שבנית לעצמך.
שים לב איך כותבים סייקל נכון יש לך דוגמאות במאמר למתחילים.
זה שחרשת את האינטרנט לא בהכרח אומר שקראת חומר רלוונטי או נכון. יש הרבה דיסאינפורמציה.
עם כל הכבוד לבודיבילדרים שאתה מתאמן איתם יש מצב טוב שהם לא מבינים גדולים בחומרים.
בהצלחה*

כמה הסקוואט/בנצ'/פרס/דדליפט/בנט אובר שלך ?
אתה במבצע אותן בטווח מלא ובטכניקה נכונה ?

כל עוד אתה יכול להתקדם ליניארית עם 5X5 של ביל סטאר (מדקאו) תתקדם עם התוכנית בלי סייקל
חבל שתתחיל בלי שיש לך טכניקה בתרגילים החשובים ומשקלים כבדים בהם

טסט בלבד תקרא על PCT ו HCG

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם

משה לא הבנתי מה כול מי שלוקח טסט יהיה לו ג'ינו איך כולם עושים אנשים שלוקחים כמה שנים

וסניור אתה צודק בקשר לדיסאינפורמציה כבר הלכתי לאיבוד

קראתי מלא חומר והבנתי 70 אחוז בשבילי זה סינית אני יודע להרים ולהוריד

בקיצור אני צריך מישהו שיסביר לי חד וחלק מה לקחת שהכול יהיה בסדר וזהו מי שיוכל לעזור יתוגמל בעין יפה

אני מת על הפוסטים האלה
ואגב בנדה למה אתה ממליץ דיבול לבד? זה יעלה אותו בעיקר במים שירדו אחרי הסייקל
הדיבול מעלה יפה מאוד גם במסה נקיה יחסית, ולא רק מים הוא די חזק.

למשל הכי אפקטיבי לקחת דיבול לבד אחרי חיטוב, חבל לעשות סייקל מלא הכולל טסט' וכמה חומרים ביחד.
קח דיבול לבד למשך 6 שובעות עד חודש אתה מחזיר את כל השריר שאיבדת+ריבית ופחות הוצאה כספית ונזק לגוף..

כנ"ל הדיבול בתור סייקל 1 יניב תוצאות מאוד יפות..אפשר לעלות בכיף 7 קילו בלי בעיה, לכן אני תמיד ממליץ לעשות לבד בסייקל 1 וPCT קצר, ואז להיכנס לסייקל של טסט'. כך אפשר לעלות יותר במשקל ולהתקדם יותר מאשר לשלב את שנהים ביחד..

תודה רבה לכולם

משה לא הבנתי מה כול מי שלוקח טסט יהיה לו ג'ינו איך כולם עושים אנשים שלוקחים כמה שנים

וסניור אתה צודק בקשר לדיסאינפורמציה כבר הלכתי לאיבוד

קראתי מלא חומר והבנתי 70 אחוז בשבילי זה סינית אני יודע להרים ולהוריד

בקיצור אני צריך מישהו שיסביר לי חד וחלק מה לקחת שהכול יהיה בסדר וזהו מי שיוכל לעזור יתוגמל בעין יפה
זה היה מתבקש

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית