B bmww משתמש מתחיל 31 4 נק' מוניטין: 4 0 31 4 1/6/11 #1 אני בן 21 גובה 1.83 משקל 100 קילו מתאמן כבר שנה כול יום אימונים עצימים השאלה שלי מה יותר מומלץ טסט+ודיבול או סוסטנון + דיבול ואם צריך HCG ? או שזה מיותר לחומרים האלו ;susss
אני בן 21 גובה 1.83 משקל 100 קילו מתאמן כבר שנה כול יום אימונים עצימים השאלה שלי מה יותר מומלץ טסט+ודיבול או סוסטנון + דיבול ואם צריך HCG ? או שזה מיותר לחומרים האלו ;susss
A Anabolizm משתמש קבוע 1,289 42 נק' מוניטין: 442 0 1,289 42 2/6/11 #21 נכתב ע"י Moshe: זה היה מתבקש YouTube - Funny Bodybuilder Planet Fitness commercial‏ לחצו כדי להרחיב... חחח רק אלוהים יודע מאיפה אתה מביא את הדברים האלה 😆🤩😛👏 Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Moshe: זה היה מתבקש YouTube - Funny Bodybuilder Planet Fitness commercial‏ לחצו כדי להרחיב... חחח רק אלוהים יודע מאיפה אתה מביא את הדברים האלה 😆🤩😛👏
B bmww משתמש מתחיל 31 4 נק' מוניטין: 4 0 31 4 2/6/11 פותח/ת השרשור #23 הסתבכתי עם ההוראות הכנה של הדבר הזה כול הIU הCC לא הבנתי כלום חחחחחח אם הייתי מבין בדברים האלו הייתי פותח מעבדה של קרח 🤡 Upvote 0 Downvote
הסתבכתי עם ההוראות הכנה של הדבר הזה כול הIU הCC לא הבנתי כלום חחחחחח אם הייתי מבין בדברים האלו הייתי פותח מעבדה של קרח 🤡