Coldplay תומכת ב"חופש לפלסטינים"

• פותח/ת השרשור sag1e
  • פורסם בתאריך
אולי זה רק אני, אבל אני שם את זכויות האדם של העם שלי לפני זכויות האדם של העם שמתפוצץ עליו באוטובוסים.
מתי שמתי את זכויות האדם של "העם שמתפוצץ עליו באוטובוסים" לפני הזכויות של העם שלי?
הבעיה שלכם היא שאתם מביעים פה תעמולה ימנית נלוזה שמשדרת רק סיסמאות, מבלי בכלל להתייחס למה שאמרתי.
אם תסתכלו רגע על מה שכתבתי תוכלו לראות שמה שכתבתם לא קשור בשום דרך להודעה שלי("שמאלן", "שם את הזכויות של עם אחר לפני שלו" וכו')
האם יש טענות ישירות שאמרתי שתירצו להתווכח עליהם או רק מסקנות שגויות?

מתי שמתי את זכויות האדם של "העם שמתפוצץ עליו באוטובוסים" לפני הזכויות של העם שלי?
הבעיה שלכם היא שאתם מביעים פה תעמולה ימנית נלוזה שמשדרת רק סיסמאות, מבלי בכלל להתייחס למה שאמרתי.
אם תסתכלו רגע על מה שכתבתי תוכלו לראות שמה שכתבתם לא קשור בשום דרך להודעה שלי("שמאלן", "שם את הזכויות של עם אחר לפני שלו" וכו')
האם יש טענות ישירות שאמרתי שתירצו להתווכח עליהם או רק מסקנות שגויות?
צודק, מה שהם כתבו באמת לא קשור לכלום.
מצד שני גם מה שאתה כתבת בהתייחס להומניות בה צה"ל נוהג לא היה יותר מאמירה אומללה.

צודק, מה שהם כתבו באמת לא קשור לכלום.
מצד שני גם מה שאתה כתבת בהתייחס להומניות בה צה"ל נוהג לא היה יותר מאמירה אומללה.
לא היה קשור לכלום?
תסלח לי הם ציינו במפורש שצה"ל לא עושה פעולות לא הומניות(בהקשר של הסירטון), זה עדיין לא קשור?

לא חסרים דיווחים מעופרת יצוקה שירו באזרחים חפים מפשע שלא סיכנו בשום דרך את ביטחונה של מדינת ישראל.
עכשיו, זה או שאתה מתכחש וטוען שזה מעולם לא קרה, ואז הדיון הזה נגמר פה,
או שאתה מצדיק את הרג החפים מפשע הללו.
ואתה באמת מאמין שצהל עשה את זה תוך כוונה להרוג חפים מפשע? אם כן אתה ממש אידיוט.
אם לא אז תבין שבמלחמה קורות טעויות, ואין מה לעשות, עופרת יצוקה הוכיחה שכדי ליצור מצב שבו האזרחים של המדינה שלך יכולים לחיות כמו בני אדם ולא לפחד כל הזמן מהטיל הבא צריך להכנס לעזה ולעשות שם מבצע.

אתם מדברים על הומניות? אשכרה פרצו לנו את הגבולות שבוע שעבר והסתובבו פה סורים חופשי יום שלם, ולא הגבנו.
אה, שכחתי, 4 נהרגו מאש כוחותינו, ממש לוחמי חופש.

אם זה היה קורה בארה"ב הייתה נפתחת מלחמה.

אתם מדברים על הומניות? אשכרה פרצו לנו את הגבולות שבוע שעבר והסתובבו פה סורים חופשי יום שלם, ולא הגבנו.

אני לא מוצא את הקליפ שאומנים עשו על זה משום מה
וגם לא על אלפי האזרחים ההרוגים בסוריה לאחרונה

איך אתה קובע שהם "תומכים על "עיוור" בנושא שהם בכלל לא קשורים אליו"?
ולא הבנתי מי חי בשקר בדיוק, זה לא סוד(או שכן) שצה"ל עושה הרבה פעילויות מעורערות שכאלו, לא צריך לסתום את האף כל פעם שמבקרים את צה"ל.

נכנסת לויכוח לדיון הזה לחינם, אתה פה זה שתומך על עיוור, לפי ההודעות שלך אתה לא יודע מה מקור הסגר על עזה בכלל ולמעשה אתה לא יודע על איזה פעילויות אתה בעצמך מדבר. אין שום דבר מעורער בפעילויות של צה"ל בעזה, לכל פעולה יזומה יש תוכנית סיבה ומטרה. טעויות אנוש במצבי חירום קורות במקרים נדירים מאוד וכשהן קורות תמיד האחריות לאירוע נחקרת לעומק ופקודות משתנות ומתקשחות בהתאם. בדיוק כפי שמתחקרים בחומרה אירועים חיצוניים ומסיקים מסקנות בהתאם. לדוגמא, אם היית יודע עד כמה משטי המחאה הקודמים שניתן להם מצה"ל אישור כניסה למימי עזה פגעו - גם בביטחון ישראל וגם בעזתים האהובים שלך לא היית מעיז להקיש על המקלדת. תבין, אין פה משחק של צודק או לא, צה"ל הוא צבא שנמצא תחת אש צולבת תמידית, אולי אפילו יותר מכל צבא אחר בעולם, בהתאם לכך ולתשתית הערכית שעליו הוא בנוי הוא פועל באיפוק בלתי רגיל כלפי כל גורם שלא הוכח שמונע מזדון. אני בטוח שבמידה ותבחר להיות לוחם ותתחנך על ערכי צה"ל אתה תבין שהסנטימנט לחיי אדם גדול מאוד ושצה"ל מונע דבר ראשון משמירה על ביטחון האזרח, בין אם הוא פלסטיני או ישראלי.

954.jpg

טעות ברמת האנוש, אכן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית