עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי.גם לי יש מקבוק פרו 15 ולקולדפייר המגהיל יש מקבוק פרו 13 ואני מסכים עם הנאמר. קח רק בחשבון שמאחר שהאופיס עצמו לא עובד בעברית (הוא בעצם עובד, אבל מעפן לגמרי) תצטרך למצוא לזה תחליפים.
לא הבנתי.
אי אפשר לכתוב באופיס בעברית או שהממשק של האופיס לא יכול להיות בעברית?
וכל התוכנות הרגילות שיש לPC עובדות על מחשב?
מה השיטה הכי מומלצת לכתיבה באופיס בעברית?אין ממשק בעברית לשום תוכנה על המק.
ובאופיס אתה לא יכול לכתוב בעברית אלא אם אתה מייבא מסמך בעברית ממקום אחר. אבל זה קצת טריקי והתוצאה לא יוצאת משהו, אז התשובה הפשוטה תהיה: לא. יש תוכנות אחרות שאפשר להשתמש (ניסוס, אופן אופיס, ניאו אופיס ותוכנה ישראלית נוספת). עוד פתרון הוא להתקין וינדוס על המחשב בנוסף למערכת ההפעלה של המק.
לגבי התוכנות הרגילות של ה-PC - תוכנות של פיסי לא יעלו על מק כמובן. אבל לכל תוכנת פיסי יש תוכנת מק חלופית, וברוב הפעמים יותר טובה.
סבבה תודה.התוכנות שעובדות הכי טוב הן מלל וניסוס. הן לא חינמיות אבל גם לא יקרות במיוחד. חינם יש לך אופן אופיס וניו אופיס, שתיהן לא מוצלחות לטעמי, אבל אני עובד המון עם הערות שוליים בכל מיני שפות, ככה שאם אתה צריך את זה בעיקר לעברית זה יותר ממספק.
והאופציה השלישית היא כמו שאמרתי להתקין מערכת הפעלה של וינדוס על המק, שעובדת עליו מצוין. את זה אפשר לעשות דרך מערכת ההפעלה של המק עצמו, או דרך מה שנקרא virtual machine (גם כאן יש גרסאות חינמיות ומקצועיות יותר שעולות כסף). חוץ מבעיית מעבד התמלילים (וזו בעיקר בעיה לאדם שכותב מסמכים בכמה שפות בו זמנית) התמיכה בעברית במק שלמה לגמרי.
שוב, תודה על העזרה.מערכת ההפעלה תומכת בעברית בכל שפה שהיא, ככה שאתה יכול לקנות בחו"ל. דרך מצוינת להזמין מחו"ל דרך הארץ היא מאסטופ - זה עובד וזה חוסך לך 1000 שקל בערך בהשוואה למחיר בארץ.
המחשב לא עושה שום בעיות, לא מתחמם, נוח לכתיבה, לא מוציא מסכים כחולים, לא נתקע, לא צריך פורמט, לא צריך הגנה של אנטי וירוס, לא צריך בכלל שיכבו אותו מעבר ל-sleep mode, למערכת ההפעלה מתרגלים תוך יומיים ואחרי חודש לא מוכנים לגעת בשום דבר אחר. האותיות במקלדת מופרדות (תסתכל בתמונות) ככה שאתה עושה הרבה פחות טעויות הקלדה כשאתה כותב מהר. הסוללה מחזיקה בערך ל-7 שעות בשימוש רגיל, אני רואה עליו סרטים ב-flash ואחרי שעתיים סרט הסוללה בערך ב-60% (פלאש טוחן סוללה כאילו אין מחר, אבל זה עדיין הישג יפה מאוד).
תודה גבר!לפני רכישה אני ממליץ לבדוק באתר הבא:
http://buyersguide.macrumors.com/
אתה יכול לראות לפי ההערכות שלהם איזה מחשב עומד לפני שדרוג ואיזה עבר לאחרונה ולתזמן את הקניה.