תמונה ראיון עם אישתו של פייל הייט, ג'ני 😃 -- בלעדי ל LBS (מתורגם)

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
heath_0552.gif

קרדיט לאתר http://www.fst-7.com/

FST-7: אנא הציגי את עצמך.

JH:שלום אני ג'ני הייט.

FST-7: מה את עושה למחייתך?

JH: אני קוסמטיקאית

FST-7: כמה זמן את ופיל כבר ביחד?

JH: חמש וחצי שנים

FST-7: היכן ואיך נפגשתם?

JH: פגשתי את פיל במסעדת Fasano’s לאחר ההצגה השנייה שלו ו- "חטפתי" אותו !!

FST-7: האם הוא התחרה כאשר שניכם התחלתם להיפגש, אם כן מה היה הרושם הראשוני שלך על כך?

JH: כן, הייתי נורא מורשמת מאופן המסירות והמשמעת שלו.

FST-7: האם היה לך את החשק להתחרות גם לאחר שראית כל כך הרבה תחרויות ומתחרים שונים?

JH: הייתי שמחה לראות למה הגוף שלי מסוגל ולנסות להשיג יעדים אישיים אבל כל עוד זה תחרות ואני רואה מה עובר בן אדם בתחרות, כנראה שהייתי נכשלת.

FST-7: מהו הדבר הקשה ביותר שהינך צריכה להתמודד איתו בזמן הכנה לתחרות?

JH: לאבד את בעלי ל3 חודשים לערך, פיל לוקח את העסק נורא רציני ומפוקס רק במטרה.

FST-7: מהו הדבר הקשה ביותר בשבילך כאשר מגיע זמן ההצגה?

JH: את התוצאות של הקדם תחרות, אני מרגישה כאילו אני צריכה לשאת כל הזמן את הלחץ של פיל, כמו כן קשה לי מאוד לראות את השעות האחרונות של פיל על הבמה, כאשר המצב הגופני כבר לא מטיב איתו.

FST-7: האם את מרגישה בלחץ או לא בנעימות להראות באופן מסויים, לאכול אוכל שונה או להתאמן בשביל התעשייה?

JH: אני נוטה להרגיש לחץ מסויים בגלל תגובות של אנשים שונים ומשונים.
ללא ספק אני חייה חיים בריאים יותר כאשר נכנסתי לתעשייה הזו, אך אינני עולה על במה ומבקשת שישפטו אותי בשל מעשי או אופן התנהגותי. אני אוהבת להראות טוב, לחוש טוב ואני עושה לפחות משהו נכון, אני גברת פיליפ היט 😃

FST-7: אז ברור לכולם שבעלך הוא סלברטי ואישיות מפורסמת בקרב עולם פיתוח הגוף המקצועי, ועם כל זאת מגיעים גם אוהדים ומעריצים אז בואי נכנס קצת לעניינים הצהובים:

1. איך את מתנהגת כאשר המעריצים ובמיוחד המעריצות מתקהלות סביב בעלך כאשר רואים אותו ברחוב או בכל מקום כזה או אחר? ואיך את מתנהגת במידה ואת לא עם בעלך?

JH: הן יכולות להסתכל כמה שהן רוצות!, אך לי יש את יתרון הנגיעה 😃 !!!
FST-7:האם הייתה לך "היתקלות" עם מעריץ/ה כזה או אחר, אשר עבר את הגבולות האדומים?

JH: כמובן! באורלנדו 2 בחורות ניסו לשים דולר בתחתונים של פיל.
ויש עוד הרבה דברים בסיגנון שלא נפתח כאן.

FST-7: איך את מסתדרת עם לוח זמנים צפוף וכל הנסיעות הללו לשלל מקומות ברחבי הגלובוס?

JH: אני מרגישה ממש טוב שיוצא לנו להגיע לכל כך הרבה מקומות מדליקים.

יש לי לוח זמנים נורא צפוף, ככה שאם אני לא יכולה לנסוע איתו, זה גורם לי להתגעגע יותר!!( ואני גם נהיית קנאית אם זו נסיעה ארוכה במיוחד)

FST-7: היכן את רואה את חייך בעוד כ5-10 שנים ??

JH: בעולם המושלם מר אולימפייה יהיה אבי התינוק/ת שלי, הא וכן יהיו להם את אותם העיניים!!!

נערך לאחרונה:
חחח לא ידעתי שהוא נשוי..
תודה מושון 😘

רואים שהיא בתעשייה, חח. טוב לראות שגם מכורים למשקולות נהנים מהחיים מחוץ למכון 😃.

Back
למעלה תחתית