הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול ואלה שמיסביב .. שאלה כללית על חוקיות בארץ כנסו בבקשה =]

jizzmypants

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אממ השאלה היא כזאת אם אני יצרוך בעתיד דיבול\וינסטול \קלן או לא משנה כרגע איזה סוג,כמה,למה וכל המיסביב..
העניין שזה לא חוקי אם אני נתפס יכולים לעשות לי משו זה הרי לא בפקודת הסמים המסוכנים..
זה נחשב אחזקת סמים? אפשר להישפט על זה?

זה התפרסם פעמיים משום מה סליחה מראש זה המחחשב דפוק.
תודה רבה לעונים
👑

לא.
כל עוד אתה מחזיק כמות חומרים שאתה יכול לטעון לשימוש עצמי.
אם תיתפס עם כמות "מסחרית" זה יכולה להיות בעיה.

אפדרין לא חוקי בארץ זה כמו שיתפסו אותך עם קוק או אקסטזי הוא בפקודת הסמים המסוכנים
לגבי ויני דיבול וכו אם יתפסו אותך עם כמות אז לכאורה זה יהיה סחר בתרופות ללא מרשם...אבל את המשטרה זה לא מעניין (כי הרבה מהם חולים על חומרים)אבל ממע"מ ומס הכנסה צריך להיזהר אם אתה דילר רציני.. זה כבר סיפור אחר שאפשר להיכנס עליו גם לכלא

אפדרין לא חוקי בארץ זה כמו שיתפסו אותך עם קוק או אקסטזי הוא בפקודת הסמים המסוכנים
לגבי ויני דיבול וכו אם יתפסו אותך עם כמות אז לכאורה זה יהיה סחר בתרופות ללא מרשם...אבל את המשטרה זה לא מעניין (כי הרבה מהם חולים על חומרים)אבל ממע"מ ומס הכנסה צריך להיזהר אם אתה דילר רציני.. זה כבר סיפור אחר שאפשר להיכנס עליו גם לכלא

אני אשמח אם תוכל לעזור לי למצוא אותו

הנה הפקודה

http://www.nevo.co.il/Law_word/law01/P170_001.doc

אני חושב שהוא חוקי לצריכה עצמית. אין ביכולתו לשנות מצבי תודעה, שזה חלק מההגדרה של סם, לא?

עד כמה שידוע לי אם מוצאים אצלך נגיד דיאנבול כמובן בכמות שמיועדת לשימוש עצמי אז לוקחים אותה למעבדה ובודקים אם זה לא איזה סם מסוכן כמו אקסטה או כל דבר אחר.
להעביר מחו"ל לכאן זה לא בעיה כמובן בכמויות נורמליות שאין לי מושג מה הגדרה של כמות נורמלית אבל אומרים שכאילו זה צריך להיות לשימוש עצמי למשך 3 חודשים אם אני לא טועה לכן זה בעיית כי אין לדעת מה הכמות המיועדת ל3חודשים.

אז מי שיש לו אפדרין וניתפס עם זה לא יעמוד למשפט על שימוש בסמים?
אני חושב שאתה טועה..
הוא נימצא בפקודת הסמים, ככה שאסורה המכירה ואסור לשימוש. לא ככה?
בטוח במה שאתה אומר?
ומה עם קלן?🙄

אתה לא מבין עברית?

אני אשמח אם תוכל לעזור לי למצוא אותו

הנה הפקודה

http://www.nevo.co.il/Law_word/law01/P170_001.doc
אתה צודק, אפדרין לא נמצא בפקודת הסמים. בקיוסקים גם מוכרים מוצר שנקרא "חיזוקית" (בעבר היה משהו דומה שנקרא אקספלורר) שזה אפדרין + קפאין (במינון לא ידוע, אל תקנו את זה, סביר להניח שזה באזור ה 100 מ"ג אפדרין ו XXX קפאין). זה לא נכנס לפקודת הסמים (עדיין) אבל זה בתהליך. אפדרין בתור אפדרין אפשר לייבא בארץ רק באישור אגף הרוקחות במשרד הבריאות ורק למטרות מאוד מצומצמות.
בכל מקרה אני לא מרשה סחר של התוסף בפורום מסיבה אחת פשוטה, יש פה ילדים ולילדים יש עיניים גדולות והם יתחילו לקחת מינונים גבוהים מאוד וזה יהפך מהר מאוד להתקפי לב ומוות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית