עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה! התחלתי לקרוא את המאמרים. אני סטודנטית ואני לא מנויה לחדר כושר יש לך המלצה לתרגילי עיצוב שאוכל לעשות בבית?
תודה רבה! התחלתי לקרוא את המאמרים. אני סטודנטית ואני לא מנויה לחדר כושר יש לך המלצה לתרגילי עיצוב שאוכל לעשות בבית?
זאת לא הדרך הנכונה ביותר וגם לא "כמעט נכונה ביותר" . תנסי לתת תשובות ענייניות ולא תשובות סטייל "הכי טוב לשתות תה מרזה" .😵אך כמובן שהדרך הנכונה ביותר להתחיל בהליך כניסה לכושר וירידה במשקל היא בעזרת אימונים אישיים מקצועיים שיוכלו להביא אותך לתוצאות תוך זמן מהיר ואפקטיבי יותר.
זאת לא הדרך הנכונה ביותר וגם לא "כמעט נכונה ביותר" . תנסי לתת תשובות ענייניות ולא תשובות סטייל "הכי טוב לשתות תה מרזה" .😵
זאת לא הדרך הנכונה ביותר וגם לא "כמעת נכונה ביותר" . תנסי לתת תשובות ענייניות ולא תשובות סטייל "הכי טוב לשתות תה מרזה" .😵
מסכים, נשמע כמו קידום אינטרסים אישיים.
היי בנות,
אני נלי כהן מדריכת כושר ומאמנת אישית בכירה בהולמס פלייס ומדריכת ספינינג , עובדת בתחום הכושר למעלה מחמש שנים, עובדת בתחום פעילותי עם קבוצות דיאט(המטרה העיקרית-הורדה במשקל),אחד על אחד,אימונים קבוצתיים,אוכלוסיה מיוחדת (סכרת, בעיות גב וכד'..) נוער וילדים.
אולי התשובה לא הייתה הכי אידאלית מבחינת פותחת האשכול, אבל מצד שני לנלי יש את כל הפרווילגיה כאן להפנות לאימונים אישיים אם זה אליה עצמה או בכללי.
רק רציתי להבהיר את העניין הזה, שאם יגידו בהמשך שיש לה אינטרס אישי (ולא היה לה), הוא בהסכמה.