הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי חדשה כאן, צריכה יעוץ לתפריט חיטוב

טוני בוטביקה

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בת 21 גובה 155 אחרי ירידה משמעותית מ70 קילו לתת משקל באופן ממש לא בריא, עליתי עכשיו ל48 ואני רוצה לגרום לגוף להיראות יותר אסתטי כי אחרי העלייה מהתת משקל למשקל הנוכחי הוא נראה גס ולא יפה, יש לי אחוז שומן גבוה כתוצאה מהבולמוסים שהייתי מקבלת בתת משקל (גם עכשיו יש מדי פעם) אשמח לייעוץ לתזונה מותאמת לחיטוב והמשך חג שמח 😃

אני בת 21 גובה 15י ירידה משמעותית מ70 קילו לתת משקל באופן ממש לא בריא, עליתי עכשיו ל48 ואני רוצה לגרום לגוף להיראות יותר אסתטי כי אחרי העלייה מהתת משקל למשקל הנוכחי הוא נראה גס ולא יפה, יש לי אחוז שומן גבוה כתוצאה מהבולמוסים שהייתי מקבלת בתת משקל (גם עכשיו יש מדי פעם) אשמח לייעוץ לתזונה מותאמת לחיטוב והמשך חג שמח 😃
ברוך הבא לפורום 😃
שמח לשמוע שיצאת מהמצב הלא בריא הזה והבנת שאת צריכה שינוי

תסתכלי על תחילת התשובה שלי כאן
התייעצות- חיטוב וירידה במשקל

יש שם קישור להרבה מקומות שחשוב שתקראי קודם כל כדי שנדבר באותה שפה

לי אחוז שומן גבוה כתוצאה מהבולמוסים שהייתי מקבלת בתת משקל (גם עכשיו יש מדי פעם) אשמח לייעוץ לתזונה מותאמת לחיטוב והמשך חג שמח 😃
קשה לי להאמין שעל משקל כזה יש לך מה לחטב וכנראה מה שאת צריכה זה לעלות במסת השריר כי לאחר כל הירידה שבטח נעשתה לא נכון איבדת הרבה שריר ולכן התוצאה הסופית לא נראית לך טוב כמו שציפית.

אחרי שתקראי את הקישורים שיש שם בתשובה אשמח לעזור בכל שאלה שתיהיה.

(את יכולה לצטט אותי או לתייג באמצעות @ ושם המשתמש שלי)

היי את מבאר שבע אם אני לא טועה נכון ?
קודם כל ברוכה הבאה,
א. תקראי את המאמרים בפורטל קילוגרם..
ב. הייתי ממליץ לך על ייעוץ אצל משה מנהל האתר, ללא ספק הייעוץ היעיל ביותר שראיתי בארץ.
ג. תיהי מוכנה זה תהליך של למידה, אף אחד לא יכתוב לך תפריע תכנית יגיד לך מה לעשות ויאללה, את תצטרכי ללמוד וליישם את זה בחיי היום יום.

הי , ברוכה הבאה.

את רשומה לחדר כושר? יש לך תוכנית אימונים?

תכנסי למאמר הבא :
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

זה יהיה לך אחלה של התחלה , תקראי אותו תביני תפנימי ותשאלי כאן עוד שאלות ונענה לך בשמחה.

בגדול שילוב של תזונה ואימונים יביאו אותך ליעד שלך

Back
למעלה תחתית