הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון או גיינר?

• פותח/ת השרשור MMB
  • פורסם בתאריך

MMB

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
0
67
0
אני מתאמן מתחיל שמתחיל לעשות מסה ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין אבקת חלבון לבין גיינר, ומה מביניהם כדאי לי לשלב בתוכנית. יש לי תוכנית מ********* ושם הם הוסיפו לי גיינר. אני בן 16.5 גובה 1.80 ושוקל 68 ק"ג. יש לי חילוף חומרים גבוה.

מה אני צריך מבין השניים?

יעזור אם אני אעלה את תוכנית האכילה שלי?

אני אישית תמיד מעדיף אבקת חלבון, פחמימות לא בעיה לדחוף (כמובן שזה אינדיוידואלי) ולפי דעתי גיינרים לא שווים את המחיר לגרם חלבון. אם קשה לך לעלות במסה תוסיף מאכלים עתירי קלוריות כמו אגוזים ופיצוחים למיניהם.

תראה אלו שני דברים שונים למטרות שונות:
גיינר נועד השלמת קלוריות ופחמימות בעיקר ויחס פחמימה:חלבון גדול לעומת אבקת חלבון שמטרתה להשלים חלבון בלבד. אם באמת קשה לך לאכול פחמימות אז גיינר באמת יכול להוות פתרון בשבילך. מה שבטוח זה שגיינר באמת פחות משתלם מפני שפחמימות זה רכיב זול לעומת חלבון. אגב ראיתי שיש לחברי הפורום הנחה על מוצרי אינטראקטיב אז תבדוק אולי תמצא איזה גיינר שלהם במחיר טוב 😃

באמת אין סיבה לקנות גיינר. פחמימות זה דבר שנוזל לתוך התפריט גם כשאתה לא רוצה. חלבון יותר קשה לצבור, לכן קונים אבקת חלבון.

אתה יכול לעשות מאסה גם בלי גיינר, גיינר נועד להשלים את הערכים הסופיים שלך.
לא חייבים לצרוך חלבון/גיינר בשביל להשלים ערכים סופיים אפשר גם בלי פשוט זה יכול לחסוך קצת כסף ויכול גם לעזור מאוד להשלים לך ערכים. ההבדל בין גיינר לחלבון שבגיינר יש הרבה יותר קלוריות ופחמימות מאשר אבקת חלבון, במאסה כבר עדיף גיינר. הקיצר תעשה תחישובים שלך לבד

בנתונים שלך אם אתה לא מסתדר עם האוכל גיינר זה פתרון טוב
יש לך כגולש LBS 10% הנחה על כל מוצרי אינטראקטיב יש להם את הגיינר ממותה בכל החנויות בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית