הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיקור: זיוף beats by dr dre

• פותח/ת השרשור 5HT
  • פורסם בתאריך

5HT

משתמש פעיל
434
3
נק' מוניטין:
648
434
3
באשכול אוזניות שנפתח פה לא מזמן אמרתי שהזמנתי זיוף סיני של אוזניות beats by dr dre hd solo וגם את האוזיות אינ-איר של אותה סידרה והבטחתי לספר איך הן כשהן יגיעו...

האריזה הגיעה כמו שצריך, שני המוצרים מנוילנים יפה, האריזה של האינ-איר היתה קצת מצ'וקמקת כי הם אפילו לא שלחו במעטפה עם פצפצים אבל בקטנה, לי אישית זה לא חשוב אבל אני יודע שיש כאלה שאוהבים לשמור את האריזה.
תאכלס השקיעו בקרטון, זה נראה אחד לאחד כמו המקורי.

בדקתי רק את הסולו בנתיים, אני אאזין לאינ-איר יותר מאוחר...

140001_3.jpg

בחבילה: האוזניות, נרתיק ניאופרן, כבל לאוזניות עם מתג שליטה באייפון ומיקרופון, בד ניקוי, דפי שימוש ואחריות (מדהים אפילו את האחריות הם זייפו)

האוזניות - איכות הפלסטיק וההרכבה מעולה - נראה מליון דולר והן נוחות על האוזניים. קצת לקח לי איזה דקה להתרגל לצליל כי עד היום הייתי עם האוזניות המעפנות של אפל. הבאסים ותופים נשמעים היטב, יכול להיות שהצלילים הגבוהים קצת לוקים אבל לא סגור על זה. עוצמה חזקה מאוד - אני לא חושב שאני אשמע איתן למקסימום כי זה ממש חזק לי. הלחצנים של הווליום נוחים ויש להן ממש "קליק" כזה שלוחצים, בניגוד לאוזניות של אפל שאתה לא בטוח אם זה נלחץ או לא.

מחיר: 70-76 דולר (תלוי בצבע) בדיל אקסטרים. אבל ראיתי גם מקומות אחרים באינטרנט שאפשר להשיג אותן בזול יותר.

שורה תחתונה: לדעתי, שווה את הכסף.

תודה. מחכה לעדכונים על האינ-איר.

אם יש אחריות אולי זה כן מקורי? (גנוב בסין/מיוצר באותו פס ייצור)?
שמעת פעם בכאלו מקוריות? מעניין להשוות.

אם יש מספר סידורי אולי אתה יכול לבדוק עם החברה אם זה מקורי

יש לי גם כאלה מהונג קונג..סחורה גנובה אין דברים כאלה
יש מצב ששלך גם..

• פותח/ת השרשור
זאת לא סחורה גנובה. כל הליין הזה של הביטס הן האוזניות שהכי הרבה מזייפים בסין (בדומה לרולקס סאבמרינר בשעונים). יש סימני זיהוי קטנים שאתה יכול לראות שזה לא כמו המקורי.
אבל גם חיקוי יכול להיות טוב...

beats_tour_1.jpg

לגבי אינ-איר:
הן מאוד נוחות, מגיעות ביחד עם הגומי הזה שנכנס לאוזן בכל מני צורות אחרות להחלפה (לא ניסיתי) וקייס לאחסון. מבחינת הסאונד - הן ממש חזקות. הייתי צריך להוריד את הווליום לחצי כדי להשוות לאוזניות סוני (מקוריות) שיש לי כשהן במקסימום ווליום. חוצמזה טיפה אכזבה קלה, ציפיתי להרבה יותר...
הסאונד נשמע בסדר בסך הכל. באסים מורגשים טוב אבל הצליל טיפה עמום לדעתי. שמתי את האקולייזר על טרבל בוסטר וזה נשמע קצת יותר טוב...

מחיר 10 דולר (כולל משלוח, גם הסולו אגב... שכחתי לציין מקודם) בדיל אקסטרים.

שורה תחתונה: חביב, עושה את העבודה, שווה את המחיר אבל עם זאת אני מניח שמי שמאוד רגיש לסאונד קצת יתאכזב.

איזה אוזניות היו לך עד עכשיו ?
כי אם קנית עד עכשיו מאל-תיזחנים, ומהשוק באיזה 15 שקל מן הסתם שאלה יהיו טובים.
ממליץ לך ללכת לבאג או חנות בישראל לישמוע את הביטס המקוריות ואז להגיד לנו את ההבדל, כי זה מעניין .

בכל מיקרה תודה על הסיקור.

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו הייתי עם האוזניות הרגילות שמקבלים מאפל, שזה המיץ של הזבל... ויש לי גם בבית אוזניות של סוני (מאיזה דגם זול יחסית) ששייכות לחברה שלי. כשאתה קונה חיקוי אתה יוצא מנקודת הנחה שהוא לא יהיה באותה רמה כמו המקורי...
כשאני אהיה בארץ אני אבדוק ואעשה השוואה... כרגע מבחינת המחיר-איכות אני מרוצה.

תבדוק אותם מול סנהייזר CX300 בטוח יש לך שיש לו
חבר שלי הזמין גם איזה סנהייזר מDX גם במשו כמו 10$ והם היו בערך כמו בCX300 ברמה של האיכות וחצי מהמחיר

Tour by Dr. Dre Mic in ear אני יכול לקנות את זה במחיר נורמלי מקורי מEBUY ולא להתקל על זיוף?

נערך לאחרונה:
שילמת איזה מכס/עמלה במדינה שלך?
ויהיה נחמד אם תוסיף קישורים

• פותח/ת השרשור
שילמת איזה מכס/עמלה במדינה שלך?
ויהיה נחמד אם תוסיף קישורים

לא שילמתי מכס. הפעם משום מה החבילה הגיעה עד הבית עם שליח... לפעמים משאירים לי פתק שזה בדואר ואני אוסף משם.

הנה הלינק לאתר:
http://www.dealextreme.com/p/design...th-control-talk-for-iphone-4-3g-3gs-red-55875

הם כותבים שם "designer's" כי זה חיקוי, אם אתה רוצה בצבע אחר או דגם אחר פשוט תכתוב בשורת חיפוש designer's headphones. מה שכן, תצפה למשלוח ארוך. הם כותבים שזה בערך שבועיים אבל בפועל היו חבילות שקבלתי גם אחרי חודש וחצי...

יש גם את focalprice.com ואת tinydeal.com הם בד"כ קצת יקרים יותר אבל שווה לבדוק, לפעמים הם מפתיעים.

יש גם את האתר http://www.c2coffer.com/
זה אתר שבנוי כמו איביי רק לזיופים. אתה אפילו יכול להתמקח עם המוכרים על המחיר ולהוריד אותם. אחרי כמה דקות אתה מבין את הפרנציפ של האתר ולכל המוכרים שם יש אותה סחורה - רק צריך למצוא את מי אפשר להוריד הכי הרבה כולל משלוח. יש שם גם ביגוד, שעונים וכל מני כאלה... קח בחשבון שמוצרי אלקטרוניקה שתראה שם כמו אייפוד ואייפון לא הייתי מזמין כי תקבל חיקוי זול שלא שווה אגורה.
אין לי אישית נסיון עם האתר כי הוא היה נראה לי קצת לא אמין כשמצאתי אותו אבל יש לי חבר שהזמין משם לא מזמן כמה חולצות ושעון והגיע אליו עכשיו אחרי שבועיים.

פרט אחרון והכי חשוב - תמיד תשלם בפיי פאל. לא ווסטרן יוניון ולא דרך אחרת!

תודה על ההסבר אבל אל תדאג יש לי כבר ניסיון עם הזמנות מחו"ל (איביי, DX ו-פוקלפריס)
מניסיון חבילות מדילאקסטרים מגיעות אחרי חודש+- אבל החבילה האחרונה שלי הגיעה תוך 11 ימים (מגן לאייפון)
חבילה אחת מאיביי ממוכר מארה"ב הגיע לי תוך 8 ימים
מפוקלפרייס כל החבילות הגיעו בתווך של 14-20 ימים +-, חבילה אחת שהזמנתי לא הגיעה (חבילה ממש קטנה של פריט אחד בגודל של מחזיק מפתחות, כנראה אבדה) אבל קיבלתי עליה את הכסף בחזרה לחשבון PAYPAL

חג שמח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית