הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין HCL

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
יש הבדל במינון של אפדרין של KAIZEN HCL לבין מינון של אפדרין למשל הודי?
אפדרין של קאיזין הוא 8 מ"ג אז כמה אני צריך לקחת בתנאי שאני שוקל 85 ?

אני יכול להגיד לך מניסיון שה-KAIZEN 8 לא נופל בעוצמה מהבריטי 30.
אני למשל שלוקח 2 כדורים של ה-KAIZEN אני לא נרדם בלילה לא משנה כמה עייף אני אהיה ויהיה לי בעיה להירדם

נערך לאחרונה:
נראה לי פסיכולוגי. הייתי לוקח 8-9 כדורים והשינה הייתה יותר טובה משל UNEXO או האפדרין ההודי.
הכי טוב ישנתי עם ארסן, אבל זה עשה לי שיעולים מעצבנים.

סביר להניח שאתה גם לא ישן טוב כי לא לקחת הרבה זמן אפדרין, אחרי שבוע אפשר לקחת אפדרין וללכת לישון.
גם אני לא לקחתי אפדרין חצי שנה ואז לקחתי 3 כדורים ב 2 בלילה ולא ישנתי עד יום למחרת (כי הייתי צריך לעשות הרבה עבודות בית ואם הייתי הולך לישון הייתי קם בצהרים והיו עושים לי נו נו נו )

נראה לי פסיכולוגי. הייתי לוקח 8-9 כדורים והשינה הייתה יותר טובה משל UNEXO או האפדרין ההודי.
הכי טוב ישנתי עם ארסן, אבל זה עשה לי שיעולים מעצבנים.

סביר להניח שאתה גם לא ישן טוב כי לא לקחת הרבה זמן אפדרין, אחרי שבוע אפשר לקחת אפדרין וללכת לישון.
גם אני לא לקחתי אפדרין חצי שנה ואז לקחתי 3 כדורים ב 2 בלילה ולא ישנתי עד יום למחרת (כי הייתי צריך לעשות הרבה עבודות בית ואם הייתי הולך לישון הייתי קם בצהרים והיו עושים לי נו נו נו )

יש מצב, כי באמת הייתה לי הפסקה די ארוכה מאפדרין.
בנוגע לארסן, לא רק שהוא עשה לי שיעולים מהגושפינס החרא הזה, הוא גם צרב לי בשתן שאין דברים כאלה, סתם אפדרין 'מטונף'. אני חולה על ה-KAIZEN. הקייזן 2 כדורים עם כדור קפאין עושה אחלה עבודה שבעולם(לא מדבר על השריפת שומן, כי אני אישית לא לוקח אפדרין בגלל השריפת שומן, כי היא גם ככה לא משמעותית 5% BMR ..ואו).

אפדרין יהיה משמעותי אם מדברים על 3-4 חודשים רצוף. זה יכול להיות הפרש של 1-2 ק"ג של שומן שזה משמעותי.

אפדרין יהיה משמעותי אם מדברים על 3-4 חודשים רצוף. זה יכול להיות הפרש של 1-2 ק"ג של שומן שזה משמעותי.
זה ברור כי גם אחרי 12 שבועות גם הורמוני התריס נהיים מושפעים. ה-T3 עולה , תקן אותי אם אני טועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית