הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Iphone 4 cases

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
הבאתי מה-EBAY כמה כיסויים חמודים של ANGRY BIRDS ואין לי מה לעשות ביתר אני מוכר אותם במחיר עלות, 30 ש"ח ליחידה למי שמעוניין...

$(KGrHqN,!jUE3L9ctwN7BN721gDzqw~~0_12.JPG

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק נוגד את חוקי הפורום לא הבנתי...אני לא עושה בזה סחר, אני מוכר את זה במחיר שקניתי אני בא במטרה טובה כי יש אנשים שרוצים לקנות כיסוי כזה וברוב המקומות שנתקלתי זה עולה 70 ש"ח.

בנוסף לכך, אם צוות האתר רואה בזה משהו פסול ואסור הוא מוזמן למחוק, באמת שאני מגיע במטרה טובה נטו.

לי ערכו את ההודעה ואת האשכול השאירו :D

לא מבין מה זה מפריע לך משה באמת, זה לא שאני עושה פה איזה רווח ענקי
בסך הכל אני מציע מי שרוצה נשארה לי יחידה אחרונה מהסדרה הזאת וגם אם תזמין מחו"ל יצא באותו מחיר שאני מציע

אני לא אפרסם את זה כי אני מכבד אותך מושון

מה בדיוק נוגד את חוקי הפורום לא הבנתי...אני לא עושה בזה סחר, אני מוכר את זה במחיר שקניתי אני בא במטרה טובה כי יש אנשים שרוצים לקנות כיסוי כזה וברוב המקומות שנתקלתי זה עולה 70 ש"ח.

בנוסף לכך, אם צוות האתר רואה בזה משהו פסול ואסור הוא מוזמן למחוק, באמת שאני מגיע במטרה טובה נטו.

זה לא זה, הבחור שערכתי לו את ההודעה ניצל את האשכול בשביל להציע את אותו מוצר בפחות כסף ולהרוס לך את המכירה.

לי ערכו את ההודעה ואת האשכול השאירו :D

לא מבין מה זה מפריע לך משה באמת, זה לא שאני עושה פה איזה רווח ענקי
בסך הכל אני מציע מי שרוצה נשארה לי יחידה אחרונה מהסדרה הזאת וגם אם תזמין מחו"ל יצא באותו מחיר שאני מציע

אני לא אפרסם את זה כי אני מכבד אותך מושון

אז תפתח במקום אחר, אחרת אתה סתם מקלקל לבחור את המכירה ומוציא אותו טמבל.

לא ממש חיים כי נשארה לי במילא רק יחידה אחת בגלל זה המחיר הנמוך "מכירת חיסול"

אני גר בחיפה אשמח אם תקבע איתי אני רוצה לקנות 100%

---------- התגובה התווספה 11-06-2011 ב 09:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-06-2011 ב 13:47 ----------

יש דרך ליצור איתך קשר?

רועי חבר וותיק בפורום, אני מצדד במנהלים כל הכבוד על ההגינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית