הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם בזמן הסייקל?

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אלהן..
אני רוצה לעשות בדיקות דם שבוע הבא לבדיקת רמות הטסט' בגוף..
רציתי לדעת, איזה בדיקות דם אני אמור לבקש הפנייה כדי לבדקות את רמות הטסט' בדם?...

תודה 😃

test free
test total

לכל בדיקת דם אתה צריך הפניה (אם אתה בקשר טוב אם הרופא אתה יכול לבקש טלפונית והוא ישאיר לך את זה בקבלה)

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז אני מבין שאני צריך לבקש -2 הפניות נפרדות, 1 לטסט' פרי. 2 לטסט טוטל ?.. ובמידה ואני רוצה לבצע בנוסף גם בדיקת דם כללית אז צריך הפניה 3 או שאין צורך, וזה נבדק אם הטסט'?
אגב בגלל שאני לוקח בנוסף לטסט' וויני, זה אמור להשפיע על הבדיקות של הטסט' בדם ?
תודה

נערך לאחרונה:
הפניה אחת כי זה אותה מבחנה
ברגע שאתה בודק דברים שונים לוקחים לך כמה מבחנות

זה תלוי במעבדה הבודקת
לי לקחו פעם 6 מבחנות, הרופא בכלל לא מבין מה אני רציתי ואמר לי תרשום לי מה שאתה רוצה, אחר כך שבאתי לאחות בדקתי אחד אחד במחשב שהוא הכניס הכל

בדיקת דם כללית זה ספירת דם + כימיה רק תקפיד שיש שם כל מה שאתה רוצה (כי יש בסיסי ויש מורחב יותר)
אם אתה יכול תבדוק כמה שיותר דברים אבל השאלה אם יתנו לך את זה

אין טעם- בדיקות פרמקולוגיות. טוקסיקה בשמיים. יתחילו לשלוח אותך לבדיקות מחשש לצירוזיס,נקרוזיס וסרטן

סליחה על הבורות. אבל אם זה ככה משגע את הגוף זה לא אומר שכל לקיחת החומרים האלה בעצם דופקת את הגוף? אם הוא ככה משתגע זה סימן גרוע.

לך למר גוגל-מדדים ALT GPT מעל 70- זה סרטן כבד,ברגע שרופא רואה 200 הוא מוציא 2 הפניות- אחד לעצמו לפסיכיאטר,שני לך -לאולטרסאונד. כשאתה חוזר עם בדיקת אולטראסאונד תקינה- הוא מתאבד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן אבל זה לא עונה לשאלה שלי שזה שהגוף משתגע מהחומרים האלה זה לא אומר שזה דופק אותו תכלס? אחרת הוא לא היה משתגע ככה.

וואי וואי כמות השטויות שנזרקות פה באוויר זה מדהים אני לא יודע עם לצחוק או לבכות. תעשה בדיקות דם כלליות ספירת דם תפקודי כבד כליות שומנים וכולסטרול טסט חופשי וטסט כללי (לא יודע למה אתה רוצה לעשות את הבדיקות האלה אלא עם כן אתה רוצה לברר עם החומר אמיתי או לא) במידה ואתה עושה דברים כמו שצריך כל הפרמטרים צריכים להיות בטווח התקין (חוץ מתפקודי כבד עם אתה משתמש באורלים או ויני בזריקות) וגם זה צא צריך להיות ממש גבוה אם אתה עושה דברים כמו שצריך. זה שיש פה אנשים שלא יודעים מה הם עושים והבדיקות שלהם יוצאות על הפנים זאת בעיה שלהם. ובגיל 50 זה יתנקם בהם אבל עזוב את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית