הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טסטוסטרון בכדורים (Andriol)

אם אתה משמר על רמה של אנדרוגנים בדם אז כן. הרבה עושים את זה זה נקרא bridge כאשר עושים סייקל נכנסים למינון ביניים ואז ישר לסייקל נוסף. אבל איך שאתה עושה אתה זה זה דבילי.

1. אתה לוקח רק אוריליים
2. עשית הפסקה של 10 ימים בלי כלום
3. אתה לא לוקח HCG בזמן שאתה על חומרים

בקיצור אתה לא יודע מה אתה עושה ולאיזה מטרה

• פותח/ת השרשור
ב10 ימים של ההפסקה..

---------- התגובה התווספה ב 11:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:45 ----------

איפה קוראים על הhcg ? אני חושב שאני יודע מזה רק בשמות אחרים.

פה אתה לא צודק.. לקחתי בין לבין, ולא עשיתי רק אורליים.. תודה על התשובות עזרת לי מאוד.
תגיד אתה צוחק עלי? מה אתה חושב שה 10 ימים עשו? אתה חושב שהתאוששת מהם? אתה בכלל יודע מה הנזקים שיכולים להיגרם מסטרואידים? לא נראה לי

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה לא מבין אותי נכון.. הסייקל של הטורי והאנבר האחרון שעשיתי היה ממש חלש. 30 מ''ל מהטורי ו30 מ''ל מהאנבר.. והאנדרקסון גם היה די 140 מ''ל..

תגיד אתה צוחק עלי? מה אתה חושב שה 10 ימים עשו? אתה חושב שהתאוששת מהם? אתה בכלל יודע מה הנזקים שיכולים להיגרם מסטרואידים? לא נראה לי

חבל על העצבים הבן אדם מסתלבט בלי בושה כאילו הנושא הזה מצחיק פה מישהוא..
בישראקקי לא נותנים במה אז באים לפה להשתין?..כאילו מה נסגר פתחנו גנון?
נשבר הזייי מכול מיני ילדים קטנים שחולמים סטרואיד..חלאס צאו מהסרטט כנל גם לגביי הטמבל הזה שחושב שהוא איזה מטיף מטעם איגוד הרפואה בפורם הזה צא מהחיים שלנו

• פותח/ת השרשור
אחי אתה לא חייב להגיב עם לא נראה לך.. יש כאלה שרוצים ללמוד ובאים לשאול שאלות עם הן לא לטעמך פשוט על תכנס.

אז אם המינון היה כל כך נמוך,אז בעצם מה הטעם כמה כח בר זה הוסיף לך?

---------- התגובה התווספה ב 02:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:51 ----------

ואני גם ממליץ לך לעשות סייקל מסודר ולא לערבב יותר מדי חומרים אח שלי זה לא בהכרח יתן תוצאות יותר טובות,ויותר מדי כדורים זה מסוכן לכבד,לך על טסט בזריקות כמו בספר קח hcg אני חושב שזה בגדר חובה ואמרת שאתה עובד על כח אתה תראה שזה יתן לך כח וגם תעשה pct כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית