ייעוץ סייקל בגיל מוקדם (אני יודע, אני יודע, נא לא להתעצבן)

jizzmypants

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני כולה ילד בן 16 ובטווח של השנה- שנתיים הקרובות אני מתעניין בעסק הרבה .. אני לא דביל ואני לא הולך להתחיל עם טסטו ובלאגנים על ההתחלה..

גם יש לי בחור שיכול להיות איתי צמוד שהוא מומחה דברים האלה (אני לא יעשה דברים על דעת עצמי,שטויות שיהרגו אותי) גם זה שאני מכיר שהוא מומחה נגד זה שאני תקרב לזה בגיל הזה אבל אינמלעשות..

שנה הבאה בגיל 17 כניראה חשבתי בכיוון של דיבול לסייקל מאסה .. אני לא יגע בטסט בגיל כזה!.
אני יודע שכולכם בטח רוצים לשים לי עכשיו אלה בראש אבל אני רוצה להיות בודיבילדר וזה דבר שהמון זמן רציתי.. אז לפחות להגיע לתחרות ליפני הצבא כי יטחנו אותי בצבא בטוח!

אממ אתם יכולים רק בבקשה לכתוב לי איך פחות או יותר צריך להיראות סייקל של דיבול לבחור לא בוגר(בן 17)
כמה מיליגרם וכאלה, מה לוקחים אחרי סייקל כזה (PCT)(אם לוקחים)ואם צריךך לשלב עוד חומר בנוסף.
.

אני יודע שהסיכויים שתשתפו איתי פעולה קלושים אבלל בבקשה תנסו ללכת נגד העקרונות שלכם פעם אחת קטנה בשבילי?
תודה רבה מראש לכל מי שיענה תשובה עיניינית.

לא נוגע בדברים האלה עד גיל 17 =\:nono:

יום טוב ושבוע טובב שיהיה לכולנוו♥

נערך לאחרונה:
בקשר לידע שלו.. אני לא יתווכח איתך ,הוא לא אמר שאני יכול להתחיל או יצתרך להתחיל הוא פשוט אמר כמוך שלא להתחיל בגיל הזה ושאם אני יתחיל אני עלול "לשאת בתוצאות" ושאני אני חייב לדעת מה כרוך בזה וזה ואם אני ראש בקיר כמו שאתה אמרתה שאני רוצה להתחיל אז שלא להתחיל עם טסטו.. זה נשמע גם הגיוני שילד בן 17 לא יכניס טסטו הוא לא המליץ לי על דיבול או משו הוא לא דיבר איתי על זה כי אני עדיין לא לוקח....

הבנאדם בא מרוסייה שמה הוא הכין הרבה צעירים לתחרויות והוא בעמו התחרה יכול להגיד לך שהוא חבר קרוב של סטס וכמו שבחו"ל אנשים לוקחים חומרים ואין ילדים שמגיעים לתחרות בלי חומרים, ואם מגיעים.. הם יושבים אחרכך בבית בלי גביע ובין המקומות האחרונים. ומה לעשות אני רוצה להיות בתחרות בודיבילדינג בגיל 18 ליפני הצבא זה חלום שלי שאני מוכן להקריב בשבילו המון..

עזוב אותו כרגע מבחינתך הוא לא מעניי
ן בקיצור איזה סייקל ,מבחינה תאורתית לבחור בן 17 בלי טסטו איזה חומרים אנבולים או מה אפשרי?
סתם ליראות איך סייקל שהוא בלי טסטו לבחור בן 17-17 וחצי צריך להיראות
(כן אני יודע הסייקל בכלל לא אמור לקרות, אבל זרום איתי אחשלי.. חלום.)
*וחוץ מזה חייב גם סייקל חיטוב ליפני התחרות ,כי אי אפשר להגיע לרמה של חיטוב לתחרות 5-9 אחוז יבש בלי סייקל ובלי לאבד שריר כמו מטורף אבל זה כבר הוא יכין אותי..

באמץת תודה רבה מראש

מעניין אם אני היחידי שמעוניין לדעת מי הנאדם הכ"כ חסר אחריות שמוכן למכור סטרואידים לילד בן 17 📢

לא התופעות האלה כ"כ נדירות - אני בטוח שאין סוחרים כאלה שהם גם חברי פורום. 😛

• פותח/ת השרשור
מעניין אם אני היחידי שמעוניין לדעת מי הנאדם הכ"כ חסר אחריות שמוכן למכור סטרואידים לילד בן 17 📢
אין לי עוד בנאדם שימכור לי אבל כולם יודעים שזאת לא הבעייה..
לא התופעות האלה כ"כ נדירות - אני בטוח שאין סוחרים כאלה שהם גם חברי פורום. 😛
כמו מה שכתבתי להוא למעלה..

כולל את הבריאות שלך???? ;azban
תגיד ההורים שלך יודעים מה אתה מתכוון לעשות???
נממ אבא שלי לא ממש.. אמא שלי נממ זה בבישול..

חחח כהה בטח הם אפילו ממנים לו את זה 😣

יאמה אתה כ"כ מצחיק כאילו מהה דרכתה על לייצן?
גם אם הייתי ילד קטן בן14 עם 2 שיערות בבית שחי ששוקל 30קילו אין סיבה לצחוק עליי פסדר? כולה מתעניין ורוצה להגשים לעצמי חלום.. תודה רבה לכולם=]

אפשר לנעול.

הבעיה שהחלום הזה שלך יעלה לך בבריאות אם תמשיך לדגול בסייקלים מטומטמים כמו דיבול בלבד.

אין לי עוד בנאדם שימכור לי אבל כולם יודעים שזאת לא הבעייה..

כמו מה שכתבתי להוא למעלה..

נממ אבא שלי לא ממש.. אמא שלי נממ זה בבישול..

יאמה אתה כ"כ מצחיק כאילו מהה דרכתה על לייצן?
גם אם הייתי ילד קטן בן14 עם 2 שיערות בבית שחי ששוקל 30קילו אין סיבה לצחוק עליי פסדר? כולה מתעניין ורוצה להגשים לעצמי חלום.. תודה רבה לכולם=]

אפשר לנעול.

אתה באמת באמת מאמין שאם תתחיל להזריק עכשיו שמן לתוך הגוף אתה תגדל ותהייה רמבו כמו שאתה חושב?😳
אתה טועה..
מה כבר נראה לך שאתה יכול להשיג בשנה?😣
אל תשכח שבין כול סייקל מומלץ לעשות חצי שנה הפסקה. רגע, בעצם איך תדע? אתה אפילו לא מועיל בטובך לקרוא קצת על הנושא..
אני חושב שהחלום התנפץ:suicide:
תחזור כשתסיים צבא.

your-baby-on-steroids-cefjfhimhjkohjko.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית