איזה אנשים בדיוק? מוסלמים עושים כי זה חלק מהדת שלהם והם מהווים אחוז גדול מאוד מהאוכלוסיה.
כל השחקנים בסרטי הפורנו האחרונים שראיתי היו יהודים? 🤯
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה אנשים בדיוק? מוסלמים עושים כי זה חלק מהדת שלהם והם מהווים אחוז גדול מאוד מהאוכלוסיה.
כל השחקנים בסרטי הפורנו האחרונים שראיתי היו יהודים? 🤯
לא הבנתי מה הטעות שלי.
הסיבה שרוב הישראלים עושים, טוב לא יודע אם רוב - הרבה מאוד ישראלים עושים ברית מילה לילדים שלהם היא ממש לא דתית ונובעת מכמה וכמה סיבות שעובדות עליהם הרבה יותר חזק מדת.
אנחנו גם רוצים את ירושלים הבעייתית כעיר בירה (היום) מסיבה דתית??
ברור שהיום רוב ההורים לא עושים מסיבה דתית , אלא מסיבה חברתית שלא רוצים אחרי זה במלתחות שילדים אחרים ישאלו את הילד למה הבולבול שלו נראה ככה.
אבל זה הכל נגזרת טיפשית מהדת, שהרי אם מלכתחילה איזה משוגע לא היה חותך לבן שלו את הזין עם אבן לא היינו צריכים לדבר על זה היום...
אבל איך אתה יודע שנגזרת של דת היא טיפשית? (והאם הדת גזירה בכלל?)
זה אחד מהדברים שמייחדים אותנו כעם, האם להיות לאום מאוחד הוא נגזרת של הדת?
אינטגרל(לאום)=דת+קבוע ?
ומזה נובע שהדת "קדומה" ללאום. מה היה קודם ביצה או תרנגולת?
איך הגזמתי?
כן, אני בטוח שחתכו לנו את הזין כי זה בריא יותר, ולא בגלל המרכיב הדתי בעסק...
בטח גם תגיד לי שלפני 2000 שנה כשחתכו גם עשו את זה ממניעים בריאותיים..
אינטגרל(לאום)=דת+קבוע ?
אינטגרל(לאום)=דת+קבוע ?
מה הקשר למה שהיה לפני 2000 שנה?
היום יש הרבה אנשים, מתוכם הרבה אנשים שאין להם שום קשר ליהדות, שעושים את התהליך הזה מסיבות בריאותיות בלבד, לא משנה מה תגיד.
הטרלת מתמטיקה גרועה.
לא אכפת לי מה מייחד אותנו כעם. זה וויכוח אחר לגמרי.
להפך הדת זה לא מיחד אותנו בתור עם זה גורם ליותר מלחמות (חרידים וחילונים לצורך העניין)
ומלחמות בעולם כל השנאה זה בגלל דת
ולי לא אכפת ממה לך אכפת (באמת, לא מתוך רצון להקניט) וזה שייך בדיוק לוויכוח (מה הסיבות שעושים ברית מילה)
הרבה אלמנטים מהדת כבר הפכו מזמן לחלק מהלאום שלנו.
וכן כל הרע בעולם בגלל הדת, זה ידוע (הדת שוב הרסה לי את המדפסת והחביאה לי את הדיבורית)
בשביל מישהו שמתעקש שאפשר להבין דברים רק עם פורמליזם מלא, ההסקות הלוגיות שלך לא להיט גדול.
לא - זה כבר קיים בהרבה מדינות.אני מציע שכל הנשים ילבשו בורקה.
זה ייחד את המדינה.
בשביל מישהו שמתעקש שאפשר להבין דברים רק עם פורמליזם מלא, ההסקות הלוגיות שלך לא להיט גדול.
הסיבות שהתחלת לעשות ברית מילה היא כי זה רשום בתנ"ך וזה הכל, אל תבלבל לי את המוח על איחוד לאומי וזיוני מוח אחרים.
שמעת פעם על הפרדת דת ומדינה?
אני אתן לך רמז לכמה ארצות שהפרידו.
אוסטרליה, קנדה, צרפת, גרמניה, ארה"ב, יפן ועוד.
אתה יודע מה? יש לי רעיון, בוא נחתוך לכל הילדים את האוזניים. גם ככה לא צריך את האפרכסת של האוזן, אין לה שימוש מיוחד. זה בטוח יבדיל אותנו משאר העולם. יאללה בוא נעשה את זה.
יש לי חדשות בשבילך, הדת זה לא מה שמאחד את העם, אלא מה שהורס אותו.
יש לך את הדתיים החרדים, יש לך את הכיפות הסרוגות, יש לך את החילוניים, יש לך את השומרי מסורת.
כל אחד לא מסתדר עם השני.
אתה עושה צבא כי הדוסים לא עושים, גונבים לך כסף מהכיס כדי לתמוך באוכלוסיה שלהם, כופים עליך לא לאכול חמץ בפסח, כופים עליך לא לראות טלוויזיה ביום כיפור, כופים עליך הכל.
מלחמות ושנאה לא באות בגלל שום דת - הן באות בגלל בני אדם.להפך הדת זה לא מיחד אותנו בתור עם זה גורם ליותר מלחמות (חרידים וחילונים לצורך העניין)
ומלחמות בעולם כל השנאה זה בגלל דת
בני אדם יצרו את הדת והם משתמשים בה ככלי לשטוף מוחות ולהשתמש באנשים אחרים לצורך קידום האינטרסים שלהם.מלחמות ושנאה לא באות בגלל שום דת - הן באות בגלל בני אדם.
הנאציזם לא התבסס על שום בסיס דתי והוא היה אחד המשטרים האכזריים והאפלים ביותר בהיסטוריה האנושית.
בני אדם יכולים להשתמש בדת כדי ליצור מלחמות עבור אינטרסים כאלה ואחרים, אבל לא הדת היא זו שגורמת אותן.