הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמא עושה לתינוקת שלה קעקוע

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך
אה, כמובן. דמוקרטיה מתגוננת! איך שכחתי? כמובן שהחוק "אין נאמנות אין אזרחות" הוא תקין לחלוטין אז, כן?

ובמקרה שעוד לא הבנת, בדוגמה שלך הצגת בעיה דמיונית לחלוטין שלא קיימת.

היטלר עלה לשלטון בגלל שהדמוקרטיה לא התגוננה, כלומר הדעות שהוא פרסם היו בלתי חוקיות מבחינה דמוקרטית ולכן דמוקרטיה אמיתית הייתה צריכה לאסור אותו במקום לתת לו להשתתף בבחירות.

הבעיה שהצגתי היא בעיה שעמדה על הפרק, אני לא מבין מה אתה אומר, נראה שפשוט מנסה להיראות צודק בכח... אמרתי את כל מה שהיה לי להסביר, אז או שאתה מנסה לעצבן אותי או סתם מתעקש, בכל מקרה, אני סיימתי פה.

אתה לא מבין אחי, הדמוקרטיה זה שלטון כל כך יציב שהוא צריך להתגונן בפני עצמו ולחוקק חוקים מי יכול להבחר בצורה דמוקרטית ומי לא, כדי שחס וחלילה לא נגיע למצב של גרמניה הנאצית. אה, רגע...

אתה לא מבין כנראה שבדיוק החוקים נועדו כדי למנוע להגיע למצב כמו הנאצים.
בשביל זה אתה צריך לתת 3 שנים מהחיים שלך, 50% מהשכר שלך, שיחליטו לך מה ללמוד, מה לאכול, איזה שירותי בריאות ואיזה תרופות לקחת ממש גן עדן.

אתה מבין בשביל חופש צריך לשלם מחיר!

היטלר עלה לשלטון בגלל שהדמוקרטיה לא התגוננה, כלומר הדעות שהוא פרסם היו בלתי חוקיות מבחינה דמוקרטית ולכן דמוקרטיה אמיתית הייתה צריכה לאסור אותו במקום לתת לו להשתתף בבחירות.

הבעיה שהצגתי היא בעיה שעמדה על הפרק, אני לא מבין מה אתה אומר, נראה שפשוט מנסה להיראות צודק בכח... אמרתי את כל מה שהיה לי להסביר, אז או שאתה מנסה לעצבן אותי או סתם מתעקש, בכל מקרה, אני סיימתי פה.

תנסה לחשוב באיזה זכות יש לך להחליט מה הילדים של אדם אחר ילמדו, ותבין את הבעיה.

שאלת איך זו כפייה ועניתי לך. היחיד שמתעצבן בינתיים זה אתה.

"דמוקרטיה אמיתית"! מה זו דמוקרטיה אמיתית? כזו שכופה על כולם להיות שווים?

נאצים זה לא דמוקרציה, זה סוציאליזם!

אבל האם זה סוציאליזם מתגונן??

אתה מבין בשביל חופש צריך לשלם מחיר!

צריך להקריב?

מה אתם עפים עליו?!
בכל מקום בעולם יש כפייה.
צריך לקבל את זה, והסכים מתי זה עובר את הגבול ומתי לא.
ובקשר לדמוקרטיה שמגנה על עצמה, אף אחד לא אמר שדמוקרטיה זה אחלה שלטון שבעולם, זה כניראה הרע במיעוטו, ומה שבאופנה כרגע. למדנו מטעויות עבר (נאצים) שכן צריך להגן על הדמוקרטיה, ולכן מגנים עליה, בדיוק כמו שבשלטון דיקטטורי יש דרכים להגן עליו.

אה ועוד משהו, יש כפיה בחינוך כי יש את הבגרויות, שהמטרה שלהן זה להציב איזה רף עבור כל הארץ. אם יש לכם רעיון יותר טוב איך ליצור רף כזה, או להסביר למה לא צריך רף כזה ושכל אחד יעשה מה שבא לו וילמד איך שבא לו זה פתרון יותר טוב.

אה, זה קצת בעיה לטעון את זה כי תקופת ויימר לא הייתה בכלל דמוקרטית בהגדרה. דמוקרטיה לא יכולה להתגונן כשהיא לא בשלטון. וחוצמזה, עושה רושם שאתה חושב ש"דמוקרטיה" זה שם נרדף להתגלמות המוסר והצדק, ולא כך הדבר מבחינת ההגדרה הבסיסית שלה; אפלטון הגדיר אותה כשיטת הממשל האחת לפני הגרועה ביותר, ובשביל החבר'ה של המאה ה-17 שעליהם מתבססים ההגדרות שלך המדינה הדמוקרטית כמו שאתה מכיר בכלל לא הייתה קיימת אפילו באופן תיאורטי.

מה אתם עפים עליו?!
בכל מקום בעולם יש כפייה.
ובקשר לדמוקרטיה שמגנה על עצמה, אף אחד לא אמר שדמוקרטיה זה אחלה שלטון שבעולם, זה כניראה הרע במיעוטו, ומה שבאופנה כרגע. למדנו מטעויות עבר (נאצים) שכן צריך להגן על הדמוקרטיה, ולכן מגנים עליה, בדיוק כמו שבשלטון דיקטטורי יש דרכים להגן עליו.

אה ועוד משהו, יש כפיה בחינוך כי יש את הבגרויות, שהמטרה שלהן זה להציב איזה רף עבור כל הארץ. אם יש לכם רעיון יותר טוב איך ליצור רף כזה, או להסביר למה לא צריך רף כזה ושכל אחד יעשה מה שבא לו וילמד איך שבא לו זה פתרון יותר טוב.

אז צריך לקבל כפייה?

מה אתם עפים עליו?!
בכל מקום בעולם יש כפייה.

אף אחד לא צריך להסביר למה לא צריך רף. מה שכן צריך זה להסביר למה הרף נדרש, במיוחד אחרי ששמים לב שהוא כשלון טוטאלי.

אלכס במה אתה עובד\מתכנן לעבוד?

חלום חיי זה לעבוד כמאמן בגו אקטיב ולזכות להתאמן עם הדוקט1ר ומקורביו.

אף אחד לא צריך להסביר למה לא צריך רף. מה שכן צריך זה להסביר למה הרף נדרש, במיוחד אחרי ששמים לב שהוא כשלון טוטאלי.
אני מאמין שצריך לשמור על הסטטוס קוו, ואני לא יודע על איזה כשלון אתה מדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית