אני מאמין שצריך לשמור על הסטטוס קוו, ואני לא יודע על איזה כשלון אתה מדבר.
איזה סטטוס קוו? שהדבר הכי מועיל שאתה יכול לעשות עם תעודת בגרות זה להשתמש בה כנייר טואלט?
אני מדבר על כשלון של מערכת החינוך. איזה עוד כשלון יש יכול להיות כאן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מאמין שצריך לשמור על הסטטוס קוו, ואני לא יודע על איזה כשלון אתה מדבר.
אני שואל ברצינות
אבל אם אתה לא רוצה לענות לא חייב
אני שואל ברצינות
אבל אם אתה לא רוצה לענות לא חייב
כן הכי טוב לשמור על קיפאון ולא לשנות כלום, חידוש ושינוי זה דבר רע.
העולם בנוי על בינוניים. והמערכת (שגם לדעתי מעפנה) בנויה עליהם.איזה סטטוס קוו? שהדבר הכי מועיל שאתה יכול לעשות עם תעודת בגרות זה להשתמש בה כנייר טואלט?
אני מדבר על כשלון של מערכת החינוך. איזה עוד כשלון יש יכול להיות כאן.
חידוש ושינוי זה דבר טוב. אבל זה גם כן מסובך, וסתם לחדש לא באמת יתן משהו. אם אתה רוצה לחדש, אתה צריך לתת פתרון טוב יותר. ולימוד חופשי לא מאוד משכנע אותי.
העולם בנוי על בינוניים. והמערכת (שגם לדעתי מעפנה) בנויה עליהם.
אין אתגר למצטיינים, והחלשים מקבלים כמה שיותר הקלות העיקר לקבל תעודת בגרות. תעודת בגרות לא עוזרת בכלום אחרי שאתה מתחיל ללמוד את מה שאתה רוצה ללמוד, עד אז היא חשובה. כמו כן דבר בחיים, הוא טוב, עד שאתה משיג משהו יותר טוב.
יש לך קצת השכלה כללית, ולבן האדם הממוצע זה גורם גם קצת לחשוב. (כל ה12 שנות לימוד)אם תעודת הבגרות לא עוזרת לכלום כשאתה מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אז מערכת החינוך נכשלה.
QED.
אנחנו מדברים על כשלון של מערכת החינוך למקרה שלא שמת לב.
הבעיה שהיא היא שאתה החלטת שלהציב רף מינימום הוא לא פתרון טוב.
אין ספק שמערכת החינוך כושלת.
את הרף צריך להציב המוסד האקדמי/המעביד שלך, לא איזה גוף מופשט שהחליט שיש רף אחיד לכולם. רף למה? מה זה פותר? איזו בעיה?
מינימום השכלה
מינימום השכלה
אני מכיר מישהי שעושה מותאם, והיא, בוא נומר את זה ככה, לא חכמה.אם כבר תעודת בגרות, מישהו יכול להסביר לי מה הרעיון מאחורי המבחנים המותאמים? למה שמישהו אחד ילמד כמות חומר מסויימת ולמישהו אחר יורידו רבע מהחומר?
בתעודת בגרות של מישהו שיש לו מבחן מותאם זה מצוין בדרך כלשהי? יש לזה התייחסות באוניברסיטה?
כולכם חשים את עצמכם חכמי על, וטובים מאוד נגד הצעות.
בו נראה אתכם מציעים משהו טוב. שעובד.
אני מכיר מישהי שעושה מותאם, והיא, בוא נומר את זה ככה, לא חכמה.
למרות שהיא יכולה ללמוד משהו כמו שליש מכל החומר בהיסטוריה היא עדיין לא עוברת את ה70.
מבחן מותאם זה בשביל שאנשים דבילים יוכלו לקבל ציון נורמאלי. (לפי דעתי)
אני לא מכיר מישהו שיש לו מותאם והוא ביותר מ3 יחידות מתמטיקה.
יש לי 2 אנשים בכיתה שעושים מותאם אחד 4 יחידות ואחד 5 מואץ
הצעתי. אי התערבות של הממשלה במערכת החינוך. ואתה עדיין לא ענית לי על השאלה. זה תמיד נחמד לברוח ל ad hominem.