אמא עושה לתינוקת שלה קעקוע

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך
מוזר. אני לא מבין מה הקטע של מותאם, בטכלס זה פשוט מבחן קל יותר. החבר שלך שב5 יחידות יש לו את המותאם בכל המקצועות? יכול להיות שיש לו נגיד בעיית זכרון ואז בהיסטוריה יש לו מותאם.

מה יעשה הרוב הבינוני? שידפק אתה אומר.

לא מכיר אותם אבל יש להם בלשון והיסטוריה

ואז אתה רק מתדיל את הפערים בחברה לבין מי שיש ומי שאין. אבל מה אכפט לך. אתה לא בינוני, אתה חכם, ואתה יכול גם להצליח בלי זה.
מה יעשה הרוב הבינוני? שידפק אתה אומר.

אתה חושב שאם בתי הספר יהיו פרטיים ולא כפופים לתוכנית אחת אז כולם יהיו ברמה גבוהה? אני לא מבין למה הטענה הזאת קשורה בכלל? איך הרוב נדפק? איך אתה מונע את זה היום ע"י הורדת הדרישות לרמה ששימפנזה יכולה לעבור?

יש לי חבר ב4 יחידות ויש לו מותאם בהכל (חוץ ממתמטיקה ואנגלית שלא נראה לי יש להם מותאם בכלל)

אתה חושב שאם בתי הספר יהיו פרטיים ולא כפופים לתוכנית אחת אז כולם יהיו ברמה גבוהה? אני לא מבין למה הטענה הזאת קשורה בכלל? איך הרוב נדפק? איך אתה מונע את זה היום ע"י הורדת הדרישות לרמה ששימפנזה יכולה לעבור?

לא כולם. יהיו כאלה ברמה גבוהה (למי שיהיה כסף ויכולת). מי שנידפק מזה זה החלשים. אלה שלא חכמים או אלה שאין להם כסף.

---------- התגובה התווספה ב 17:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:35 ----------

יש לי חבר ב4 יחידות ויש לו מותאם בהכל (חוץ ממתמטיקה ואנגלית שלא נראה לי יש להם מותאם בכלל)

מוזר. יש לו בעיות זיכרון או דברים כאלה?
יכול להיות שהוא סתם עשה את עצמו באיבחון.

אז שכל אחד ילמד ברמה המתאימה לו. איפה הבעיה כאן?
אם זה יהיה ככה זה טוב, אבל אני לא בטוח עד כמה זה יקרה.
וגם רוצים שכל אחד ילמד ברמה שלו, לא צריך לשנות את כל מערכת החינוך, פשוט עושים רמות שונות להכל.

ברגע שזה יהיה פרטי, הבעיה היא שבשביל ללמוד במקום טוב יותר תצטרך לשלם יותר, ורק למי שיהיה כסף יוכל להשיג השכלה טובה.

נערך לאחרונה:
ברגע שזה יהיה פרטי, הבעיה היא שבשביל ללמוד במקום טוב יותר תצטרך לשלם יותר, ורק למי שיהיה כסף יוכל להשיג השכלה טובה.

מה הבעיה עם זה? איך חינוך שונה מכל מוצר אחר? אתה לא מבקש ממני לשלם לך על האינטרנט, נכון?

חוץ מזה, יש אופציה של לפתוח את מערכת החינוך הממשלתית לתחרות עם מערכת החינוך הפרטית, למקרה שאתה דואג לעניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית