ייעוץ איזה נעליים כדאי לקנות?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
צהריים טובים!

חבר של אבא שלי נוסע בערך באוגוסט לארה"ב,וחשבתי להזמין אליו לשם זוג נעליים להרמת משקולות ושיביא לי אותן לארץ איתו,אני רק מתלבט איזה.;susss

יש את הVS שיש לרוב הפורום,לפי מה שאני מבין נעל סבבה ולא יקרה מדי,רק הבנתי שחלק התלוננו פה על איכות היצור שלה,שהסוליה לא מודבקת טוב או משהו כזה.

יש את הפנדליי 2011 שעולות 115 דולר כולל משלוח לארה"ב,מה שגם לא ממש יקר וסה"כ יותר יקר באיזה 20-25 דולר מה-VS.
http://cgi.ebay.com/Pendlay-2011-Ol...I&otn=3&po=LVI&ps=63&clkid=618190241574479079

ויש את האדידס Power Perfect II שעולות סה"כ 132 דולר כולל משלוח,ויש אותן בכל המידות כמו שצריך:

http://www.dynamic-eleiko.com/products/shoesFR.html

מה אתם אומרים\ממליצים?

היו כאן המון דיונים על 3 הדגמים הללו ועוד, ניסית לחפש בפורום לפני שרצת לפרסם נושא חדש?

• פותח/ת השרשור
האמת היא שלא,מהסיבה שכשניסיתי לחפש דברים אחרים למשל,שאגב דנו עליהם הרבה יותר מאשר על הנעליים,התייאשתי מכמות התוצאות ש-90% מהן לא תרמו לי לשום דבר.

לכן העדפתי לפתוח נושא.😃

סייגנוס, מאיפה כל האנרגיות השלילות האלה??
הבנאדם תורם לפורום אז מגיעה לו תשובה, בכל מקרה אני לא מבין בנעליים שאמרת אבל האולסטאר מספיקות לי.

האמת היא שלא,מהסיבה שכשניסיתי לחפש דברים אחרים למשל,שאגב דנו עליהם הרבה יותר מאשר על הנעליים,התייאשתי מכמות התוצאות ש-90% מהן לא תרמו לי לשום דבר.

לכן העדפתי לפתוח נושא.😃

אז אתה ספאמר עצלן. יש כאן כמה דיונים מאוד מושקעים שבהם דנו בפירוט על כל דבר שאתה יכול לדעת על נעלי הרמת משקולות אבל במקום לכבד את זה אתה תשים זין.

סייגנוס, מאיפה כל האנרגיות השלילות האלה??
הבנאדם תורם לפורום אז מגיעה לו תשובה, בכל מקרה אני לא מבין בנעליים שאמרת אבל האולסטאר מספיקות לי.

אנרגיות שליליות? המנהלים כאן מבקשים פעם אחר פעם מהמשתמשים לנצל את אפשרות החיפוש לפני שמפרסמים נושא חדש שכבר דנו בו ויש עליו מספיק אינפורמציה קודמת בפורום. הצוות כאן אפילו הגדיל לעשות וסיפק מערכת שמחפשת בשבילך אוטומטית ומביאה לך לינקים לנושא החדש שאתה כותב בעודך כותב. כמו כן יש כאן משתמשים וותיקים שמשקיעים די הרבה זמן ומאמצים בכתיבת תגובות מושקעות ומפורטות העונות בהרחבה על שאלות ודיונים.

אחד כמוך וכמו vibryll משחקים אותה עצלנים ושמים זין על כל המאמצים שפורטו לעיל ועוד חוצפן כמוך מאשים אותי בנשיאת אנרגיות שליליות בפורום.

מה אני עשיתי שאני עצלן????
ולפעמים קשה למצוא מה שמחפשים אין מה לעשות, כמעט כל השאלות פה חוזרות על עצמם, כמה פעמים אנשים שואלים מה זה אבקת חלבון ואם זה מתאים???
זה המטרה של הפורום, מילא אם זאת הייתה שאלה מפגרת הייתי מבין אותך.
בכל מקרה תהיה חיובי סייגנוס, אל תיתן לעצמך להתרגז משטויות.

כמעט כל השאלות פה חוזרות על עצמם

orly.jpg

• פותח/ת השרשור
סיינוס היקר,אני פשוט לא אתייחס למה שרשמת,תודה על המאמץ.😃

EMZ שלא תבין לא נכון,קראתי את המאמר המצויין שכתבת,ועיינתי בו המון למציאת מקומות שמוכרים את הנעליים,אבל חוץ מסוגי נעליים ולמה צריך אותן אין יותר מידע במאמר לצערי.
אני מדבר על המידע הספציפי של אילו עדיפות ואילו פחות,על השוואה ביניהן מבחינת איכות,נוחות.

אחרי שלא מצאתי שם תשובה,החלטתי לפתוח ת'רד ספציפי יותר,שבו אנשים יוכלו להמליץ במקרה שלהם,או למישהו שהם מכירים,יש את אחד מזוגות הנעליים שציינתי!

אתה מבין שמה שאתה מבקש זה אינדוידואלי. בדיוק כמו כל סוג אחר של נעליים.
במקרה כזה צריך ללכת ולנסות.
אבל, אני לא בטוח שיש בחנויות אלא רק באינטרנט- אז פשוט כדאי להמר על משהו זול וטוב.
אם הייתי אתה הייתי קונה פנדליי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית