הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באג באתר?

• פותח/ת השרשור J_O_E
  • פורסם בתאריך

J_O_E

משתמש פעיל
750
1
נק' מוניטין:
414
750
1
כשיש ציטוט שמצטטים אותי קופצת הבועה הזאת, עם קישור לציטוטים. כשאני לוחץ על הציטוט אני מגיע למסך עם טבלה ריקה. באג באתר או רק אצלי באקספלורר?

קבצים מצורפים

• screenshot.JPG
    screenshot.JPG
    KB 67.2 · צפיות: 181
נבדק עם IE8 ו IE9 אין בעיות מיוחדות.
איזו גירסה של דפדפן אינטרנט אקספלורר יש לך? (למעלה, ללכת לעזרה ואז אודות (HELP-->ABOUT).
יכול להיות שציטטו אותך ואז מחקו את התגובה שלך ואז אתה לא רואה אותה.

• פותח/ת השרשור
יש לי IE8.
ההסבר שלך לא יכול להיות נכון, כי זה תמיד כך, בכל הציטוטים, גם כשיש אחד בלבד וגם כשיש רבים.

יש לי IE8.
ההסבר שלך לא יכול להיות נכון, כי זה תמיד כך, בכל הציטוטים, גם כשיש אחד בלבד וגם כשיש רבים.
בדקתי עם IE TESTER וזה עובד לי טוב בגירסה 8. איך אתה נכנס לשם, דרך הלוח בקרה אישי בצד ימין או דרך כתובת מסויימת? או שאתה לוחץ על הריבוע הירוק?
נכנסתי ליוזר שלך, ציטטתי אותך וזה עובד לי ב IE8. בלוח בקרה אישי מופיע כל הציטוטים שלך גם כן.

יש פה עוד מישהו עם אינטרנט אקספלורר 8 שיש לו את הבעיה הזו?

לא משנה, הבנתי את הבעיה.
אתה לוחץ על "הצג את כל הציטוטים" דרך הקופסה הירוקה וזה לא עובד כי זה מעביר אותך לקישור הזה:
http://www.lbs.co.il/whoquoted.php

שזה לא מראה שום דבר לאף אחד. מוזר שאף אחד לא אמר שום דבר על זה עד עכשיו (אני לא לחצתי על זה אף פעם, פשוט הלכתי ללוח בקרה אישי למעלה בצד ימין וראיתי את כל הציטוטים האחרונים).

• פותח/ת השרשור
בדיוק, דרך הבועה הירוקה, מצטער אם לא הייתי ברור. עכשיו זה תוקן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית