הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ROTEXMEDICA test e amps Real or Fake?

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
דעתכם?..

קבצים מצורפים

• IMG_20110414_125001.jpg
    IMG_20110414_125001.jpg
    KB 35.6 · צפיות: 268
נראה תקין לחלוטין.
בנוסף יש לי כמה אתרים שיש בהם המון חומר על הבדלים בין פייק לאמיתי. כול מיני כתבות על איכות חומרים
אבל לא נראה לי שיתאפשר לפרסם כאן..
אם יש אישור אני אשמח, יש הרבה חומר טוב.

נערך לאחרונה:
לא יכול להיות שיש זיוף ממש טוב של אמפולה? זה לא בעיה לזייף אמפולה, לא?
סתם שאלה, לא בא לקטול אף אחד.

• פותח/ת השרשור
נרא תקין לחלוטין
בנוסף יש לי כמה אתרים שיש בהם המון חומר על הבדלים בין פייק לאמיתי כול מיני כתבות על איכות חומרים
אבל לא נרא לי שיתאפשר לפרסם כאן..עם יש אישור אני אשמח יש הרבה חומר טוב
זה מאוד יכול לעזור!.. אני לא חושב שיש סיבה שלא לפרסם, כל עוד האתר לא סוחר בחומרים.

אני אשמח אם תשלח לי למייל:

[email protected]
..
לגבי שאר התגובות אין לי מושג, לכן שאלתי. חבר שהשתמש קנה בדיוק את אותה אמפולה, לטענתו פייק.

זה מאוד יכול לעזור!.. אני לא חושב שיש סיבה שלא לפרסם, כל עוד האתר לא סוחר בחומרים.

אני אשמח אם תשלח לי למייל:

[email protected]
..
לגבי שאר התגובות אין לי מושג, לכן שאלתי. חבר שהשתמש קנה בדיוק את אותה אמפולה, לטענתו פייק.

אני אשלח לך בשמחה, האמפולה שלך נראת בסדר גמור התאריך תפוגה הוא במקרה 2012?
יש זיופים מאוד איכותיים היום כמעט אחד לאחד אז בכול אמפולה יכול להיות ספק קטן. לפעמים קשה מאוד לזהות, אם יש לך סורס אמין עם מוניטין טוב שאתה מכיר הרבה זמן ולא איכזב אותך ,תלך איתו, זה מסיר ספק רב.

נראה תקין לחלוטין.
בנוסף יש לי כמה אתרים שיש בהם המון חומר על הבדלים בין פייק לאמיתי. כול מיני כתבות על איכות חומרים
אבל לא נראה לי שיתאפשר לפרסם כאן..
אם יש אישור אני אשמח, יש הרבה חומר טוב.
פרסם.

• פותח/ת השרשור
אני אשלח לך בשמחה, האמפולה שלך נראת בסדר גמור התאריך תפוגה הוא במקרה 2012?
יש זיופים מאוד איכותיים היום כמעט אחד לאחד אז בכול אמפולה יכול להיות ספק קטן. לפעמים קשה מאוד לזהות, אם יש לך סורס אמין עם מוניטין טוב שאתה מכיר הרבה זמן ולא איכזב אותך ,תלך איתו, זה מסיר ספק רב.

גבר אני עדין מחכה שתשלח לי למייל, זה חשוב לי.. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית