Selotep בשיעור ראשון בפיזיקה לומדים שאנרגיה של חומר נמדדת לפי כמות המאסה X המהירות ^2 שלו, כמות הליטרים בהחלט משנה 😃
אני לא טוען אחרת אבל אנרגיה קינטית תלויה גם במהירות כמו שאמרתה לכן לערך של ליטר לבד אין כל משמעות לעוצמה של הזרם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Selotep בשיעור ראשון בפיזיקה לומדים שאנרגיה של חומר נמדדת לפי כמות המאסה X המהירות ^2 שלו, כמות הליטרים בהחלט משנה 😃
חחחח תודה :120ag:מסכן סלוטפ עשו עליו אמבוש בגלל הטופ פוסטרס
דווקא מגיב ועוזר מאד ולא מספים.
חחחח אל תידאג יש לי הרבה זמן להתבטל בבית:Sync-0h5y1d7:שמור על המשמר שלא יעשו לך מחטף על החלבון 😲
באיך שזה נראה גם אם משה היה נכנס לטופ פוסטרס הוא לא היה מצליח לעקוץ לך את החלבון אתה מגיב יותר ממנו 👏
ב3ימים האלה אם כל התגובות דיי התאהבתי בעניין הזה של לעזור לאנשים, ככה שכנראה אני באמת ימשיך אם זה, כי תכלס זה נותן לי סיפוק אישי (וכן אני רציני ולא מחרטט).😃אבל חודש הבא גם תעזור אהה? 🤘
מה ?! רן ואדיב רובו לא התלבשו על הנסיעה הזאת לצרכי פרסום בחינם תמורת סקופ חלבון ?!!!!
אנטון, אתם צריכים לשלם שם ביטוח?
ראיתי שם פציעות שנראות כמו קרעים של 4 רצועות, פריצות דיסק וכו.
מה? לא הבנתי מה זה קשור ללהתקבל לגירסה המאריקאית. אמרתי שהגירסה הישראלית חובבנית זה הכל, ואני לא חושב שהיית מצליח להתקבל לגירסה אמריקאית כי זה רק לתושבים/אזרחים.מישהו ניסה להתקבל לגירסה האמריקאית? האם זאת הייתה אופציה בכלל?
אתם כאלו נון קונפורמיים שזה הכי קונפורמי שיש.
נ.ב. קוקה-קולה,נייקי,אפל,משה...