הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

WIPEOUT ISRAEL

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
Selotep בשיעור ראשון בפיזיקה לומדים שאנרגיה של חומר נמדדת לפי כמות המאסה X המהירות ^2 שלו, כמות הליטרים בהחלט משנה 😃

אני לא טוען אחרת אבל אנרגיה קינטית תלויה גם במהירות כמו שאמרתה לכן לערך של ליטר לבד אין כל משמעות לעוצמה של הזרם.

מסכן סלוטפ עשו עליו אמבוש בגלל הטופ פוסטרס
דווקא מגיב ועוזר מאד ולא מספים.

באיך שזה נראה גם אם משה היה נכנס לטופ פוסטרס הוא לא היה מצליח לעקוץ לך את החלבון אתה מגיב יותר ממנו 👏

אבל חודש הבא גם תעזור אהה? 🤘
ב3ימים האלה אם כל התגובות דיי התאהבתי בעניין הזה של לעזור לאנשים, ככה שכנראה אני באמת ימשיך אם זה, כי תכלס זה נותן לי סיפוק אישי (וכן אני רציני ולא מחרטט).😃

רואים שאתה עושה את זה באמת מתוך נתינה והחלבון לא כזה מעניין אותך. כל הכבוד.

מה ?! רן ואדיב רובו לא התלבשו על הנסיעה הזאת לצרכי פרסום בחינם תמורת סקופ חלבון ?!!!!

אנטון, אתם צריכים לשלם שם ביטוח?
ראיתי שם פציעות שנראות כמו קרעים של 4 רצועות, פריצות דיסק וכו.

• פותח/ת השרשור
מה ?! רן ואדיב רובו לא התלבשו על הנסיעה הזאת לצרכי פרסום בחינם תמורת סקופ חלבון ?!!!!

לא שרק אני לא סופר את הסרסורים האלו,אני אישית דאגתי שגם בסביבה שלי גם אנשים שחשובים שהם ידעו כמה ניצלו אותם ושלא יאפשרו לעשות את זה שוב. כולל סטס.עפילו לתחרות שלנו הם לא נכנסו. היה לי מספיק צ'ופרים לתוכנית,בוא נראה אם תזהה מה זה.וגם דאגתי לצ'ופרים האלא לבשבקין.

---------- התגובה התווספה ב 14:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:17 ----------

אנטון, אתם צריכים לשלם שם ביטוח?
ראיתי שם פציעות שנראות כמו קרעים של 4 רצועות, פריצות דיסק וכו.

ביטוח כולל הטסת גופה ועזרה פסיכולוגית לחברי הפורום במקרה שקלינה לא יעשה יותר סקווטים על חשבון ההפקה. תודה על הדאגה בכל אופן

ראיתי את זה אתמול בשעה 5 בבוקר שעון ישראל, השעה היחידה שאמרתי שזה יעבוד ולא יתקע לי.
הגירסה הישראלית זה חיקוי כזה עלוב לגירסה האמריקאית, הבדיחות לא מצחיקות בגרוש, העריכות באמצע עם הציורים וכל השטויות שהם מדביקים למתחרים פשוט חובבני ועצוב. אחרי שראיתי 2-3 עונות של האמריקאי, וויפאוט ישראל נראה כמו בדיחה, שלא נדבר על זה שטל ברמן ואביעד קיסוס לא מצחיקים בשיט, למרות שהם ממש מנסים.
סה"כ פרק טוב, מסכנה אישתך נראה שהיא לא נהנת כמוך 😃

משה לא מבין אותך, הישראלי בכמה רמות יותר מצחיק מהאמריקאי.
בעיקר כי הביאו את טל ברמן ואביעד קיסוס ולא את שני הטמבלים האמריקאים הלא מוכרים.

לא כל מה שהאמריקאים עושים הוא יותר טוב...

חחחח וואי המנחים של זה כאלה עלובים זה פשוט מעורר רחמים:s47:

• פותח/ת השרשור
מישהו ניסה להתקבל לגירסה האמריקאית? האם זאת הייתה אופציה בכלל?
אתם כאלו נון קונפורמיים שזה הכי קונפורמי שיש.
נ.ב. קוקה-קולה,נייקי,אפל,משה...

מישהו ניסה להתקבל לגירסה האמריקאית? האם זאת הייתה אופציה בכלל?
אתם כאלו נון קונפורמיים שזה הכי קונפורמי שיש.
נ.ב. קוקה-קולה,נייקי,אפל,משה...
מה? לא הבנתי מה זה קשור ללהתקבל לגירסה המאריקאית. אמרתי שהגירסה הישראלית חובבנית זה הכל, ואני לא חושב שהיית מצליח להתקבל לגירסה אמריקאית כי זה רק לתושבים/אזרחים.

הגרסא הישראלית אכן חובבנית. ולמרות שהם מצחיקים ברדיו- הם ממש לא מצחיקים בתכנית והכל הומור צפוי ומשעמם. וגם להנחות כשמאחוריך מסך ירוק שבו מוצגת התפאורה של התכנית זה גם די פטתי.
לאמריקאים יש יציאות שלפעמים אתה נשפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית