WIPEOUT ISRAEL

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
חחח ראיתי 😃
כל הכבוד על ההשתתפות, אם לא היית עושה את הטעות הזאת בגמר עוד היית זוכה 😛

• פותח/ת השרשור
הכל חרטה - לי לקח 7 דקות,סהר עשה ב2.30 ועופר ב 5ומשהו
הפקה שולטת במהירויות של המיתקנים,מלא אריכה. מה שכן אני מאד נהנתי,הייתי עושה את זה שוב,הכי כיף שעשיתי את זה עם אישתי המלכה

כל הכבוד על ההשתתפות.
יש לי שאלה שתמיד עיניינה אותי:
האלה שרוקדים כמו קוקסינלים והמוזרים האלה שבכוונה עושים דברים מפגרים ולובשים תחפושות .. זה ההפקה מבקשת מהם לעשות תדברים האלה? או שאשכרה הם עושים את זה מרצון

הכל חרטה - לי לקח 7 דקות,סהר עשה ב2.30 ועופר ב 5ומשהו
הפקה שולטת במהירויות של המיתקנים,מלא אריכה. מה שכן אני מאד נהנתי,הייתי עושה את זה שוב,הכי כיף שעשיתי את זה עם אישתי המלכה
אז אתה אומר שמתחרים שהם כביכול חזקים יותר בתוכנית הם מקשים עליהם יותר במהירות המתקנים?

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שמתחרים שהם כביכול חזקים יותר בתוכנית הם מקשים עליהם יותר במהירות המתקנים?

ראית מה עשו לבשבקין? האדם סיים מסלול שייטת ו7 שנים מדריך טרור וימ"ס באדם. כל מילה מיותרת. חוויתי את זה על בשרי. אני גם שוטף את המסלולים האלא גם תוך כדי ירי,אבל הם עשו לי את המוות. מה שכן-נהנתי מכל הלב וקיבלתי מה שרציתי,חוויה משוטפת עם תמר

ראיתי רק את השלב הראשון, האתר של נענע לא עובד טוב זה כל שנייה נתקע ויש שם פירסומות כמו בערוץ האמיתי (WTF?)

ישבנו לראות במשפחה ובאמת שמנו לב שמהירות של המתקנים משתנה
סחטיין נתתם אחלה הופעה !
זאתי שהתאבדה על ההתחלה עם הראש קדימה באמת ראויה לבומבילת הזהב LOL

ברור שזה מכור וערוך (כמו כל תכנית טלויזיה אחרת).
וכמה פרוטקציות צריך כדי להתקבל לשם? כמו שאני זוכר, זה הם פנו אלייך.

חחחחח הכי הרג אותי "תסתכל באיזה קלות הוא עובר את המפל של 400 ליטר"
ממתי מודדים חוזק של מפל לפי ליטרים?😣
וגם הנפילה של אנטון לקראת הסיום זה היא ניראה כאילו שברת את כל הגוף שמה,מפחיד.

• פותח/ת השרשור
http://wipeout.nana10.co.il/Article/?ArticleID=808407
לקט נפילות למי שאין כח לכל התוכנית.

---------- התגובה התווספה ב 11:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:50 ----------

ברור שזה מכור וערוך (כמו כל תכנית טלויזיה אחרת).
וכמה פרוטקציות צריך כדי להתקבל לשם? כמו שאני זוכר, זה הם פנו אלייך.

לא הייתי אומר באופן קטגורי -מכור .... ההפקה דואגת להוציא מוצר כמה שיותר מגניב,אז שיקולי הרייטינג זה מה שקובע. זה לא שלמפיק יהיה יותר טוב אם תמר תזכה או משהו כזה

---------- התגובה התווספה ב 11:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:52 ----------

את מי שהם רוצים להעביר-הם מעבירים. אבל חברי מהפקה ארגנטינאית כולם בטוחים שאנחנו יוצאי שייטת כולנו ועובדים במוסד. לאנגלים היו חוקים אחרים של המשחק באותם מיתקנים-מותר לזחול ולהאחז במעקה ומלא הקלות. לנו עשו חוקים של ספרטה

---------- התגובה התווספה ב 11:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:54 ----------

תגיד, ההתנגשות במתקנים כואבת? או שלא מרגישים כלום?

לא כואב ברמת הבכי,מורגש. כולם ניפצעו קשות בברכיים מהחמוגה. כל השאר בטיחותי להלאה

---------- התגובה התווספה ב 11:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:55 ----------

חחחחח הכי הרג אותי "תסתכל באיזה קלות הוא עובר את המפל של 400 ליטר"
ממתי מודדים חוזק של מפל לפי ליטרים?😣
וגם הנפילה של אנטון לקראת הסיום זה היא ניראה כאילו שברת את כל הגוף שמה,מפחיד.

זה מפל של 5000 ליטר.

כה שחכתי אבל עדיין זה לא משנה, תגיד זה באמת היה קשה המפל הזה?
גם אני שמתי לב שהחרא הזה שהסתובב לקראת הסוף אצלך הוא הסתובב מהר מאוד ואצלהם זה התחיל להאט.

• פותח/ת השרשור
כה שחכתי אבל עדיין זה לא משנה, תגיד זה באמת היה קשה המפל הזה?
גם אני שמתי לב שהחרא הזה שהסתובב לקראת הסוף אצלך הוא הסתובב מהר מאוד ואצלהם זה התחיל להאט.

היה לי 14 נסיונות שם,הראו רק אחרונה. בהתחלה זה היה פרופלר ממש. ידעתי שאני עובר ,אז התרסקתי חופשי כדי לספק התרסקויות מגניבות ושרתי שירים תוך קדי,אבל ערכו רת זה

חחחחח ומה אם הקטע של הרוסייה "אני מנקה 10"?
היא החליטה להגיד את זה?
ממש עשו צחוק ממנה ומכל הרוסים בדרך.

Selotep בשיעור ראשון בפיזיקה לומדים שאנרגיה של חומר נמדדת לפי כמות המאסה X המהירות ^2 שלו, כמות הליטרים בהחלט משנה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית